Молитва щоб добре спала дитина

Молитва щоб добре спала дитина

Будь-яка мати хоче, щоб її новонароджена дитина добре спав ночами. Але як це часто буває, то животик болить, то зубки ріжуться, і безперервний плач і капризи не дає відпочинку мамі і малюкові. У таких випадках допомагають молитви, щоб немовля міцно спав, святих угодників Господнім.

Молитви на хороший сон дитині

Існує десять молитов до Господа, які вважаються дієвими і допомагають позбавити від нічних кошмарів і страхів. Читати молитви щоб дитина добре спав і не боявся потрібно:

Малюки дуже легко сприймають будь-які дратівливі чинники. Якщо дитина погано спить, то варто прочитати одну з десяти молитов.

Зазвичай батьки якщо малюк погано спить, звертаються до лікаря. Але на прийомі з’ясовується, що дитина здорова, а заважає спати якась причина. Тому короткий текст молитви допоможе:

«Ісус, Син Божий, благослови, освяти, збережи дитини мого силою Животворящого Хреста Твого».

Його слід прочитати, а потім перехрестити крихітку.

Молитви щоб дитина спала добре вночі

У будь-якої людини існує ангел охоронець. Якщо у малюка проблеми, то звертаються до його ангелу зберігачу. Бог один і не завжди може допомогти, а ангел охоронець закріплений за людина і прийде на допомогу в будь-яких життєвих ситуаціях.

«Божественний Ангел, Хранитель моєї дитини (вказується ім’я малюка), украй його своїм щитом від демонських стріл, від солодкаво звабника, збережи його серце чистим і світлим. Амінь».

Молитовний текст вустами дитини має велику силу:

«Мій захисник, мій Ангел Хранитель. Чи не кидай мене в важкі хвилини, спаси від злих і заздрісних людей. Украй мене від моїх ненависників людей. Збережи мене від пристріту і порчі. Помилуй мене. Амінь».

Якщо у дітей виникають порушення зі здоров’ям, то відразу слід звертатися до Матрони Московської. Від вроків допомагає шматочок ладану, вшитий в одяг і його необхідно регулярно міняти, а так же молитовне звернення до Матінки Матрони:

«Свята Матрона! Прошу тебе, заклинаю всій материнською любов’ю, попроси у Господа подарувати здоров’я його рабу (вказується ім’я дитини). Прошу тебе, Свята Матрона, не сердься на мене, а допоможи мені. Попроси у Господа, щоб він наділив моєї дитини (вказується ім’я дитини) міцним здоров’ям. Позбавив від різних недуг як в тілі, так і в душі. Відведи всякі хвороби від його тіла. Прошу, прости мене за всі мої гріхи як створений з моєї волі, так і створеним не з моєї волі. Вимови молитву Господу про здоров’я моєї дитини (вказується ім’я дитини). Тільки ти, Свята Матрона, можеш позбавити мою дитину від страждань. Надіюсь на тебе. Амінь»

Коли немовля поміняв день на ніч, вдень спить, а вночі грається, то звертаються до Господа і Божої Матері. Молитва Богоматері дає душевний спокій і знімає негативний вплив на дітей. Молитву читати три рази перед сном. Якщо дитина сильно нервовий і часто прокидається вночі, то можна напоїти або окропити святою водою.

«Господи Боже, прояви свою милість на дитину моєму (ім’я), збережи дитини під своїм прапором, украй від різних спокус, віджени від нього різних ворогів, закрий їх злі очі і вуха, подаруй їм смиренність і доброту. Господи, всі ми є твоїми створіннями, прошу тебе, збережи мою дитину (вказується ім’я), примусь його покаятися, якщо будуть гріхи у нього. Спаси мою дитину, Господи, дай йому зрозуміти своє слово, настав його на правильний шлях. Спасибі тобі, Господи».

Обов’язково перед читанням тексту слід покаятися за гріхи. Мати і дитя з’єднані духовним началом. Якщо згрішила мати, то страждає дитинка.

Молитва до тих хлопців Ефесським

Молитовне звернення до семи Ефесським тих хлопців творить чудеса. У місті Ефесі проживали сім юнаків Максиміліан, Іамвліх, Мартініан, Іоанн, Діонісій, Костянтин і Антонін, які перебували на військовій службі, але таємно сповідували християнство. Коли в місто прибув імператор Децій, він наказав усім приносити жертву язичницьким богам, сім юнаків відмовилися, чим викликали гнів імператора. Глава держави пошкодував юнаків в надії, що вони виправляться. Однак отроки зникли в печері і стали молитися. По поверненню імператор наказав замурувати вхід до печери.

Власник землі, де знаходилася печера, вирішив розібрати вхід і виявив там юнаки, що були живі. Юнаки заснули сном на двісті років, а коли прокинулися, християнство стало загальновизнаною релігією. Вони встигли розповісти людям про свої гоніння на них і знову заснули смертельним сном. Їх хотіли поховати в окремих гробницях, але вони прийшли до імператора уві сні і просили цього не робити, а залишити їх в печері. День пам’яті семи отроків 22 жовтня.

В Україні сім юнаків вважаються цілителями сну, а молитва, щоб дитина добре спав вночі і не плакав, найефективнішою.

«О, святі Ефеський отроки, хвала вам і всьому Всесвіті! Подивіться з висоти небес на нас, людей, які наполегливо шанують вашу пам’ять, а особливо подивіться на наших дітей. Врятуйте їх від хвороб, зцілите їх тіла і душі. Збережіть їх душі чистими. Поклоняємося вашої святій іконі, а також щиро любимо Пресвяту Трійцю — Отця, Сина і Святого Духа. Амінь».

Спочатку читається «Отче наш», а потім текст семи отрокам. Коли дитина засне перехрестити і благословити його.

Допомагає також від безсоння молитва преподобного Маруфу, єпископу Месопотамському. Позбавляють дітей від тривоги під час сну читання псалмів 13 і 90, а для «сновид» — 108.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: