Молитва подяки Богу за все

Молитва подяки Богу за все

Молитва подяки Богу за все — це один із способів піднести свою повагу і покірність Всевишньому. Вона допомагає людині сказати «спасибі» Господу за всю надану допомогу і все те, що людина отримує від нього. Адже жити і милуватися всім мирським це самий великий дар, який тільки може отримати кожен, хто вірує від Ісуса Христа. Саме тому необхідно вимовляти дане прохання кожній людині.

Подячні молитви

Потрібно читати молитви подяки Господу Богу, а також Ангелам-зберігачам своїм, адже саме вони є тим невидимим сполучною духовним ланкою віри і покорствует між Всевишнім і віруючою людиною. В ангела хранителя православні віруючі щодня просять про допомогу і настанови на правильне житіє. Молитва їм допомагає своєї провини і уникнути багатьох неприємностей.

Вимовляється прохання може в будь-якій формі і в абсолютно будь-який час:

Звичайно, багатьом людям, що відбуваються життєві кадри щодня здаються абсолютно буденними і не важливими. Але насправді будь-яка справа і кожен день в житті кожної людини мають велике і важливе значення. Адже жодна рослина не зможе вирости без Божого благословення. Це, не кажучи вже про важливій роботі і творчості. Щоб все складалося як можна найкраще потрібно щодня знаходити всього декілька вільних хвилин щоб прочитати молитовне прохання Всевишньому.

Обов’язково дякуйте свого Ангела-хранителя і Господа за прожитий день. Адже дуже важливо зберігати свідомість того, що мирське житіє не головне, головне те що буде попереду — вічність.

Молитва подяки Богу за допомогу, як читати

Молитовне прохання-подяку можна підносити як в короткій формі, так і у вільній формі. Скінчено існує спеціальна коротка молитва подяки Богу, яку з легкістю можна знайти в будь-якому православному молитовнику. Але також її можна вимовляти своїми словами. Головне, щоб слова були щирими.

Коротка форма є ідеально підходить для людей, які постійно поспішають і не мають багато вільного часу. При можливості священнослужителі рекомендують відвідувати храм. При відвідуванні потрібно купити свічки, потім пройти до образу Святителя і поставити у його лику запалені свічки. Перед тим як почати читати подяки прохання потрібно прочитати будь-яку молитву.

У такій ситуації можна використовувати «Отче Наш». Багато священнослужителів рекомендують читати стародавні молитви. Наприклад, Велике славослів’я. Воно придумано ще з давніх часів спеціально для того, щоб дякувати і проявляти свою повагу до Всевишнього. У цій молитві коротко описано те, що людина отримує від Господа самий великий дар в житті — це порятунок православної душі. У ній оспівується про те, що свою досконалість отримає тільки той, хто прагне стати ближче до Бога і не забуває про те, навіщо прийшов в цей світ.

Текст молитви:

«Господи, я дякую Тобі, за те, що Ти наповнюєш мою душу Світлом, за те, що моє життя прекрасне і щаслива, за те, що вогонь осяяння і милосердя струмує в серце моє. Я дякую і славлю Тебе, Господи, за те, що Ти допомагаєш реалізувати в моєму житті все мої внутрішні накопичення, допомагаєш мені виконати моє призначення і життєву програму цього втілення.

Я дякую і славлю Тебе, Господи, за те, що мій будинок щомиті наповнюється Твоїм Світлом, Твоєї любов’ю; за те, що в ньому панує мир, спокій і любов між усіма моїми рідними; за те, що в ньому прекрасно і добре моїм друзям — Духам Світу, які люблять відвідувати його, приносячи в нього свій світ і щастя; за те, що в цей будинок приходить багато чудових людей, наповнених тонким гумором, силою і оптимізмом, з якими ми разом проводимо світлі і радісні зустрічі-вівтарі в ім’я Твоє і на благо всіх людей на Землі!

Я дякую Тобі за те, що всі люди на Землі щасливі, так само як і я щасливий; за те, що прямо зараз в цій молитві я можу послати Луч Любові всім живим істотам нашої планети, і, воістину, я посилаю його і радію разом з ними їх щастя, так само як і вони разом зі мною радіють моєму просвітління.

Я дякую і славлю Тебе, Єдиний Господь, за те, що наша планета наповнюється вогняними потоками мудрості, сили, любові і успішно проходить своє Преображення і Вознесіння в Світло. Господи, я з’єдную всі прекрасні мрії людства і реалізую їх тут, зараз в моєму серці.

І наповнювати захопленням цього чудесного Таїнства втілення, вдихаю його аромат і віддаю всій планеті. І кожна травинка, кожна стеблина, кожна комашка, пташка, тварина, людина, ангел, Елементал посміхається мені у відповідь і дякує, і славить разом зі мною Тебе, Господи, створив Рай на Землі. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: