Молитва вагітної жінки до Богородиці

Молитва вагітної жінки до Богородиці

Вагітність є особливий час, але не лише в психологічному і фізичному відношенні, але також і в духовному. Навіть незважаючи на, то наскільки далеко просунулася вперед наука, ні один вчений досі не може сказати яким чином всього на всього з декількох клітин за 9 місяців формується маленьке життя, яка має не тільки свій унікальний характер, а й душу в тому числі. Однак не кожна жінка здатна за нинішньої екології без будь-яких труднощів виносити плід, які часом для нього становлять значну загрозу. І коли лікарі не в силах нічим допомогти, майбутньої матері може прийти на вспоможение молитва Феодоровской Божої Матері при вагітності. Дізнатися ж більше докладно про те, коли найкраще читати молебні і яку допомогу вона надає допоможе нижченаведений джерело.

Молитва до Пресвятої Богородиці про вагітність

Проголошення прохання до Божественним силам щиро і від чистого серця може творити справжні чудеса. Крім цього, молебний звернення здатне надати спокою майбутньої матері і виступити в якості оберега, що зміцнює її душевний стан, який як відомо є одним з головних компонентів, що впливають на сприятливе виношування дитини.

Сама молитва Богородиці під час вагітності може вимовлятися не тільки по спеціально складеному тексту, а й своїми словами, бо сила її дії безпосередньо залежить від щирості з якої підносить молебень православний віруючий.

Слід зазначити, що головною заступницею всіх благочестивих християнських чоловік вважається Пресвята Діва. До неї як правило, волають про вспоможение в наступних ситуаціях:

Проголошення молитовного прохання не вимагає яких-небудь особливих зусиль, але при цьому вона як раз-таки в стані піднести жінкам саме, то що їм необхідно, чи то пак рівновагу душі і спокій.

Коли і як найкраще вимовляти молитовне прохання

Особливих же умов для вознесіння молебнем звернення немає, православні дружини можуть в будь-який зручний час, коли тільки відчують незрозумілу нічим тривогу, ознака недоброго пристріту або ж просто щоб отримати заспокоєння, слід багаторазово вимовити слова, звернені до Цариці Небесної. Закликаючи її на вспоможение, жінка отримає не тільки впевненість, а й найсильніший оберег. Однако слід пам’ятати, що перед початком проголошення молитви необхідно придбати в церковній лавці чудотворний лик Діви Марії, який стане оберегом для майбутньої матері на все, то час поки вона буде виношувати дитину, а також надасть своє заступництво в вдалому результаті при пологах. До того ж образ Пречистої Діви може стати вашою заступницею, якщо її лик повісити над ліжечком дитини.

Одними з найбільш сильних молитовних звернень до Богоматері, що допомагають в найбільш важких ситуаціях з зачаттям, найкраще вимовляти згідно з церковним календарем в її святкові дні, а саме:

Текст молитви Божій Матері під час вагітності:

«Про Преславна Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою (ім’я), прийди до мене на допомогу під час моїх хвороб і небезпек, з якими народжують чад всі бідні дочки Єви. Згадай, про Благословенна між жонами, з якою радістю і любов’ю Ти йшла поспішно в горнюю країну відвідати сродніцу Твою Єлисавету під час її вагітності і яке чудове дію справило благодатне відвідування Твоє і в матері, і в дитинку.

І по невичерпного благосердя Твоєму даруй і мені, приниженням Своїй невільниці, звільнитися від тягаря благополучно; даруй мені цю благодать, щоб дитя, покоїться тепер під моїм серцем, прийшовши до тями, з радісним Взиграніе, подібно святому немовляті Іоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Який з любові до нас, грішних, що не зогидив і Сам стати немовлям.

Невимовна радість, що сповнилося незаймане Твоє серце при погляді на новонародженого Твого Сина і Господа, та потішить скорботу, майбутню мені серед хвороб народження. Життя світу, мій Спаситель, народжений Тобою, нехай спасе мене від смерти, що присікає життя багатьох матерів на годину дозволу, і так прічтет плід лона мого до числа вибраних Божих.

Почуй, Пресвята Царице Небесна, смиренну молитву мою і зглянься на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; через мене не матимуть мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене. Помічниця християн, Ісцелітельніца хвороб, так сподоблюся і я випробувати на собі, що Ти — Матір милосердя, і щоб я прославив завжди Твою благодать, що не отвергшая ніколи молитви бідних і рятує всіх, хто кличе Тебе під час скорботи і хвороби. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: