Молитва від ліні

Молитва від ліні

Будь-яка людина час від часу любить полінуватися. Він тягне, відкладає, переносить терміни з надією на те, що йому по можливо не доведеться якомога довше виконувати свої обов’язки. Але як же впоратися з лінощами і чи є проти неї якісь ефективні засоби? По суті, такий засіб все ж є, і називається воно — молитва від ліні православна. А ось розібратися же більш детально в тому кому слід підносити це молитовне звернення і яким є його текст ви зможете дізнатися з нашої статті.

Молитва проти ліні і набуття сили волі

Неробство є диявольськими підступами, а тому вимагає прийняття особливих заходів, а саме молитви. За допомогою якої можна позбутися від цієї мани. Християнське молебельное звернення позбавить від почуття неробства і неробства. Однак перш ніж приступити до виголошення молитви необхідно розуміти, що навіть найбільш ефективні молебельние звернення не зроблять ніякого дії, якщо православний людина не увірує в силу їх впливу.

Звернення до Царя Небесного

Будь-яка молебень вважається діалогом віруючого християнина і Спасителя. Якщо ж людина бажає щоб Всевишній відповів на його молитовне прохання, то тоді йому необхідно в першу чергу звернути увагу на наступне:

Звертаючись до Спасителя віруючий визнає, що він страждає від неробства і просить того позбавити його від тягаря лінощів. В цьому випадку молебень буде виступати в якості недуги від якого необхідно позбутися для отримання щастя.

Молитва від ліні в навчанні до Богоматері

У православних християн Пречиста Діва має особливе значення. Вважається, що той, хто вірує, що попросить у Небесної Цариці допомоги, обов’язково його отримає, вона чує кожного і ніколи не відмовляє в її отримання, проте, коли це дійсно необхідно. Текст молитовний від неробства, звернений до Діви Марії виглядає таким чином:

«Преблагословенна Владичиці, Приснодіви Богородиці, Бога Слова паче всякого слова на порятунок наше породила, і благодать Його безмірне паче всіх проявила, море явльшаяся Божественних дарувань і чудес невисихаюча річка, виливається благодать всім, хто з вірою до Тебе звертається! Чудотворного Твого образу припадаючи, молимося Тобі, всещедрий Матері человеколюбіваго Владики: здивуй на нас пребогатия милості Твоя, і прохання наші, принесена Тобі, Скоропослушниці, прискорить ісполніті все, еже на користь на розраду та спасіння, коемуждо устрояющі. Відвідай, Преблагая, рабів Твоїх благодаттю Твоєю, подай недуги цельбу і досконале здоров’я, яку розривають тишу, полоненим свободу і різними образи стражденних утеши; визволи Всемилостива Пані, всяк град і країну від голоду, виразки, боягуза, потопу, вогню, меча і іния страти временния і вічної, Матірних Твоїм відвагою отвращающе гнів Божий; і душевного розслабленому, обуреванія пристрастей і гріхопадінь свободи рабів Твоїх, яко да цілі були, у всякому благочесті пожівше в цьому веце, і в майбутньому вічних благ сподобилися благодаттю і людинолюбством Сина Твого і Бога, Йому ж належить всяка слава, честь і поклоніння, з безначальним Його Отцем і Пресвятим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.»

Молитва від ліні Олександру Римському

Тим, людям, які весь час проводять в дозвільних справах і веселять себе солодким неробством, хто не в змозі взяти себе в руки і взятися за виконання роботи вспоможет православне молитвословие проти неробства цьому римському страстотерпцю. Страждалець перед смертю своєю (день пам’яті святкується щорічно в травні місяці 26-го числа) молив Спасителя про те, щоб усі, хто буде звертатися до нього з молитовним зверненням отримали позбавлення від недуги лінощів;

Молитовне прохання Ангелу Хранителю

Такі молитви вспомогалі віруючому возз’єднається з благочестивих, визнати всі звершення помилки і знайти правильний спосіб для їх вирішення. Благання накопичує в собі внутрішні сили, умовляючи піднятися і приступити до виконання роботи. Підносячи такого роду молебінь православна людина зосереджується на результаті. І саме за рахунок цієї концентрації, християнин починає вірити в допомогу в боротьбі в неробство. У молиться починають зароджуватися різні ідеї, які вимагають якнайшвидшого втілення і вже складно буде втримати на місці виник ентузіазм.

Так само ще священнослужителі рекомендують читати молитву на викорінення ліні у дітей і дорослих Олександру Римському:

Про преславний угоднику і мученику Христовий, Добло воїна Царя Небесного, Олександра блаженний, милостивого Бога наслідувачу, іже Христа на землі сміливо висповідавши і многообразния борошна Його заради зазнавши, нев’янучий прийняв ти вінець на небесах:

Нині ж укупі з матерією твоєю Піменов, стоячи перед у Престолу Слави Божого, молі про нас чоловіколюбно велике число милосердя Боже, учинить з нами по невимовній Своїй благості, в їжаку вони не загинуть нам в гріхах наших.

Їй, мученику святий, знаємо бо, яко маєш багато сміливість перед Господом еже молитися про всіх, хто до Тебе з вірою.

Вознеси молитву теплу Церкви Творець про мир у всьому світі, добрий стан святих Божих Церков і з’єднання всіх вірних чад Церкви Христові, в чистоті і чесне жительстве перебувають,

І про їжака избавити паству православну від тяжких бур життєвих і всіх наклепів духу злоби поднебесния.

Диханням ж Всесвятого Духа нехай умягчатся серця неслухняних, роздирають хітон єдності Церкви Христової, силою Божественного світу і любові на зцілення рани, що кровоточить Його у вселенній, і на спасіння всіх, хто живе на землі.

Нам же, вірний друже Христовий, буди убо Заступник і Покровитель в усі дні житія нашого, позбавляючи нас від ворогів видимих ​​і невидимих,

Паче же по виході нашому захисти від лукавих духів, і на страшнім Суді Христове не забуду нас убогих теплим клопотанням твоїм, та тих, що спасалися частина улучівше, прославим Отця і Сина і Святого Духа на віки.

Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: