Порча на волосся, як навести та зняти?

Порча на волосся, як навести та зняти?

Порча на волосся — це різновид чаклунського впливу, яке відбувається темним чаклуном за допомогою волосся жертви. Цей біологічний матеріал вкрай цінний, оскільки володіє інформацією про людину і довгий час зберігає з ним енергетичний зв’язок.

Зміст:

Як можна навести порчу на волосся?

Волосся дають можливість вступити в тісний контакт з енергетикою людини і значно зіпсувати його життя. В даному ритуалі головне — зробити все безпомилково. В такому випадку, ефект виявиться скоро і буде дуже сильним.

Для проведення обряду Вам знадобиться кілька волосин жертви. Потрібно зрізати їх самому або, в крайньому випадку, зняти з одягу. Чим більше волосся буде у Вас, тим краще. Всі їх один з іншим потрібно зв’язати так, щоб вийшло 9 вузлів. Кожен з них заговорите такими словами:

Вуха (ім’я жертви) пов’язую, зав’язую. Очі закриваю, забиваю. Рот зашиваю, заліплюю. Ніс закручую, затикаю. Голос обриваю, зариваються. Руки ламаю, скріплюю. Ноги зрубаю, спалюю. Члени путати, заплутую, що не розв’язати, чи не відв’язати. Тіло закапую, замуровували.

Як тільки вузли будуть зроблені, візьміть чорну свічку, підпаліть її і, тримаючи волосся над полум’ям, скажіть:

Абар (ім’я жертви) колю! Абар (ім’я жертви) ріжу! Абар (ім’я жертви) вб’ю! Гори (ім’я жертви).

Волосся кидають у вогонь і чекають, поки вони повністю не згорять. Свічка більш ні для яких ритуалів не використовується, а закопується на пустирі.

Усунення магічного впливу самостійно

Як і будь-яку іншу негативну програму, порчі на волосся можна усунути. Якщо Ви не до кінця впевнені, що проведення такого ритуалу Вам під силу, то можете звернутися за допомогою до професійного чаклуна. Якщо ж сумнівів немає, то проведіть один з ефективних ритуалів самостійно.

Даний обряд старовинний, і користувалися їм ще наші предки. Обов’язковий атрибут в цьому ритуалі — солома. Замінювати цей інгредієнт нічим іншим не можна. Вам знадобиться трохи соломи, взятої з трьох різних стогів сіна.

Після цього візьміть трохи білої натуральної тканини і зшийте з неї подушку. Набити її потрібно зібраної соломою. Бажано, щоб всі маніпуляції проводилися тим, хто постраждав від чаклунського впливу, а не сторонньою людиною.

Якщо потрібно прибрати порчу з дитини, то зшити подушечку може його мама. Коли подушка буде готова, жертва повинна на ній спати кожен парний день в місяці. Перед відходом до сну людині потрібно пошептати:

Ворог вінець мученика на рабу Божу (ім’я) одягав, ангел вінець з неї знімав, в океан кидав, в землю закопував, через плече плював. Замок, ключ, мову. Амінь.

Тривалість проведення ритуалу необмежена. Якщо порчі була дуже слабка або зроблена непрофесіоналом, то результату довго чекати не доведеться.

Порча на волосся: як зняти негативну програму?

Усунути згубний вплив чаклунства можна, використовуючи волосся потерпілого. Ритуали з використанням даного біологічного матеріалу вважаються найбільш дієвими і приносять дуже швидкий результат.

Перед відходом до сну жертві потрібно взяти свій волосся і нашептати на нього текст:

Ні на годину цей наклеп, ні на один день, ні на один тиждень, ні на один місяць і рік. Заговір мій на ціле століття, на все життя мою, раби Божої (ім’я). Господь оборона моя, захисник мій. Найпершим було Слово, що прямувало до Бога, і Господь був тим Словом. Був від Бога посланий святий апостол Іоанн Хреститель. Обурилося в той час в Йордані хмар море, вийшли з того моря дванадцять окаянних сил. Сили ті сині води шарпали, народ земної шарпали, рабу Божу (ім’я) вінець мученицький на голову надягали. Святі з раби Божої (ім’я) вінець той знімали, так назад в море-океан його кидали, за ліві плечі плювали, святі слова заговори читали. Хто слова ті сорок раз прочитає, той від мученицького вінка піде. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь.

Коли слова будуть сказані, на атрибуті зав’язуються дев’ять вузлів на однаковій відстані. Якщо кучері дуже короткі, і така кількість вузликів не поміщається, то просто перев’яжіть волосся 9 разів, не залишаючи проміжків між вузлами.

Тепер закрийте очі і уявіть, що перед вами стоїть людина, який наклав на Вас порчу. Найкраще подіє обряд, якщо Ви вже до цього визначте, хто навів на Вас порчу. Представивши недруга, скажіть текст прокляття:

Вуха раби Божої (ім’я) зав’язую, приховую. Очі раби Божої (ім’я) забиваю, закриваю. Рот раби Божої (ім’я) заліплюю, зашиваю. Голос раби Божої (ім’я) обривають. Ніс раби Божої (ім’я) затикаю. Ноги раби Божої (ім’я) спалюю. Руки раби Божої (ім’я) скріплюю. Члени раби Божої (ім’я) путати. Тіло раби Божої (ім’я) замуровувати.

Використаний біологічний матеріал спаліть після проголошення заговори. Важливо, щоб він згорів повністю, і від нього нічого не залишилося.

Простий обряд очищення від порчі

Очиститися від будь-якого негативного впливу можна за допомогою вогню і води. Перед проведенням ритуалу наберіть велику піалу святої води. Поставте її перед собою, а поруч запаліть церковну свічку. Тримайте свічку в правій руці і, здійснюючи кругові рухи над піалою, промовляйте:

Як водиця чиста, так я Раба Божа (ім’я) чиста від усякого злого слова, від порчі, прокльонів і від привороту. Вогонь священний, випали все зло, що на мене наведено, віджени всі сили темні, даруй Рабе Божої (ім’я) мир і спокій. Амінь.

Повторюється заговір рівно п’ять разів. Після чого свічка гаситься, а вода залпом випивають. Проводити обряд можна необмежену кількість разів до тих пір, поки порча не буде знята.

Порча на волосся — магічний ритуал, який може значно зіпсувати Ваше здоров’я і порушити гармонію у всіх сферах життя. Але це не означає, що усунути чорне чаклунство неможливо. Навіть найсильнішу магію можна побороти, якщо вірити у власні сили і бути готовим протистояти злу.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: