Молитва на примирення з коханим чоловіком

Молитва на примирення з коханим чоловіком

Як говорить прислів’я: «Життя прожити, не поле перейти» і в кожній родині бувають сварки і непорозуміння. Це служить причиною скандалів і образ. У таких випадках допомагає молитва на примирення з коханою людиною.

До кого звертаються для благополуччя сім’ї

Православні люди, охочі прожити в любові і розумінні, звертаються до Казанської ікони Божої Матері, якій благословляють молодих людей. Образу Божої Матері «Нев’янучий цвіт» моляться про зустріч з коханою людиною і просять допомогти в сімейних конфліктах. Феодоровская ікона Богоматері є «весільної» для молодят.

А ще:

Якщо сварка сильна, то слід вибрати вдалі дні для прочитання молитов:

Не можна молитися в наступні дні: Воздвиження Христа Господнього та Усікновення глави Іоанна Предтечі.

Молитва Богородиці про примирення з коханим

Багато що в сімейному житті залежить від жінок. Чоловік з давніх-давен вважається добувачем сім’ї, а жінка берегинею вогнища. Але дуже часто гординя затьмарює розум і від цього образи сварки, скандали і чвари. Жінка повинна бути лагідною, ніжною і мудрою, але це не означає, що чоловік повинен взяти все насіннєві проблеми на жіночі плечі. Якщо не ладяться відносини, то винні обоє.

Так влаштований будь-яка людина може бути нестабільним в емоційному плані і кожне кинуте зопалу слово може боляче зачепити. Тоді обоє озлоблюються, займають оборонну позицію. Але ж необхідно сісти за стіл переговорів і з’ясувати хто в чому був неправий, а не розпалювати обстановку далі.

Жінка повинна бути мудрішими і розумнішими, щоб зберегти любов чоловіка і не дати охолонути почуттям. Нехай слова про гроші, кар’єрному зростанні або інших задоволеннях замінять молитовні тексти. Саме з молитов на примирення закоханих треба починати чоловікові і дружині щоранку. Вони допоможуть заспокоїти гнів і досаду, роздратування, дадуть терпіння і смирення. Чоловік і дружина це єдине ціле. В руках чоловіка дружина скрипка, як він налаштує інструмент, так він буде грати.

Текст сильної православної молитви на примирення з чоловіком:

«Пресвята наша Владичиця, Діва Марія, Богородиця! Подаруй мені, рабі Господа (ім’я), своєї благодаті! Навчи, як світ в родині зміцнити, гординю упокорити, лад отримати. Випроси у Господа нашого прощення для грішних рабів його (імена своє та чоловіка). В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь!»

«Господи, Ісусе Христе! Приснодіви Марії! На небесах проживаєте, за нами грішними придивлятися, допомагайте в тяготи мирських! Нагороджували чоловіком і дружиною, заповідали жити в світі, вірність голубиную зберігати, ніколи не лаятися, чорними словами не кидатися. Вас хвалити, ангелів небесних співом насолоджуватися, діток народжувати так ними разом займатися. Боже слово нести, бути разом у горі і радості. Дайте нам мир і спокій! Щоб любов голубина не пройшла, а ненависть, чорна пристрасть та біда в будинок дорогу не знайшла! Господи, відгородившись нас від людини злого, очі поганого, чортова діяння, думок тяжких, страждань марних. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: