Зняття порчі в церкві

Зняття порчі в церкві

Зняття порчі в церкві — один з найбільш надійних і безпечних способів позбутися негативної програми. Це кращий варіант для віруючих людей, які довіряють православним храмам більше, ніж заговорів.

Зміст:

Зняття порчі в церкви, відвідавши один храм

Перед тим, як робити зняття порчі в церкви, слід підготуватися до цього. Православний обряд починається ще в вечір попереднього дня перед походом в храм. Слід залишитися на самоті або хоча б попросити членів сім’ї не відволікати вас.

Підготовка проводиться в тій кімнаті, в якій у вас стоять ікони, де ви запалюєте свічки і лампади і читаєте молитви. Якщо у вас ікони в декількох кімнатах, вибирайте ту, на яку вкаже інтуїція.

Одягніть ваш натільний хрест. Взагалі-то, його слід носити, не знімаючи. Будуть потрібні також трохи святої води і церковна свічка. Стояти перед іконами зовсім необов’язково. Ви можете влаштуватися зручніше на час підготовки.

Отже, запаліть свічку і випийте освяченої води. Тепер читайте три рази молитву «Отче наш».

Після прочитання подумайте про тих, хто заподіяв вам шкоди. Можливо, ви знаєте цю людину, тоді вам буде простіше. А якщо ні, подумайте, хто б це міг бути, і яка причина наведення на вас порчі. Вибачте цю людину, що не таїть на нього зла і не бажайте помсти. Це допоможе вам зняти порчу через церкву.

Після того, як у вас вийшло пробачити людини, який навів на вас шкідливу програму, вам повинно стати легше. Ви також не повинні сумніватися і в тому, що Бог допоможе вам від неї позбутися.

90 Псалом «Живий у допомозі».

Тепер читайте 90 Псалом «Живий у допомозі».

Не варто гасити свічку. Сидіть біля неї, поки вона не згасне сама. В цей час ви можете міркувати про Бога, шляхи людини до нього, молитися і т. д. Після цього відразу ж вирушайте спати. Небажано в цей вечір вступати в розмови. Телевізор, радіо та інтернет можуть перебити то, що ви робили весь вечір. Тому лягайте спати в цей раз з чистими думками.

На ранок відправляйтеся до церкви. Приходити туди треба до початку служби. Перед службою замовляйте сорокоуст за здоров’я для себе. Купуйте свічки і поставте їх у наступних ікон: Всім Святим, Ісуса Христа, Богородиці, Святої Матрони і Пантелеймону-цілителя. Виходить п’ять ікон і, відповідно, свічок.

Порядок запалювання у ікон свічок не важливий. Бажано тільки хоча б щось знати про святих, у ікон яких ви ставите свічки. Якщо ви не знаєте, що ви робите, і не вірите в допомогу Бога і святих, вичитка від порчі в церкві не працює.

Ще три свічки поставте на переддень, подавши перед цим записки за упокій померлих родичів. Це і знак поваги до предків, і прийняття християнських традицій, і дотримання ним, і зняття можливої ​​родової порчі або прокляття, якщо воно є у вас.

Все це робиться до того, як почнеться служба в церкві, прочитати заговір-молитву також слід встигнути до її початку. Вона читається тричі, про себе, перед іконою того, до кого ви, власне, звертаєтеся за допомогою:

Прошу тебе, Боже, очисти мене, З душевною вірою молю я тебе. Відтепер я стану писання читати, під силу своїм у світлій церкви бувати. Визволи моїх близьких від порчі ворожої, Мене — від сяючою рани душевної. Нехай всі мої вороги будуть здорові, Прости їм за те, що бувають суворі. Амінь! Амінь! Амінь!

Можна читати з аркуша паперу. Після прочитання перехрестився три рази. Деякий час постійте, подивіться на полум’я свічок. Зараз ви будете почувати себе по-іншому, адже ваша негативна програма буде знята.

Зверніть увагу на обіцянку, яку даєте в тексті даного заговори. Тепер вам варто прагнути до Бога, бути ближче до нього, побільше читати і намагатися дізнатися те, чого ви ще не знали про православ’я.

Як зняти порчу через церкву, відвідавши три храми

Для того, щоб прибрати порчу в церкві, потрібно працювати над цим три недільних дні поспіль. Підбирайте час так, щоб не було православних свят. При цьому відвідувати доведеться три храми, але в певному порядку. У першу неділю йдіть в один храм, у другу — в два, і в третє — в три.

Деякі плутають зняття негативної програми в декількох храмах з церковної порчім. Це не правильно. Але порчі в церкві дійсно може бути наведена, і, щоб уникнути цього, дотримуйтесь правил поведінки в храмі.

У кожній церкві ви будете ставити свічку за здравіє для себе. Їх можна запалювати тільки від інших свічок, яких там достатньо. Не можна користуватися сірниками в церкві. Свічку ви повинні поставити в вільну лунку, спеціально призначену для цього. Не можна ставити в уже зайняту, переміщати чужі свічки. Дотримуйтесь всі ті правила поведінки в церкві, які повинні були б дотримуватися в будь-який інший день.

Свічки за здоров’я ставлять біля ікон. Кращий варіант у вашій ситуації — це ікона вашого покровителя, тобто, прохання про допомогу ангела-хранителя. Дізнатися про те, хто вам протегує, і чи є ця ікона в храмі, ви можете у священика. Але говорити йому про те, що ви займаєтеся зняттям привороту або порчі, не варто.

Якщо ікони вашого святого немає, то ставте свічку біля ікони Божої Матері, Всіх Святих і Ісусу Христу. Про здоров’я ставлять найчастіше біля них.

Після цього читаються три молитви. Читати їх треба там же, в церкві. Це молитва чесному хресту, 90 Псалом і та, яка підходить до вашої ситуації. Якщо на вас навели порчу на відносини, читайте молитву Богородице, на здоров’я — Господу про зцілення, повели чоловіка — звертайтеся до Іоанна Богослова або Данила Московського. Якщо не виходить вийти заміж через негативну програми, існує спеціальна молитва дівиці про шлюб. Від порчі на алкоголізм або наркоманію може допомогти святий Воніфатій.

Після прочитання молитов ви можете йти додому. Всі ці три тижні, які ви займаєтеся знищенням негативу, бажано вести правильний спосіб життя за християнськими канонами. Якщо хтось із ваших знайомих буде цікавитися вашими походами в церкву, говорити справжню причину не можна. Ніхто не повинен знати, що ви займаєтеся зняттям порчі в церкві. Віддавати нічого в цей період з дому не можна. Уважайте, хто приходить просити у вас речі або намагається їх позичити. Швидше за все, це той, хто навів на вас негатив.

Як позбутися від порчі в церкви, відвідавши сім храмів

Сенс полягає в тому, щоб за один день, від світанку до заходу сонця, встигнути зайти в сім храмів. У кожному з них треба замовити для себе сорокауст. Якщо в родині біда, то це може робитися не однією людиною. Наприклад, хтось сходить в дві церкви, хтось — в п’ять.

Ці дії можуть буквально підняти на ноги людини, який вже однією ногою перебуває в могилі. Але робити таке можна і в разі, якщо на вас зробили порчу на самотність, безшлюбність і будь-які інші її види.

Всі ці ритуали і обряди підходять тільки хрещеним. Якщо ж ви тільки думаєте про те, що пора йти назустріч Богові, то можете прийняти таїнство хрещення. Це теж позбавить вас від порчі не гірше за інших способів, але бажання повинно йти від душі.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: