Подячна молитва Миколаю Чудотворцю

Подячна молитва Миколаю Чудотворцю

Так влаштована людина, коли до нього приходить щастя і радість, це приймається як належне. Але коли горе і гидоти, він починає даватися питанням «За що?». Напевно забувають підносити подяку Миколі Чудотворцю і іншим святим. Люди хороше сприймають як само собою зрозуміле, а погане незрозумілим. Православні християни називають щастя божою благодаттю, а горе платою за гріхи.

Подячна молитва Миколі Чудотворцю

Коли є здоров’я людина може досягти багато чого в житті. Але якщо його здоров’я похитнулося або серйозно хворіють близькі люди, діти, то все волають про допомогу Святих Богородиці, Матрони, Миколи Чудотворця. Коли медицина безсила, то молитва за здоров’я родичів, дітей має потужну силу. Людина турбується про інших, як Святий Угодник дбав про людських потребах, це надає мощі благань.

Дія молитви поширюється як на тілесну, так і духовну оболонку. Вже давно доведено, що людина не тільки фізичне тіло. І дуже важливо відновити душевні сили. Саме з такими духовними молитвами звертаються до святих і просять допомоги. Але головне не забути про вдячної молитви за підтримку.

Подячна молитва Миколаю Чудотворцю текст:

«Миколу догоджаючи! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов’ю і пошаною. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучну молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість уповаю та на прощення. За гріхи, за думки, так за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марною. Амінь».

Про що просять святого

Життя Миколи Чудотворця це приклад світлої любові до ближнього. Це свідчення того, що все жебраки і блаженні будуть на небесах. До нього можна звернутися і просити про допомогу:

Молитви бувають: хвалебні, вдячні, прохальні і покаянні. Слово, звернене до Бога через Святого Угодника, дає заспокоєння, віру і надію. Але не слід турбувати Святого через дрібниці, тільки в разі гострої необхідності. Але якщо було звернення, то слід завжди дякувати. Адже саме слово складається з двох частин «благо» і «дарувати». Що значить просто давати добро. Якщо справа розв’язалися успішно, то слід не забувати про подячної молитви Миколі Чудотворцю.

Чому треба дякувати святого

Своїми вчинками і словами він допомагав хворим і вбогим людям, не боявся в’язниць і катів. Сам провів багато часу в тюрмі. Святий Угодник пожертвував спадок батьків на потреби бідним і хворим людям. Так він забезпечив доданим трьох сестер, не дав їм продавати тіло. Він дарував потайки на Різдво подарунки людям.

Святитель Миколай жив без неробства і надмірностей, зі скромністю і відданістю господу. Але на свято Різдва радував людей, дарував їм подарунки. Так і пішло в день Святого Миколая 19 грудня класти під подушку дітям частування. Це найбільш шанований у православних людей Святої після Богородиці.

Люди і зараз вірять в його допомогу, здійснюють паломництво до міста Балі Італія поклонитися святій реліквії. Повага православних людей залишилося в архітектурних спорудах Туреччини, Греції та Україні, які названі в його честь.

Святі мощі угодника зберігаються в місті Балі Італія. Люди здійснюють паломництво, щоб просити допомоги і подякувати. Чудесні зцілення від раку відбуваються після відвідування святої обителі. Микола Угодник допоможе будь-якій людині незалежно від віри і кольору шкіри. Для нього всі люди рівні, багаті і бідні, ситі і голодні.

Щоб не допустити горя і розплати, слід читати подячну молитву Миколі Чудотворцю українською мовою. Слово не варто грошей, воно заслуговує на увагу. Благодійник Микола почув молитви і допоміг. У відповідь він тільки хоче чути слова подяки.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: