Молитва про здоров’я дитини до Пресвятої Богородиці

Молитва про здоров'я дитини до Пресвятої Богородиці

Завжди в будь-який час в світі були речі, які можна було купити за гроші, але є така певна група понять, які не можна ні купити, ні позичити, ні повернути. До таких понтів відносять здоров’я. Це те, що дуже легко можна втратити і практично неможливо відновити. І це не завжди залежить від кількості у Вас грошей. А що може бути важливіше для матері як не здоров’я власного чада. Саме тому більшість мам щодня читають молитву про здоров’я дитини Богородиці. Шкода тільки, що деякі звертаються тільки в тих випадках, коли вже сталася біда, а не просто так.

Материнська молитва за здоров’я

Є така думка, що молитва матері має певні чудодійними якостями. Тим більше якщо вона вимовляється матір’ю зі сльозами, то це подвійно підсилює її можливості. Є велика кількість різноманітних молитов про здоров’я дітей, але серед них виділяють найбільш сильну — молитва матері Богородиці про здоров’я свого чада. Не потрібно забувати про те, що ще сили молитві додає і те, що вона повинна йти від чистого серця і з самої глибини душі. Також бажано, щоб вона була підкріплена сильною любов’ю і безкорисливим і щирому бажанням допомогти іншому. Саме материнська молитва і є зразком такого звернення.

Адже кожен батько любить своє дитя не за якісь справи або вчинки, а просто так — за те, що він існує. Батьки завжди хочуть тільки найкращого для своїх дітей від чистого серця. Коли дитина хворіє, мама також відчуває себе не дуже добре. Тільки якщо дитина хворіє тілом, то мамі набагато складніше. Вона хворіє ще й душею. Саме в такі молитви вона з молитвою звертається до Господа і просить зцілити свою кровиночку. Тоді і відбувається відкриття всієї сили молитви.

У чому ще допомагає материнська молитва

Сил даного звернення досить велика. Так вона несе в собі всю материнську любов і турботу. Мати готова все віддати за те, щоб її чадо було здоровим і щасливим. Найчастіше з такою молитвою звертаються для:

Незалежно від того, з якою проблемою Ви звертаєтеся, Ваше прохання буде почуте, якщо воно від чистого серця. Буде також не зайвим і той факт, якщо дитина вже і сам зможе звернеться до Господа або Богоматері за допомогою.

Необхідно також пам’ятати і те, що вимовляти слова необхідно дуже акуратно. Так як навіть сказане в пориві гніву може завдати непоправної шкоди. заборонено:

Текст молитви Богородиці українською мовою про здоров’я дітей звучить наступним чином:

« Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Матір Божа, введи мене у образ Твого Небесного материнства. Вилікуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.»

Ікона Богоматері «Цілителька»

Серед великої кількості різних ликів святих, можна зустріти такий як «Цілителька». День поминання даного способу — 1 жовтня. З нею пов’язано чимало різноманітних оповідань про чудесні зцілення і саме тому більшість матерів в моменти відчаю підносять свої молитви «Цілительці» Богородице про здоров’я своїх дітей.

Текст даної молитви звучить наступним чином:

«Прийми, про Всеблагословенная і всемощного Пані Владичице Богородице Діво, ця молитви, зі сльозами Тобі приносимо від нас, недостойних рабів Твоїх, до Твоєму цельбоносно образу спів возсилаємо з розчуленням, яко самій же тобі зде сущою і внемлющим зойку нашому.

За коемуждо бо прохання виконання твориш, скорботи облегчаеші, немічним здоров’я даруєш, разслабленния і недужния ісцеляеші, від біснується біси прогоняеші, обідімия від бід позбавлятися, прокаженния очіщаеші і малі діти милуєшся: ще ж, Пані Владичице Богородице, від уз і темниць свобождаеші і усякої многоразлічния пристрасті лікуєш: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христа Бога нашого.

Про Всепетая Мати, Пресвята Богородице! Чи не переставай молитися за нас, недостойних Рабех Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням Пречистому образу Твоєму, і надію олігархи не поверненням і віру безсумнівною до Тебе, Приснодіві преславне і непорочності, нині і повсякчас, і на віки віків Амінь.»

Не потрібно забувати про те, що крім прохань необхідно також і дякувати за те, що ми вже маємо. Всі чудеса посилає Господь і спочатку подячні молитви варто читати йому, а потім вже всім іншим. Тексти таких молитов є вже готові в молитвеників або ж можна просто сказати все своїми словами. Найголовніше, щоб слова прохання і слова подяки йшли від чистого серця. Адже тільки щирі почуття здатні привернути увагу вищих сил і прийти нам на допомогу. Адже такі спонукання є безкорисливими.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: