Подячний молебень до Господа Ісуса

Подячний молебень до Господа Ісуса

Подячний молебень до Господа Ісуса Христа — це молитовне прохання до Всевишнього, яке повинно бути відомим кожному православному віруючому. Адже таке почуття як вдячність є саме тим почуттям, яке робить кожної людини сильніше і щире. Саме воно допомагає позбутися віруючому від негативу і поганого настрою.

Як замовити подячний молебень Господу нашому

Молебень — це особливий вид богослужінь в церкві. Їх поділяють на кілька видів:

Даний вид богослужіння читається священиком після проведення Літургії. Їх можна замовляти в храмі. Для цього необхідно взяти аркуш паперу, ручку і гроші, щоб внести пожертвування за читання. Літургія з Дякую відрізняється від інших тим, що вона відбувається в знак подяки за зцілення від хвороби або допомогу в будь-яких інших справах. Для того, щоб подати цей вид вибачення віруючому необхідно звернутися в будь-яку найближчу православну церкву в іконну лавку і залишити у них записочку з іменами людей, які хочуть подякувати Всевишньому за надану допомогу.

Іноді при храмі є спеціальний свічковий ящик, куди і слід відправити записку. Після того як священик прочитає Божественну Літургію він починає молиться зі згадуванням імен, зазначених в записках. Закінчення молебню супроводжується помазанням єлеєм вдячності і окропленням їх святою водою.

Прохання відбуваються в храмі як правило у свята. Але також їх можна читати і вдома. Але для цього необхідно отримати благословення від священнослужителя. Він докладно і розповість, як правильно проводити його читання.

Як правильно замовити молебень

Даний вид прохання — це короткий богослужіння. Під час його проведення християни звертаються до Всевишему з проханнями про допомогу в різних життєвих ситуаціях. Для того, щоб замовити молебень необхідно виконати наступні дії:

Якщо у вас немає можливості відвідати храм і замовити молебень, тоді можна його прочитати вдома з благословенням святого отця. Для цього використовуйте наступний текст молебню до Господа Ісуса Христа:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Дякую тобі за хліб насущний і благодать, посилається згори. Спасибі тобі за терпіння і багатостраждальні скорботи. Дякую тобі, Боже, за день і ніч, за добрих і вірних друзів. Дякую тобі за милість і віру, за ангела-хранителя і святу любов. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: