Молитва на щастя в особистому житті Пресвятої Богородиці

Молитва на щастя в особистому житті Пресвятої Богородиці

Кожна людина мріє про щасливе і міцну сім’ю. Це цілком нормальне бажання. Адже хто не хоче, щоб в їхньому будинку панував мир, спокій і добро. Тим більше, що в розумінні будь-якого християнина щаслива сім’я полягає в підтримці один одного, взаєморозумінні та повазі. Ці почуття завжди супроводжуються Господом Богом і Богоматір’ю. Щоб ці почуття як можна довше зберегти необхідно читати молитву Богородице про допомогу в особистому житті. Таке прохання не тільки збереже сім’ю, але самотнім допоможе її придбати.

Перед який іконою читають молитву

Існує кілька думок з цього приводу. Деякі православні віруючі кажуть, що таке прохання читається перед іконою Богоматері «Семистрільна», інші ж стверджують, що перед образом «Нев’янучий цвіт». Насправді за словами самих священнослужителів немає точного визначення перед якою іконою читати цю молитву. Так як будь-який образ святої володіє чудотворним дією і допомагає в багатьох ситуаціях. Головне вимовляти слова щиро з усією вірою в душі.

Коли читати молитву Богородице

Як відомо, щоб молитва допомогла необхідно читати її не тільки в важкі хвилини життя. Щоб вона була почута моліться щодня. Звичайно існують дні, коли прохання володіє особливою силою. Це дні поваги ікони. Наприклад образ «Нев’янучий цвіт» почтается:

У ці дні прийнято відвідувати церкву або храм. Перед тим як почнете читати молитву перед образом Богоматері обов’язково поставте перед ликом три запалені свічки. Спочатку прочитайте молитву Всевишньому «Отче Наш» і тільки після цього скажіть молитву на особисте життя Пресвятої Богородиці. Молитви слід по п’ять разів кожну, після чого виходячи з храму наберіть святої води, яку будете пити на тощак вранці.

Пресвята Богородиця! Молю, відкрий моє серце для любові і почуттів ніжних. Нехай в душі моїй не буде місця горю і злобі. Зрадь мені більше любові і радості, сім’ї моєї щастя і посмішок подаруй. Не дай пізнати мені прикрощі та суму, пошли удачу, блаженство і благоденство! Так славиться ім’я Твоє нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: