Молитва від бісів

Молитва від бісів

Сучасний світ впевнено розвивається. Технічний процес йде вперед такими темпами, що людина часом просто за ним не встигає. І, здавалося б, місця для стародавніх переказів і легенд не залишилося зовсім. Але це далеко не так. Іноді трапляються події, пояснити які неможливо, і тут на допомогу приходить велика історія православ’я. У даній статті мова піде про нечисту силу, яка все ще має своє місце в житті людини. Для неї не існує перешкод, тому залишається вихід один — сильні молитви від бісів, які приборкають людини, подарують спокій і наповнять серце добротою і щирою радістю.

Молитва виганяє бісів з людини

Досить часто нечиста сила «любить» селитися в будинках людей, щоб докучати їм своєю присутністю і робити їх життя нестерпним. Одержимий чоловік починає поводитися неналежним чином і заподіює біль і образи оточуючим. Для того, щоб вигнати таку нечисть з хати, слід:

Якщо на життєвому шляху все ж довелося «зустріти» нечисту силу, потрібно знати про те, що вона може і налякати, і серйозно нашкодити, при тому як у фізичному, так і в душевному аспекті. Бувають випадки, коли подібні зустрічі закінчуються не тільки легким переляком, але навіть смертельним результатом.

Саме тому знаючі люди радять носити з собою записані на папері молитви проти бісів. Також можна (і це буде найкращим варіантом) завчити одну з відповідних молитов. Але так як багато в подібній ситуації просто втрачають здатність ясно мислити, записка з молитвою стане відмінним варіантом.

Нерідко виникає питання: «Де ж можна зустріти таку нечисть?» Адже тоді можна захистити себе і своїх близьких набагато швидше і точніше. Страшний той факт, що дана «зустріч» може відбутися практично скрізь, а особливо вона «любить» вулиці, самі безлюдні місця і, як правило, темний час доби. І від цього стає ще страшніше. Але головне — не втрачати самовладання, залишатися сильною, непохитною і глибоко вірити в силу Господа. У такому випадку вона завжди відступає сама.

Як позбутися від бісів

Якщо нечисть все ж «заполонила» душу людини, то потрібно якомога швидше зробити все можливе, щоб позбутися від неї, так як подібний стан може перерости в одержимість, а це, як відомо, вже вкрай складний випадок. Існує кілька виходів з ситуації, що склалася:

Вичитування бісів, молитви

Для того щоб позбутися від бісів, потрібно читати певні молитви вдома або при випадковій зустрічі з ними. Також важливо пам’ятати, що найбільш схильні до впливу такої сили алкоголіки, наркоманів, а також люди, квартири яких породжують інші гріхи. І якщо раптом людині звичайному дісталося житло від таких мешканців, слід якомога швидше вигнати їх, тому що вони почнуть підштовхувати до пияцтва, суїциду, скандалам.

У православ’ї є кілька молитов, які допомагають подолати цю проблему, а саме:

Також є маловідомі, але досить сильні молитви, які допомагають захистити себе, свою сім’ю і свій від усякої нечисті.

Молитва Кронштадтського від бісів

Окреме і дуже важливе місце в християнстві займає молитва Іоанна Кронштадтського від бісів, що ще за життя, будучи настоятелем Андріївського храму, брав безліч людей, які хотіли отримати довгоочікуване зцілення тілесне і душевне, позбутися від пристріту і бісівського впливу. Він не тільки виганяв з людини бісів, а й наставляв духовно, направляв на шлях істинний.

І до сьогоднішнього дня молитва цьому святому є однією з найсильніших, допомагає людям знайти себе і знайти своє місце в житті. Так само цей святий наставляє на шлях істини, допомагає позбутися від пияцтва та інших нехороших пристрастей.

Молитви, що виганяють бісів, можна читати в усіх випадках, коли потрібен захист. Їх основне призначення — прогнати нечисть, не дати їй налякати істинно віруючу людину і заподіяти йому непоправної шкоди. Добро завжди перемагає зло. А добро — це і є Бог.’

Молитва Іоанну Кронштадтському про зцілення від бісів, яка допоможе позбутися від зла в душі і згубних пристрастей, виглядає так:

Про великий чудотворче і предивний угоднику Божий, богоносного отче Івана! Погорди на нас і почуй милосердний зойку нашому, яко великих обдарувань сподоби тя Господь, так ходитиме і повсякчас молитовником за нас будеш. Се бо пристрастями гріховними одержимі і злобою снедаемі, заповіді Божого пренебрегохом, покаяння сердечнаго і сліз зітхання НЕ прінесохом, цього ради багатьом скорботах і печалях гідно явіхомся. Ти ж, отче праведний, ти велику сміливість перед Господом і співчуття до ближніх своїх маючи, умоли Всещедраго Владику світу, так пробавіт милість Свою на нас і потерпить неправд нашим, не знищить нас гріхи наші, але час на покаяння милостиво нам дарує. Про святче Божий, допоможи нам віру православну непорчно дотримати і заповіді Божі побожно зберегтися, та не володіє нами всяке беззаконня, нижче осоромиться Правда Божа в неправдах наших, але так, що будуть достойні кончини християнської, безболезненния, непостидния, мирних та й Тайн Божих прічастния. Ще молимо тебе, Отче праведний,, про їжака Церкви нашої Святій до кінця віку затвердженого бити, Батьківщині ж нашому світ і перебування випроси і від будь-якого лиха збережи, і тако народи наші, Богом зберігати, в однодумності віри і життя в усякій побожності та чистоті, в ліпоту духовного братства, тверезості і злагоді свідчать: яко з нами Бог! У Ньому ж живемо і рухаємося, і існуємо, і прибудемо на віки. Амінь.

Можна ще читати молитву на вигнання бісів з людини до Бога:

Божий вічний, що рятує людський рід від полону диявола! Звільни твого раба… (ім’я) від кожної дії нечистих духів, Повели злим і нечистим духам і демонам Відійти від душі і тіла раба твого… (ім’я), не перебувати і не ховатися в ньому. Так втечуть вони від створення рук Твоїх В ім’я твоє святе і єдинородного Сина Твого, І животворящого твого Духа. Щоб раб твій, очистившись від всякого демонського дії Пожив чесно правдиво і благочестиво, удостаівая пречистих тайн Єдинородного Сина Твого і Бога нашого, з яким благословенний і православ’я Ти разом з Пресвятим Всеблагого животворящим твоїм Духом нині, і завжди на віки віків. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: