Молитви на виконання бажання, які діють та приносять результат

Молитви українською мовою у ваш пристрій!

Лише самі необхідні, не потребують Інтернету, завжди з вами!

Встановити з Google Play

У православній та католицькій церкві є кілька молитов, що допомагають здійснити бажання. На цій сторінці зібрано молитви, які можуть використовувати християни, як православні, так і католики. Ці тексти перевірені часом, багатьма людьми, вони довели свою ефективність. Звичайно, треба пам’ятати, що для здійснення бажання потрібно щиро вірити у допомогу Святих і намагатися вести правильне життя, не грішити. Милість Бога не має меж, але людині, яка не кається, продовжує грішити, навряд чи варто чекати допомоги.

Короткий зміст:

Молитва Святій Марті

Молитва для виконання бажання

Молитва на виконання бажання Святій Марті є дуже ефективною і складається із декількох етапів. Першою читається молитва безпосередньо до Святої Марти, за нею Отче Наш та звернення до Пресвятої Богородиці, завершується молитва текстом подяки (він у самому низу). Читати молитву необхідно по вівторках, перед початком читання запалюємо церковну свічку і вимовляємо:

О, Свята Марта, ти Чудотворна! Звертаюся до тебе по допомогу! Подивися на мої потреби і будь мені помічницею у випробуваннях! З вдячністю обіцяю тобі, що буду цю молитву всюди поширювати! Покірно, слізно прошу — втішай мене в моїх турботах і тяготах! Покірно, заради великої радості, яка наповнила твоє серце, тебе прошу — піклуйся про мене і мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили небесну допомогу, перш за все при тій турботі, яка мене зараз обтяжує: (ваше бажання). Слізно тебе прошу, помічницю в кожній нужді, переможи ти тяготи так, як ти перемагала змія, доки не лежав він біля твоїх ніг! Амінь.

Закінчивши читати першу молитву на виконання бажань, даємо свічці догоріти і приступаємо до наступної частини — читаємо Отче Наш.

Отче наш, що є на небесах, нехай святиться Ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде Воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні; і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого, бо Царство Твоє, і Сила Твоя, і Воля Твоя на віки віків. Амінь.

Продовжуємо читання зверненням до Пресвятої Богородиці, перехрестившись.

Богородиця, Діва, радуйся! Благодатна Маріє, Господь з тобою! Благословенна ти серед жінок і благословенний Плід Живота Твого, адже Спасителя народила для душ наших! Слава Отцю, і Сину, і Святому Духу. І нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва до Марти на виконання бажань сильна, але в поєднанні з Отче Наш і молитвою до Пресвятої Богородиці, виходить ще потужнішою. Після цього читаємо молитву-подяку, яка є в самому низу цієї сторінки.

Молитва Миколі Чудотворцю

Святий Миколай Чудотворець, угодник Божий! За життя свого ти не відмовляв людям у проханнях, так і нині допомагаєш всім, хто страждає і просить. Благослови мене, рабу Божу (ім’я) на виконання швидке бажання потаємного мого (ваше бахання). Проси Господа нашого про дарування милості і благодаті Його. Нехай не залишить він прохання моє бажане: (ваше бажання). В ім’я Господа нашого, амінь.

Святому Миколаю Чудотворцю краще молитися перед його іконою.

Молитва до Святого Духа

Щоб бажання здійснилося і Святий Дух почув і здійснив вашу заповітну мрію, потрібно встати рано вранці і тричі прочитати молитву.

Дух Святий, світлом Своїм все на шляху висвітлюєш та в будь-якій біді допомогу надаєш! Не пройди повз мене, раби Божої (ваше ім’я), яка смиренно просить твого повчання і благословення, твоя підмога і милість велика мені потрібні. Молю про прощення гріхів моїх і про очищення душі моєї від всякого зла і лукавства. Дякую тобі за терпіння твоє і прославляю тебе зараз і на віки віків. Хай не відвернеться погляд мій від діянь твоїх, не втомляться уста мої молитви подяки тобі підносити. Біля тебе хочу бути і Слово твоє нести повсякчас. Дозволь потребі моїй зникнути, так потрібне мені (ваше бажання) з волі Твоєї нехай здійсниться. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Просити можна про заміжжя, про зачаття дитини, про фінансове благополуччя, отримання благ. Молитися Святому Духу бажано біля ікони Пресвятої Богородиці, Святої Марти, Миколи Чудотворця, ікони Всіх Святих.

Молитва Ісусу Христу

Господи Ісусе Христос, Сину Божий! Не гнівайся на моє сердечне прохання, та не відмов в нескінченній милості своїй. Благослови мене на виконання бажання і відштовхни всі демонічні прірви. Виконай моє бажання заповітне: (ваше бажання), і не відмов у безгрішному досягненні його. Приведи вдачу на дії мудрі і відверни успіх у гріховних амбіціях. Нехай всі благі бажання неодмінно здійсняться, а погані діяння зникнуть. Нехай буде так. Амінь.

Молитва до Матрони

Молитися треба вдома в повній самоті. Для цього на стіл ставляться 11 церковних свічок перед іконами Матрони, Миколи Чудотворця і Ісуса Христа. Перехрестившись і вклонившись іконам, читають:

О, Матрона Московська! Слізно благаю тебе і про допомогу твою прошу. Допоможи мені виконати бажання світле і заповітне. Збережи мене від бажань суєтних, що гублять душу і ранять тіло. Допоможи мені, Матрона, благослови мене на діло праве. Допоможи мені виконати моє бажання. (Коротко викладіть суть вашого бажання). Стань моєю заступницею і помічницею. Моли про мене, Божу рабу (ваше ім’я) Господа Бога і Богородицю. Хай буде воля Господа і Богородиці на здійснення мого бажання. Амінь.

Молитва читається щодня, аж поки не збудеться бажане.

Молитва подяки

Молитву подяки потрібно читати обов’язково після виконання бажань. Але бажано читати цю молитву і до того, як бажання здійсниться. Пам’ятайте, що радість, любов і вдячність прискорюють виконання бажання. Розмовляйте з Богом, дякуйте йому за те, що маєте, дякуйте Всевишньому і Вищим Силам за те, що хочете мати. Коли дякуєш за те, чого немає, але хочеш це отримати, — бажання обов’язково здійсниться.

Господи, Ісус Христос, Матінка Пресвята Богородиця і всі Небесні Сили! Дякую вам за ваше милосердя до мене, раби Божої (ім’я) і членів моєї родини! Дякую за ваше благословення, спасибі вам за те, що ви оберігає і рятуєте мене і членів моєї сім’ї від наклепу, від будь-якого лиха, від псування, від пристріту жіночого і чоловічого, від в’язниці, від злиднів, від марної смерті, від закляття, від прокляття, від наклепів, від злих лихих людей, від чаклунів, від відунів, від заздрісників і ненависників, від ворогів видимих і невидимих.

Дякую вам за те, що ви допомогли мені і членам моєї сім’ї позбутися недуг, від ворогів, від злих чар. Дякую вам за те, що ви допомогли у роботі, в навчанні, в бізнесі, в сімейних відносинах. Спасибі вам, що ви наповнили мій дім щастям, любов’ю, благополуччям, відтепер і на віки віків. В ім’я Отця і Сина і Святого духа. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: