Молитва від алкоголізму

Молитва від алкоголізму

Однією з найстрашніших бід суспільства в усі часи було і є пияцтво. Відомий факт. І трапиться така біда може абсолютно в кожній родині. Людина, яка тягнеться до алкоголю, забуває про все і про всіх, падаючи на саме «дно» і втрачаючи будь-які ознаки моралі. Часто достатньо скоро від нього відвертаються друзі, знайомі, колеги, і лише рідні люди продовжують боротися за його «одужання». На сьогоднішній день існує величезна кількість самих різних варіантів лікування. Але найбільш затребуваним і нешкідливим все ж є молитви від пияцтва і про допомогу від пияцтва рідних і близьких. І знаючи, як мінімум 2 сильні молитви від алкоголізму сина на відстані або будь-якого іншого члена сім’ї, вже можна допомогти близькій людині.

Які молитви допоможуть

У православ’ї є ряд молитов, спрямованих саме на те, щоб допомогти страждаючому людині позбутися своєї згубної залежності і знайти себе. Серед них можна виділити найбільш популярні, ефективність яких доведена і підтверджена відповідними фактами. А саме:

Перед тим як звернутися до Господа за допомогою, потрібно усвідомити і проаналізувати ситуацію, що склалася і дотримуватися цілого зводу правил, головним з яких є щире бажання на зцілення самого «хворого». В іншому випадку позитивного результату чекати не варто.

Як молитися

У християнстві існують певні правила читання подібних молитов, щоб зцілення прийшло швидше і з найменшими труднощами для страждає людини:

Якщо в храм люди приводять і самого питущого, то в таких випадках священнослужителі настійно рекомендують йому чесно відстояти все три служби в повному мірі і протягом трьох днів поспіль. Також цій людині важливо самому щиро покаятися в гріху пияцтва. А після проведеного процесу слід пройти 40-денний піст, який допоможе «очистити» не тільки тіло, а й душу від усього злого. Крім це, потрібно не забувати під час посту весь час молиться і щоранку натщесерце пити святу воду, яка повинна зберігатися тільки в скляному посуді, тому що в противному випадку вона втратить всі свої цілющі властивості.

І тільки за умови виконання всіх перерахованих вище правил людина може досягти того результату, до якого прагнути. Але головне — не відступати від свого бажання, якими б сильними були спокуси і обставини.

Пияцтво — це великий гріх, порок, який потрібно викорінити, інакше він «забере» життя людини і прирече його на жахливе існування. Також слід не забувати про те, що воно ж може бути показником гріховного життя сім’ї. А значить, необхідно якомога швидше переглянути звички і правила поведінки всіх її членів.

Найкращим варіантом стане спільне відвідування церкви і покаяння. Крім цього, поряд з читанням молитов бажано буде вдатися до вивчення Божих заповідей і завжди прагнути до буття, яке прославить ім’я Господа на землі. Тоді Він віддасть по заслугах кожному, допоможе лікуванню і подарує «нову» життя.

тексти молитов

Молитва від алкоголізму чоловіка «Невипивана Чаша» читається у лику Богоматері такими словами:

О, премилосердна Владичиці! До Твоєму заступництва нині прибігаємо, молінь наших не погорди, але милостиво почуй нас: дружин, дітей, матерів; і тяжкою недугою пияцтва одержимих, і того заради від матері своея — Церкви Христової і порятунку відпадають, братів, і сестер, і небіж наших зціли.

О, милостива Мати Божа, торкнися сердець їх і скоро підведи від падінь гріховних, до рятівної помірності приведи їх.

Умоли Сина Свого, Христа Бога нашого, хай простить нам гріхи наша і не відверне милості Своєї від людей Своїх, але нехай укріпить нас у тверезості і цнотливості. Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, про чад своїх сльози проливають, дружин, про мужех своїх ридаючих, чад, сірих і убогих, заблудлих залишених, і всіх нас, до ікони Твоєї припадаємо. І нехай прийде цей крик наш, молитвами Твоїми, до престолу Всевишнього.

Покрий і збережи нас від лукавого ловлення і всіх підступів ворожих, в страшний же час відходу нашого допоможи пройти цілі були повітряні митарства, молитвами Твоїми позбав нас вічного осуду, нехай покриє нас милість Божа в нескінченні віки віків. Амінь.

Молитва від алкоголізму брата Миколі Чудотворцю читається так:

Чудотворець Миколай, з благанням звертаюся до тебе. Великодушно змилуйся і визволи мого брата від бісівського пияцтва. Супротив його волі, знайшли огиду і спустошили його тягу до п’яного узливання. Чи не пригубить, і її не ковтне і не наллє він пиття шкідливий без здригання. А пригубить і виллє в лоно святої води надбання. Хай буде воля твоя. Амінь.

А ще потрібно щодня читати сильну молитву за сім’ю від алкоголізму Святому Воніфатію:

О, багатостраждальний і всехвальний мученику Воніфатія! До твого заступництва нині прибігаємо, молінь нас, співаючих тобі, чи не отвержи, але милостиво почуй нас. Виждь братію і сестри наша, тяжкою недугою пияцтва одержімия, поглянь на того заради від матері своея, Церкви Христової, і вічного спасіння отпадающія. О, святий мученику Воніфатія, торкніться серцю їх даною тобі від Бога благодаттю, скоро підведи від падінь гріховних і до рятівного стриманості приведи їх. Умоли Господа Бога, Його ж заради страждав ти, щоб простив нам гріхи наша, чи не відверне милості Своєї від синів Своїх, але нехай укріпить в нас тверезість і цнотливість, хай допоможе Своєю правицею трезвящімся рятівний обітницю до кінця зберегтися у дні і нощи, в Ньому бодрствующе і про Нього добрий відповідь на страшне судилище дати. Прийми, угоднику Божий, молитви матерів, про чадех своїх сльози проливають; дружин чесних, про мужех своїх ридаючих, чад сірих і убогих, від піаніц залишених, всіх нас, до ікони твоєї припадають, і нехай прийде цей крик наш молитвами до Престолу Всевишнього дарував усім по молитвам їх здоров’я і спасіння душ і тілес, особливо ж Царство небесне. Покрий і збережи нас від лукавого ловлення і всіх підступів ворожих, в страшний час відходу нашого допоможи перейти цілі були воздушния митарства і молитвами твоїми визволи вічного осуду. Умоли же Господа дарував нам до батьківщини нашому любов нелицемірну і непохитну, перед ворогами Церкви Святої видимими і невидимими, та покриє нас милість Божа в нескончаемия віки віків. Амінь. і нехай прийде цей крик наш молитвами до Престолу Всевишнього дарував усім по молитвам їх здоров’я і спасіння душ і тілес, особливо ж Царство Небесне. Покрий і збережи нас від лукавого ловлення і всіх підступів ворожих, в страшний час відходу нашого допоможи перейти цілі були воздушния митарства і молитвами твоїми визволи вічного осуду. Умоли же Господа дарував нам до батьківщини нашому любов нелицемірну і непохитну, перед ворогами Церкви Святої видимими і невидимими, та покриє нас милість Божа в нескончаемия віки віків. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: