Молитва про здоров’я Спиридону Триміфунтському

Молитва про здоров'я Спиридону Триміфунтському

Здоров’я — це той фактор, який може вносити свої корективи в найнесподіваніші моменти життя. Ми часто починаємо привітання з побажаннями щастя, удачі, сімейного благополуччя, але обов’язково не забуваємо про такий пункті як здоров’я. Часто, коли у нас виникають проблеми з добробутом організму, ми відразу звертаємося до Господа або іншим святим за допомогою. Багато радять читати молитви Спиридону Триміфунтському про здоров’я. Саме цей святий вважається найбільш дієвим в даному питанні. Ще за свого життя він був відомий своїми чудесами, які він створив.

Святий Спиридон

З самого дитинства йому прищеплювали любов до Господа. Він все життя дотримувався божим заповідям. За таку свою богоугодне життя Бог обдарував його деякими здібностями:

Є велика кількість розповідей про чудеса, які він створив тоді. Саме тому багато і звертаються до нього за допомогою і вимовляють молитви Спиридону за здоров’я.

Його життя може служити для багатьох показовим зразком того, як людина, яка була звичайним землевласником, зміг стати єпископом і при своєму високому чині не нехтував виконувати повсякденну роботу. Крім того він тривалий час сіяв і збирав урожай на полях. А помер він під час молитви до Господа. Здійснюючи всі свої чудеса, він не переставав говорити про любов до Господа і всякий раз дякував йому за такий дар.

Основним свідченням його чудодійно лікування були ті випадки, коли він повертав до життя людей. Так є спогад про те, як одного разу до нього прийшли жінка, а на руках у неї був мертвий дитина. Святитель прочитав молитву і дитина ожила. Мати від радості знепритомніла, але і тут він допоміг їй повернутися до життя.

Був також випадок, коли тяжко захворів імператор і саме молитви святого допомогли його врятувати і вилікувати.

Ось такі випадки говорять самі за себе і показують те, чому багато хто звертається до нього за допомогою в лікуванні захворювань, із знанням на шлях істинний і зміцненні віри. Святий не дарма говорив, що потрібно піклуватися не тільки про здоров’я свого тіла, а й душі.

Молитви святому за здоров’я

Його шанують також як і святого Миколая Чудотворця, який також прославився своїми чудесами. Такі діяння як вигнання нечистих сил, розраду стражденних, допомога нужденним і тим, хто перебував у скорботі — ніколи не виявлялися поза увагою оточуючих.

Саме така життєва позиція святого і привертала до нього постійно велика кількість віруючих. Він пояснював їм, що Господь обдарував його таким дарма за його віру і любов до Бога. Часто до нього звертаються в різних життєвих ситуаціях, які стосуються здоров’я:

Також він завжди приходить на допомогу тим, хто потерпає від голоду і інший потреби. Особливу увагу він проявляє до дитячих молитвам.

Молитву Спиридону Триміфунтському про здоров’я дорослого або дитини можна читати не тільки в храмі, але і вдома. Необхідно пам’ятати про те, що Ваші помисли повинні бути чисті. Якщо Ви бажаєте принести комусь шкоду, то краще кинути цю затію, так як молитва може негативно позначитися на Вас в першу чергу.

Якщо збираєтеся проводити ритуал вдома то Вам необхідно дотримуватись деяких правил:

  • Купіть лик святого в свічковий лавці храму.
  • Під час читання намагайтеся бути одні.
  • Не буде зайвим і запалити свічку. Це допоможе зосередиться на прохання.
  • Очистіть свої думки від негативу.
  • Щиро вірте і нехай слова йдуть від самого серця.
  • Читайте доти, поки питання не вирішиться.
  • Молитва святителя Спиридона Тримифунтський про здоров’я тяжкохворого:

    «Про всеблаженний святителю Спиридона, великий угоднику Христовий і преславний чудотворче! Майбутні на небесах Престолу Божого з лики Ангел, зглянься милостивим оком на стоячи перед зде люди і просяще сільния твоєї допомоги. Умоли велике число милосердя Чоловіколюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконнями нашими, але учинить і з нами по милості Своїй!

    Випроси нам у Христа і Бога нашого мирне і безтурботне житіє, здоров’я душевне і тілесне, землі благоплодіе і в усьому всяке достаток і благоденство, і нехай не на зло звернемо благая, що дарується нам від щедраго Бога, але на славу Його і прославляння твого заступництва!

    Боронь всіх вірою безсумнівною до Бога приходять від усяких бід душевних і тілесних, від усіх томлінь і диявольських наклепів! Буди сумним утешитель, недуга врачь, в напастях помічник, нагим покровитель, вдовиця заступник, сірим захисник, немовлям живильник, старим укріплювач, мандрівним путевождь, плаваючим керманич і ісходатайствуй всім міцні допомоги твоєї вимагає вся, яже до спасіння, корисна!

    Яко да, твоїми молитвами наставляеми і дотримувані, досягнемо в вічний спокій і купно з тобою прославим Бога, в Трійці Святій славімаго, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

    Територія жінок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: