Як зняти порчу молитвою?

Найсильніший засіб проти будь-якого негативного впливу це молитви від порчі і поробок. Вона нейтралізує те, що на вас наслали, захистить і заспокоїть. Тому, якщо ви не знаєте, як позбутись від порчі самому, то обирайте молитву, яка за короткий термін позбавить вас від пороблень.

Зміст:

Найкраще молитва допомагає тим, хто веде праведний спосіб життя або хоча б прагне до цього, ходить до церкви. Але навіть якщо ви не така людина, Бог все одно вас почує, адже милість його не має меж. Молитви від порчі українською мовою допоможуть кожному, хто щиро буде їх читати.

Як зняти порчу молитвою

Важливо дотримуватись церковних свят тоді, коли ви читаєте молитви. Якщо в цей час потрібно постити – постьте, неможна порушувати правила посту і в той же час звертатись до Бога по допомогу. Принаймні на час читання молитов ви повинні стати справжнім християнином, обмежувати свої негативні емоції, слова, вчинки. Це зробить ваші старання більш ефективними, адже Бог все бачить і все знає.

Як читати?

Перед прочитанням будь-якої молитви від порчі та пороблень, необхідно правильно налаштуватися. Не можна думати в цей час про стороннє, потрібно зосередитися на молитві. Ви залишаєтеся один на один з Богом, і тоді він вас почує.

Дуже важлива віра, справжня, а не вигадана. Ви повинні щиро вірити, що за вас заступляться, вам допоможуть і не залишать без допомоги у боротьбі із чорним чаклунством. Саме у такому випадку зняти порчу молитвою буде досить просто.

Звертайте увагу на слова, які читаєте. Ці тексти не завжди легко зрозуміти, адже їм все-таки не одна сотня років. Наша мова змінювалася і продовжує змінюватися з часом. Але, по суті, будь-яка молитва — це прохання про допомогу або вираз подяки, і читати її слід з розумінням того, що і кому говорите.

У зверненні до Господа немає ніяких жорстких правил. Свічки зроблять молитву більш ефективною, допоможуть вам налаштуватися на потрібний лад, особливо, якщо ви придбали їх у церкві. На святу воду можна начитувати молитви, а потім пити її, використовувати для вмивання або кропити будинок, якщо порча торкнулася саме його чи у вашій квартирі завелася нечиста сила.

Але якщо так вийшло, що в будинку немає ікон, молитви менше допомагати від цього не стануть. Якщо у вас немає можливості купити в церкві свічку, теж. Але зробити зняття порчі більш результативним використання свічок, святої води та інших предметів з церкви може.

Молитви від порчі

Найсильніша молитва від порчі і чаклунства — це звернення до Святого Кіпріана. Купіть ікону цього Святого, освячену в церкві, станьте перед нею і запаліть церковну свічку. Текст молитви бажано вивчити на пам’ять, але дозволяється її читати і з папірця, на який ви перепишете слова своєю рукою.

Для дитини. Якщо ви хочете зняти порчу з дитини, то читайте наступні слова кожен день:

«Святий Кіпріан, допоможи захистити дитину моя рідненьку, малюка маленького від очей чужих, від слів поганих, від людей нехороших, від заздрісних слів, від лицемірних похвал. Я словами молитви мою дитинку як покривалом укутую, від біди охороняю, від хвороби і чаклунства оберігаю. Нехай, як сказано, так і здійсниться. Амінь!»

Для дорослого. Наступні слова спрямовані відразу до двох святих, Кіпріана і Іустинії. Читати цю молитву потрібно кожен день на світанку, сім раз поспіль, обов’язково направивши обличчя в сторону сонця, що сходить.

«Святим мученикам Кіпріану і Іустинії направляють слова свої! Почуйте звернення раба Божого (ім’я), почуйте його, проблему йому вирішити допоможіть. Звертаюся до вас я з проханням, з благанням одним, від чаклунства, від магії чорної, від людей нехороших мене захистить. Від того, що поганого бажали мені, вбережіть. Зняти все темне, пороблене, порчене з мене допоможіть. Моліться за мене Господу Богу, допоможіть знайти допомогу його, порятунок. Не про багатство молю я, не про достаток, про захист прошу для душі моєї, для тіла мого. Амінь!»

Після прочитання кілька разів вмийтеся проточною водою, повторіть такі слова:

«З водою змиваю порчу, пороблення, пристріт і чаклунство темне, як вода з лиця піде, так і погане все слідом. Амінь!»

За кілька днів (а то і день-два) ви відчуєте, як вам стає легше, адже це дуже сильна молитва. Повторювати ритуал потрібно хоча б кілька тижнів.

Звертатися за допомогою при порчі можна і до ангела-охоронця. Він покликаний захищати вас від усіх бід, захистить і від цієї. Читають такі православні тексти зазвичай вранці і ввечері, але можна закликати вашого зберігача і в будь-який інший час:

«У молитві своїй до тебе звертаюся, святий ангеле Христовий. Є ти слухняний слуга Всемогутнього Творця, що царює над усім живим і нежиттю всякою теж. А тому з волі Всевишнього визволи мене, слабкого і немічного, від напастей різних в образі звіра нечистого і іншої нежиті. І ні домовик, ні дідько ні хто інший нехай не знищать душі моєї і тіла мого не чіпатимуть. Молю тебе, святий ангеле охоронцю мій, про захист від нечистої сили і всіх прислужників її. врятуй і збережи мене по волі Господа Бога. Амінь.»

Наведені вище молитви можна і потрібно читати вдома. Але не потрібно цим обмежуватись. Якщо ви впевнені, що на вас або на рідну людину наведено порчу, поробки, краще за все сходити в церкву, замовити там молитву від пороблень. Також не забувайте і про те, що батюшка у церкві може підказати інші молитви від порчі, не нехтуйте його порадами, обов’язково виконуйте.

В цілому, православні молитви можуть впоратися з більшістю негативних програм, особливо, якщо вимовляються щиро і дійсно віруючою людиною. Їх сила укладена, в першу чергу, не в вербальній, як в заговорах, а в духовній складовій.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: