Молитва за дітей до Господа Ісуса Христа

Молитва за дітей до Господа Ісуса Христа

Молитва за дітей до Господа Ісуса Христа є тим молитвослів’ям, яке виходить з самої глибини серця матері. Тільки батько знає свого малюка на 9 місяців більше ніж інші і має з ним нерозривний тісний зв’язок. Тому, коли хворіє дитя, разом з ним також хворіє і його батько, однак біль її сильніше, бо вона хворіє душею.

Молитва матері Господу Ісусу Христу

Ті молебні, які вимовляються Отця Небесного несуть в собі воістину небувалу силу. Примітно також і той факт, що якщо дитя ще не досягло семирічного віку, то при наявності в тексті молитви слова «раб Божий» слід заміняти на «немовля Божий». Необхідно дотримуватися такого роду умова, бо прийнято вважати, що всі малюки віком до 7 років (включно) є немовлятами Спасителя, ангелами Його.

Природно якщо дитя збагнув недуга, то не потрібно відмовлятися від традиційних способів лікування, адже на сьогоднішній день медицина зробила крок далеко вперед і здатна впоратися з великою кількістю важких захворювань.

Однак не слід забувати про вірування, про святих божих помічників, сприяння та підтримка яких здатні значно полегшити стан хворого і прискорити процес одужання. Найкращим способом звернення до Небесним силам завжди була, є і буде гаряче сказана від щирого серця молебень.

Молитвословие батьків про свою дитину має величезну силу. Відомі воістину дивні випадки, коли по молебні матері невиліковно хворий малюк видужував, а дитя, яке знаходилося далеко від рідної домівки, в якийсь момент відчувало незриму захист, оберігає в важких і навіть небезпечних життєвих ситуаціях.

Молитва матері до Господа про дітей, правила проголошення

Якщо поряд з хворим буде знаходиться турботлива мама, яка підтримує своє дитя і здатна підібрати правильні слова, та, то симптоми недуги підуть, навіть найнеприємніші. Однак важливо буде і дотримуватися деяких рекомендацій, а саме:

Нижче наведені деякі найбільш популярні батьківські молебні про своїх дітей, які не раз підтверджували свою дієвість і вспомогалі малюкам, страждаючим тим чи іншим недугою

Щоденна молитва до Господа про дітей:

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх. Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена), і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стежку заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш.

Молитвословие до Спасителя на одужання свого чада:

Про премилосердна Боже, Отче, Сину і Святі і Душе, в нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), недугами одержимого; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; конче вернеш йому ту здоров’я та сили тілесні; подай йому довгоочікуване і благого житіє, мирні Твої і примирною блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцеві своєму. Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, про зцілення раба Божого (ім’я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого рабі Його (ім’я). Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: