Молитва на любов чоловіка

Молитва на любов чоловіка

Господь Великий, він любить всіх людей, і кожного окремо своєю величезною чистою любов’ю. Це почуття — основа всього на землі. Воно очищає і відроджує, надихає і вчить… І одним з найкрасивіших його проявів в світському житті є любов між чоловіком і жінкою. Загадка, яку розгадати неможливо. Весь час існування світу людина прагне знайти свою, справжню любов, і таким чином пізнати одну з найсвятіших Божественних таємниць. На жаль, вдається це далеко не всім. І тут на допомогу приходить молитва на любов чоловіка — найсильніша в православ’ї.

Сильна молитва на любов чоловіка до жінки

Віруючі звертаються до Бога з різноманітними проханнями. І якщо вони виходять від самого серця, то Господь обов’язково чує їх і слухає молитвам. Але також варто пам’ятати і про те, що Всевишній дає людині лише те, що йому дійсно потрібно в даний момент, а далі — сам просить повинен зберегти і примножити подароване, цінувати і берегти його. При це дуже важливо, щоб прохання не несла абсолютно ніякої шкоди іншим людям, інакше її результат буде плачевним для кожного.

Досить часто до Бога звертаються жінки, які бажають знайти кохання, а саме: любов конкретного чоловіки. Юні дівчата звертаються до Небес в надії відшукати любов і знайти сімейне щастя з коханим чоловіком. Але тільки слова, «вимовлені» душею, будуть почуті Всевишнім і знайдуть реальну «оболонку». І тільки так кохана людина зможе стати вірним чоловіком, турботливим батьком і главою щасливого сімейства.

Як відомо, саме через молитовне звернення відбувається спілкування віруючого з Богом. Але нерідко ці святі слова плутають з магічними замовляннями, а адже зовсім різні речі. За допомогою молитви християнин зв’язується з Учителем, говорить про своє сокровенне, просить допомоги. А будь-який магічний обряд причаровує потрібну людину, мусів його і позбавляючи власних почуттів. Крім цього, варто пам’ятати і те, що подібні обряди завжди мають свою ціну, яку потрібно буде заплатити (можливо, не відразу), але потрібно буде заплатити, і якій людина, який удався в цьому, обов’язково пошкодує.

Як молитися

У християнстві існують певні правила поведінки, які допомагають людині в зверненні до Господа. А саме:

Можна молитву на любов чоловіка читати в домашніх умовах, виконуючи ті ж правила, тільки для цього знадобиться, щоб поруч були названі ікони і 12 церковних свічок.

Молитви про кохання

В історії православ’ї є ряд молитов, які спрямовані на допомогу в любові. Ось найголовніші з них:

Моління — процес складні і обдуманий, тому людина, яка звернулася до нього, повинен строго дотримуватися наступних рекомендацій:

Молитовні слова дають надію, сили, терпіння, але вони не причарують потрібну людину в ту ж хвилину. І тільки якщо люди створені одне для одного — вони завжди будуть притягатися, їх в результаті їх долі з’єднаються в одну. А завдання Небесних сил — підштовхнути їх, дати можливість, подарувати шанс. Якщо ж очікуваного результату не буде — значить, ці люди не є половинками одного серця, і потрібно шукати свою любов далі.

Знаки з Небес є завжди. Головне — помітити їх і правильно розцінити. Людина сама відчує певний момент свого життя, коли Бог пошле йому свою допомогу. І тоді він зможе використовувати її як для себе, так і для улюблених людей. Все приходить вчасно — не потрібно забувати про це. Молитва про кохання вплине не тільки самого молиться, вона змінить улюбленого і близьких людей в кращу сторону, щоб гармонія великого почуття оселилася в серцях кожного і утворила купол, який захистить майбутню сім’ю від усього злого.

Любов — це найбільша нагорода для кожної людини. Але необхідно докласти зусиль, щоб заслужити її, бо по-справжньому цінується лише те, що дісталося дуже важко. Жити в любові — значить, рости духовно, з кожним днем ​​пізнавати і знаходити себе, не забуваючи про те, що основа всього — непохитна віра в Господа, бо Він і є Любов.

Тексти молитов

Найчастіше віруючі жінки просять про взаємну любов і сімейне благополуччя Матінку Матрону. Ось кілька молитовних прохань до Матронушки.

Молитва Матрони Московської на любов чоловіка

Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і данноюті понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва на любов конкретного чоловіки

Звертаюся з благанням до тебе, Блаженна Стариця Матрона Московська. Ти зціляєш хворих і лікуєш гріховні душі. Допоможи мені знайти кохання взаємну в особі раба Божого (називаєте ім’я коханого чоловіка). Обіцяю тобі, що стану вірною дружиною і не згрішу щемливої ​​зрадою. Хай буде воля твоя. Амінь.

Молитва, щоб чоловік любив дружину більше життя

Прости мене, Блаженна Матрона, за нікчемне звернення. Приспи холод душевний і відродити ослабшую любов мого заблукалого чоловіка. Коли він перестав бути моїм, допоможи відпустити його. Коли він, як і раніше мій, підкажи як тугу приспати. Чи не прошу любов грішну, але молю про любов непорочної. Нехай чоловік мій повернеться, а печаль відвернеться. Хай буде воля твоя. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: