Молитва в дорогу, щоб з вами нічого не трапилося, оберіг

Молитва в дорогу, щоб з вами нічого не трапилося, оберіг

У православній релігії заведено при будь-якій ситуації звертатися за підтримкою до святих. Не важливо, що в житті трапляється — добре чи погане, завжди потрібно бути з молитвою. Не виключенням є і подорож. Адже чим далі ми від власного будинку, тим менш захищеними себе відчуваємо. Якщо віруючий збирається в подорож або у відрядження, щоб все пройшло добре священнослужителі, рекомендують читати молитву-оберіг в дорогу. Вона допоможе забезпечити ваш захист в моменти, коли ви будете перебувати в дали від дому.

Кому читати молитовне прохання

У православ’ї відзначається велика кількість святих. До кожного з них звертаються при різних життєвих ситуаціях. Все залежить від того чим займався святий в мирському житті. Молитва на допомогу в дорозі читається святим:

Найчастіше з даними проханням звертаються до Миколи Угодника. Так вже повелося, згідно з традиціями православ’я, що до нього віруючі звертаються різних життєвих ситуаціях. Головне, щоб молитва була почута її потрібно не тільки правильно прочитати, але і дотримати всі рекомендації з підготовки до читання.

Як правильно підготуватися

Священнослужителі рекомендують вимовляти молитву, оберігає в дорогу в храмі перед ликом святого. Але перед тим як приступити до її читання треба обов’язково пройти таїнство причастя і сповіді. Так як до майбутнього подорожі потрібно підготуватися завчасно.

Але не рідко трапляються такі ситуації, коли терміново потрібно зірватися з місця і часу на відвідування храму просто немає. У таких ситуаціях провести ритуал можна вдома перед ликом святого. Перед чином обов’язково потрібно запалити свічку. Прохання обов’язково потрібно читати три рази. Також не зайвим буде якщо за людини будуть молитися його близькі родичі і друзі. Це також буде діяти сильної захистом від неприємностей для мандрівника.

Настійно рекомендується замовляти молебні для подорожуючих в храмі. Як правило, вони читаються під час проведення Божественних Літургій протягом сорока днів. Після повернення додому не забудьте подякувати святого вдячною молитвою за те, що він вас вберіг.

Молитва щоб в дорозі нічого не сталося водієві

Якщо віруюча людина є водієм і багато часу проводить за кермом, тоді не зайвим буде регулярно читати спеціальну молитву для водіїв. Вона допоможе вберегти не лише його, а й пасажирів від неприємностей на дорозі. Таке прохання забезпечить захист від аварій, нападів грабіжників на дорозі і багато чого іншого. Пам’ятайте, що такі молитви заряджають людину позитивною енергетикою.

Не зайвим буде купити в церковній лавці спеціальну іконку для автомобілів, яка кріпиться на передній панелі. Головне вірте в те, про що просите, так як кожен віруючий знає, що пустими вимова слів ні до чого доброго не приведе.

Текст молитви:

О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику! Помози мені грішному і смутному в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити ма повітряних митарств і вічних мук: так завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: