Сильна молитва про здоров’я собі

Сильна молитва про здоров'я собі

Що може бути важливіше здоров’я. Дуже складно мати справу з ситуаціями, коли хворіє рідна людина. Але також нелегко, коли Ви самі піддаєтеся різним хворобам. Як тільки Ви відчули перші ознаки недуги, варто відразу звернутися до лікаря. Не затягуйте з лікуванням, так як це може призвести до негативних наслідків. Але не варто забувати і про те, що не зайвим буде і звернеться за допомогою до вищих сил. Вони завжди прийдуть на допомогу тим, кому це дійсно необхідно. Для цього можна використовувати молитви на здоров’я собі і близьким.

Молитви за здоров’я

Є велика кількість святих, кому можна адресувати молитви за здоров’я. Серед них найбільш часто звертаються до:

Коли слова йдуть від чистого серця і з найкращими намірами, то вони обов’язково будуть почуті. Читати молитви на здоров’я сім’ї та себе можна як в храмі, так і вдома. Немає будь-яких обов’язкових тимчасових правил по їх читання. Пам’ятайте, що читати їх можна як самим за себе, так і за близьких Вам людей.

Молитви Пантелеймону

З давніх-давен його вважали найсильнішою лікарем і чудотворцем. Багато говорили про те, що він міг зцілити навіть найскладніші захворювання за допомогою молитви Господу. Серед значної кількості молитов за здоров’я даному святому особливо виділяють дану сильну молитву:

«О, великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаря многомилостивий Пантелеймона! Надо мною, грішним рабом Божим (ім’я), вислухай благання і благання моє, умилостив Небесного, верховного Лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дасть ми зцілення від жестокаго гнетущаго ма недуги. Прийми недостойне моління грешнейшаго паче всіх людей. Відвідай ма благодатним відвідуванням. Твоїх гріховних виразок моїх, помажеш їх єлеєм милості твоєї і зціли мя; да здоровий сущи душею і тілом, залишок днів моїх, за допомогою благодаті Божої, возмог провести в покаянні і догоджання Богу, і сподоблюся сприйнятті благий кінець життя мого. Їй, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, щоб дарував ми заступництвом твоїм здоров’я тіла і спасіння душі моєї. Амінь.»

Її можна застосовувати як вже хворим людям, так і для попередження захворювань.

Звернення до Матрони Московської

Також часто звертаються з молитвою про дарування здоров’я до Матрони Московської. Згідно з переказами вона ще у восьмирічному віці могла допомагати людям, зцілюючи їх. Робила вона це в денний час, а потім по ночах молилася. Молитва за здоров’я хворої людини до неї вважається найбільш сильною. Особливу силу вона буде мати тоді, коли варто стати перед її іконою і запалити свічку. Варто трохи постояти перед нею і подумати про дорогу людину.

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.»

Крім молитов святим, можна також замовляти спеціальні молебні в храмах, які іменуються сорокоуст. Його читають протягом 40 днів. Замовляти їх можна в будь-який час крім поста. Для цього необхідно подати листочок з іменами за кого варто молиться. Можна також подавати і просту записку для звичайної молитви за здоров’я.

Молитва Всевишньому

Якщо Ви бажаєте прочитати молитву про здоров’я самому собі, то рекомендуємо скористатися молитвою до Господа. Він обов’язково Вас почує, якщо Ваша віра міцна і слова сказані будуть з запалом.

«Про Премілосердий Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), болезнию одержімаго; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; конче вернеш йому ту здоров’я та сили тілесні; подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твоя і премирними блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцеві своєму.

Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, про зцілення раба Божого (ім’я).

Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого рабі Його (ім’я).

Амінь.»

Пам’ятайте, що звертатися до святих стоїть не тільки з проханнями, а й з вдячністю. Для цієї мети можна скористатися спеціальними подяками молитвами або просто сказати все своїми словами, але від чистого серця.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: