Молитва, щоб знайти загублену річ

Молитва, щоб знайти загублену річ

Сьогодні ми більше дізнаємося про православних молитвах щоб знайти загублену річ будинку, на вулиці, на роботі. Адже іноді буває так, що приблизно кілька секунд тому ви тримали річ в руці, а через мить вже у всю шукаєте її по всьому будинку. Думаю, що таке траплялося і не один раз.

Речі мають таку особливість — пропадати в самий невідповідний момент. Але гаразд, якби безслідно зникли пульт, або одяг. Але якщо починають пропадати гроші, або флешка з важливими даними — стає зовсім не смішно.

Гаразд, якщо втрата сталася в вашому домі, але часто така неприємна подія відбувається на вулиці, де будь-яка людина, може привласнити ваше собі. Звичайно, за пропажею можна звернутися в бюро знахідок, але також можна скористатися молитвою.

Таку молитву потрібно читати, якщо ви дійсно впевнені, що пропажа трапилося саме в вашому приміщенні. Не потрібно думати, що, втративши що-небудь на вулиці, і коли сказав молитвословие, ви виявите річ «у себе під подушкою». Це звернення можна робити до всіх святих, та й тексту молитов можна знайти на будь-якому інтернет ресурсі. Кажуть, що вона дійсно допомагає, і через деякий час річ чудесним чином знаходиться. Не потрібно думати, що відразу після вимови святих слів річ з’явиться прямо перед вами.

Пропажа на роботі

Як не дивно, але молитва щоб знайти загублену річ на роботі також існує. Тут знайти втрату набагато складніше, ніж удома:

Напевно у вас багато співробітників, які могли виявити її, і приховати в свою кишеню. Не рідко бували випадки, коли люди повертали знахідку, але всяке може бути. Адже є багато прикладів, коли помолившись, людині повертали назад його річ. Головне, що потрібно для такого типу молитви:

В такому випадку пропажа незабаром знайдеться, але стане для вас уроком на довгий час.

Остерігайтеся змов

Так само, якщо довго не можуть знайти зниклу річ, то кажуть, що її взяла нечиста сила, щоб розлютити нас, і посміятися. В такому випадку не потрібно вимовляти ніяких змов, або приказок, які ми могли вичитати де-небудь в інтернеті, або почути в будь-якому фільмі. Тут як ніколи допоможе молитва. Але якщо ми вже торкнулися теми змов, то хочеться сказати, що вони не вітаються церквою.

Тому якщо ви шукайте подібного роду молитву, то найчастіше на екрані може відобразиться текст змови. Якщо подумати логічно, і провести паралелі, то можна зрозуміти, що якщо молитва — це прохання до Господа, то змову — до нечистої сили. Тому, якщо текст вам здається занадто підозрілим, краще поміняйте молитву на іншу. Адже якщо читати таку змову перед свічкою або іконою, то крім біди на свою голову, ви не отримаєте нічого.

Втрати на вулиці

Найчастіше втрати відбуваються на відкритій місцевості, і знайти щось стає просто нереальним. Хоча зараз і є бюро знахідок, але шанси, що, наприклад, ваш телефон або гаманець знайдуть і віднесуть саме туди — мінімальні. Якщо хтось і знайде таку знахідку, то вона швидше за все, так і залишиться лежати в його кишені. У такому випадку можна використовувати молитву щоб знайти загублену річ на вулиці, поза домом.

Бували випадки, що після вимови такого молитви, на людину вийшли, і принесли загублену річ прямо додому, і навіть всі гроші в гаманці залишилися на місці. Але все ж, це залежить і від людей, які знайшли.

Зараз є велика кількість прохань для виявлення пропажі. Нижче буде надана молитва щоб знайти загублену річ Іоанну Воїну:

«Від Юліана, царя безбожного, вбивство християн посланий бувши, святий Іоанн стратилат, одним із маєтку свого ти допомагав, інших же, переконуючи бігти від муки невірними, звільняв, і многія за це муки і ув’язнення в темниці від мучителя зазнав.

По смерті нечестивого царя, будучи випущений з в’язниці, ти в великі чесноти до кончини своєї залишок життя провів, чистотою, молитвою і постом прикрашаючись, жебраком рясну милостиню подаючи, немічних відвідуючи і втішаючи скорботних.

Тому у всіх печалях наших помічника і у всіх, що трапляються з нами бідах: потішив маємо тебе, Іван воінственнік: вдаючись до тебе, молимо тебе, будь пристрастей наших цілитель і страждань наших душевних Спаситель, бо ти від Бога отримав владу корисне для спасіння всім подавати, вікопомний Іван, мандрівників живильник, полонених визволитель, немічних лікар: сиріт помічник!

Поглянь же на нас, вшановують священнорадостную пам’ять твою, заступайся за на перед Господом, щоб бути нам спадкоємцями царства Його.

Почуй і не отруєнь нас, і поспішає на заступництво нам, стратилат Іоанн, злодіїв і викрадачів викриває, і розкрадання, в таємниці ними здійснюються вірно моляться тобі відкриває тобі, і поверненням майна в радість приводить людей.

Образа і несправедливість важкі кожній людині, кожен засмучується про втрату вкраденого, або безвісти зниклого. Прислухайся ж сетующім, святий Іоанн: і майно викрадене допоможи відшукати, щоб, знайшовши його, вони прославили Господа за щедрість Його на віки. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: