Молитви Миколаю Чудотворцю на різні випадки життя, оберіть потрібну

Молитви українською мовою у ваш пристрій!

Лише самі необхідні, не потребують Інтернету, завжди з вами!

Встановити з Google Play

Молитися Миколі Чудотворцю краще перед його іконою. Придбати її можна у будь-якій церкві, адже цей Святий є дуже популярним. Якщо ж у вас немає ікони, а допомога дуже потрібна, то деякий час можна молитися і без неї. Але потрібно пам’ятати, що ікона — це важливо.

Короткий зміст:

Молитва про допомогу

Молитва Миколі Чудотворцю

О, святий Миколай Чудотворець, угодник Божий, наш заступник і в біді швидкий помічник! Допоможи мені грішному і смутному в житті цьому, проси Господа Бога дарувати мені відпущення всіх моїх гріхів, які накопичилися ще змалку і за все життя, справою, словом, думками і всіма моїми почуттями негідними. І під час виходу душі моєї допоможи мені, проси Господа Бога, всього життя Творця, позбавити мене від небесних митарств і вічних мук: адже завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, нині і на віки вічні. Амінь.

Молитва за дітей

О, святий Миколай Чудотворець, заступник і благодійник наш! Не скупися на диво, даруй дітям моїм благополуччя і щастя, не відвертайся від них! Будь милостивий, допоможи їм у скрутну хвилину і настав на путь праведний і істинний! І нехай прибуде Твоя сила в них. Амінь.

Молитва про роботу

Звертаюся до тебе, Святий Миколай Чудотворець, і прошу про чудодійну допомогу. Нехай пошуки нової роботи успішно відбудуться, а всі труднощі зникнуть. Нехай начальник не злиться, а діло робиться. Нехай зарплата платиться, а робота подобається. Якщо заздрісник з’явиться, нехай його злість зникне. Відпусти мені всі гріхи і не залишай у важкі дні. Очисти мою душу від заздрості і ненависті поганих людей. Якщо робота не йде на лад зі злого наміру, ворогів не карай, а допоможи їм впоратися зі смутою в душі. Якщо грішний я, то щиро каюсь і прошу чудодійної допомоги в роботі праведній. Надай мені роботу по совісті, а зарплату за працею. Нехай буде так. Амінь.

Молитва про допомогу в грошах

О, добрий наш наставник, Святий Миколай Чудотворець! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу: подивися на нас немічних, всякого блага позбавлених і розумом затьмареним від малодушності. Зглянься, угодник Божий, не покинь нас в гріховному полоні буття, щоб не раділи вороги наші і не загинули в лукавих справах наших. Моли про нас недостойних Господа нашого і Творця: нехай милостивий до нас буде в житті нинішньому і майбутньому, та не віддасть нам за наші діла і по нечистоті сердець наших, а по Своїй благості віддасть нам.

На твоє прохання уповаємо, твоє заступництво на допомогу закликаємо і до святого образу твого припадаємо, допомоги просимо: визволь нас, Микола Чудотворець, від бід, які переслідують нас, нехай завдяки молитвам твоїм не впадуть на нас напасті і не загрузнемо в безодні гріхів і в багні пристрастей наших. Моли, Угодник Божий, Господа нашого, нехай дасть нам мирне життя і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і на віки вічні. Амінь.

Молитва про допомогу в справах

Милосердний наставник наш, Микола Чудотворець! Вчинки твої сердечні і великодушні. Молю про допомогу в справах і торгівлі, подивися на зусилля мої, вірність Ісусу Христу. За покірність мою відведи від мене падіння і позбавлення, подаруй удачу, нагороди мудрістю. Помолися за мене, рабу Божу/раба Божого (ваше ім’я) перед Господом Всемогутнім, попроси захисту від ворогів і думок лихих. Нехай нагороджений буду за старанність. Святий Миколай Угодник, вкрий, захисти, вірую в силу і милосердя твоє. Амінь.

Молитва про заміжжя

О, добрий наш наставник, Святий Миколай Чудотворець! За життя ти ніколи і нікому не відмовляв в проханнях, так не відмов і мені, рабі Божій (ваше ім’я). Пошли ж мені милість свою і проси Господа про швидке моє заміжжя. Віддаюся на волю Господню і уповаю на милість Його. Амінь.

Молитва про кохання

З серцем від любові стомленим, звертаюся до тебе, Чудотворець Миколай. Не гнівайся на мене за гріховне прохання, але з’єднай долі рабів твоїх (називаєте своє ім’я та ім’я коханого чоловіка) навіки вічні. Пошли мені диво у вигляді взаємної любові і відкинь всі пороки бісівські. Упроси Господа Бога про благословення і назви нас чоловіком і дружиною. Хай буде воля твоя. Амінь.

Молитва про одужання дитини

О, Святий Миколай Чудотворець! Припадаю до твого образу і прошу про одужання хворої дитини. Пошли з небес диво і допоможи дитині впоратися з тяжкою недугою. Перепроси перед Господом Богом за мої гріхи і попроси у нього великодушного і милосердного прощення. Нехай буде так. Амінь.

Молитва про здоров’я

О, Микола Чудотворець, угодник Господній, вічний заступник наш, і всюди в усіх бідах помічник! Допоможи мені, Божому рабу (ваше ім’я), грішному, в реальному житті, попроси Господа дарувати мені відпущення гріхів моїх, бо грішив я справою, словом, в помислах і всіма своїми почуттями. Допоможи мені окаянному, Святий Чудотворець, попроси Господа нашого за здоров’я міцне, визволь мене від мук і поневірянь. Амінь.

Молитва з подякою

Читати вранці кожен день:

Святий Миколай Угодник! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов’ю і пошаною. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучне молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість уповаю та на прощення за гріхи, за думки, так за помисли. Як помилував ти всіх грішників, так і мене помилуй від випробувань. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: