Православна молитва від порчі і пристріту Пресвятої Богородиці

Православна молитва від порчі і пристріту Пресвятої Богородиці

Кожен з нас в житті ставить певні цілі, намагається домогтися того, що задумали, але перед самим здійснення заповітного бажання щось йде не так. Починають виникати якісь непередбачені ситуації, які змушують змінювати плани, а також шукати нові шляхи досягнення задуманого. Але часом трапляється і так, що все йде добре до певного моменту, а потім різко виникають труднощі, які перешкоджають виконанню. Багато хто говорить про те, що причиною такого може стати порчі або пристріт. Буває таке, що Ви озвучили те, чого хочете досягти і люди починають заздрісно відноситься до Вашого успіху. Саме в такий момент може виникнути пристріт. Щоб захиститися від нього можна прочитати молитву Пресвятої Богородиці від порчі і пристріту.

Кому, коли і як можна читати молитву

Необхідно пам’ятати про те, що молитва — це наше звернення до Господа з проханням про допомогу у вирішенні будь-яких труднощів. Всі слова, які ми вимовляємо, повинні бути добре обдумані. Так як ця молитва відноситься до сильних, то бажано, перед тим як почати її читання, попросити благословення у священика. Також вимовляти її потрібно при запаленій свічці і перед образом святого, до якого звертаєтесь.

Читати цю молитву можуть всі, у кого виникне в цьому необхідність. Ніяких обмежень ні за віком, ні за іншими факторами немає. Основна вимога — наявність віри.

Перед тим, як приступити до читання, варто себе підготувати:

  • Відчуйте їх і налаштуйтеся на прохання.
  • Під час читання не потрібно думати про сторонні речі.
  • Основна увага має бути зосереджена на тому, про що Ви говорите.
  • Бажано читати молитву в тиші, це дозволить Вам бути максимально сконцентрованим і не відволікатися на інші речі.
  • Потрібно відчути, що Ви один на один з Богом.
  • Вірте в його існування.
  • Постарайтеся максимально зрозуміти всі ті слова, які вимовляєте. Спочатку це буде не просто, але з часом Ви звикнете до цього.

    Якщо Ви читаєте молитву Богородице від порчі, то буде не зайвим робити це перед її ликом і з запаленою свічкою. Сильним ефектом володіє та, яка була придбана в церкві. Хоча якщо у Вас під рукою її не виявилося, то не біда. Можна просто прочитати молитву, але з щирою вірою.

    Православна молитва від порчі і пристріту

    У світі є багато негативу, який раз у раз може вплинути на Ваше життя. Так заздрісний погляд оточуючих може привести до пристріту або того гірше — до порчі. Але порчі — це вже результат магічного ритуалу, який спрямований на негативний вплив. У православ’ї захиститься від такого негативу можна за допомогою молитов і ікон.

    Якщо раптом Ви відчули себе не так як завжди, з’явилася тривога, занепокоєння, на Вас обрушилася хвороба або Ви чекаєте неприємностей, то може бути, що Вам хтось позаздрив і виголосив своє негативне послання вголос. А це тим самим викликало таке явище як пристріт. Це негатив, який чіпляється до людини, як болото, приносить невдачу в справи, руйнує гармонійні відносини, а також вселяє в людини почуття невпевненості. Для того, що б виправити такий стан можна прочитати молитву від порчі Божої Матері.

    «Прийми мою молитву, Свята Богородице Діво, разом зі сльозами моїми. Про Всемогутня Пресвята Богородиця, позбудеться допоможи від пристріту, молю! Я, Божа раба (ім’я) не хочу страждати від того, в чому немає провини моєї. Прошу, молю, не забувай, допомагай! Своїми руками невидимими, чуйними, від пристріту позбавлятися! Амінь».

    Є також і ще одна сильна молитва від порчі «Сон Богородиці». Її прийнято читати 3 дні поспіль по 40 раз в день.

    «- Пресвята Богородиця Марія, Де була-побувала, Де спала-почевала?

    — спочивати в церкві, в місті Гладіще, де приснився мені сон про Сина Мого, Ісуса Христа. Бачила Я, як Його знімали з Хреста, а перш за бачила, як Ісуса Христа терзали, кров його святу проливали, вогнем його рани припікали, терновий вінець на голову Його одягали, ноги і руки до хреста прибивали, списом ребро пробили, на обличчя Мого Сина плювали, сміялися над ним, кричали, різними словами обзивали.

    І сказав голос Ісуса Христа:

    — Велика сила Материнському сну дана. І нехай ці слова цього сну молитвою стануть. У кого буде ця молитва, від того все вороги відстануть. І хто буде молитву цю читати, тому «Сон» цей буде допомагати. При виході душі все гріхи простяться, від мук вічних той позбудеться. Ангели Божі того душу візьмуть, до царства небесного донесуть, Авраамові та Ісакові, Якова віддадуть. Буде та людина веселиться і радіти повік. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.»

    Територія жінок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: