Молитва про здоров’я дитини до Матрони

Молитва про здоров'я дитини до Матрони

У православ’ї існує величезна безліч молитов. І звертаючись до різних святих, людина просить одного — Божого благословення. У ньому прохання про здоров’я, про щастя, про духовне відродження… Але одне залишається незмінним — непохитна віра. Саме вона об’єднує серця і душі, допомагаючи йти по життєвому шляху чесно і праведно. І все ж однією з найбільш частих молитов є молитва про здоров’я дітей. Найсильніша — до святої Матрони. З давніх-давен вважається, що вона може створити диво навіть в самих, здавалося б, складних обставинах, пов’язаних зі здоров’ям маленької людини. Детальніше про це далі в статті.

Молитва за здоров’я дітей Матрони — воістину велична і має величезну силу, адже її ініціювали, як правило, з вуст матері, а, як відомо, материнська молитва — найсильніша, і тільки вона, щиро звернена до Бога, здатна створити чудеса і зцілити рідне дитя. Слово рідної матері, чудодійна сила Матрони, вічне благословення Бога — все це робить кожне слово самого близької людини на землі більш потужним, адже основа його — справжня православна віра.

Молитовні слова про здоров’я дітей

Свій початок святе слово бере ще з тих часів, коли до Матрони стали приходити жінки, щоб знайти радість материнства. У християнстві є чимало фактів і свідчень про те, що будь-яка допомога блаженної в цій справі була виправданою, і кожна жінка, що приходила до неї з таким проханням, в результаті рано чи пізно ставала матір’ю. Це відбувалося навіть у тому випадку, коли для неї, за прогнозами самих чудових лікарів, не залишалося жодної надії.

Саме з тих пір величезна кількість зверталися до святої з такою проблемою. А пізніше, ставши матір’ю, йшли до неї вже з дітьми, щоб вона допомогла в питаннях здоров’я і виховання, бо тільки їй відомо, якою ціною було дано дитина. Матрона допомагала матерям не тільки в хворобах фізичних, а й в хворобах душевних. Адже становлення дитини — процес складний, і часто він залежить від багатьох факторів, які повинні виконуватися матір’ю в системі і постійно.

Тоді розвиток і формування чада буде повноцінним і дасть йому можливість праведно і чесно жити в цьому світі. І головне в усьому цьому — істинний шлях до Господа через вічне слово великої блаженної Матрони Московської, яка ніколи не відмовила жодному людині і завжди допомагала всім стражденним.

Як читати

Молитва про здоров’я дитини Матрони Московської — це не просто слова або прохання, це справжній православних обряд, виконувати який потрібно чітко і правильно протягом певного часу, щоб досягти бажаного результату.

Правила читання молитви за здоров’я дитини:

Також не варто забувати і про те, що будь-яка молитва, зокрема і звернена до Матрони, — це слова, які підсилюють загальний результат одужання. Якщо захворювання досить складне або просте, але протікає в більш ускладненою формі, не потрібно відмовлятися від допомоги медиків. У комплексі цей дасть той ефект, який допоможе дитині одужати повністю і в подальшому відчувати себе добре.

Необхідно пам’ятати і той факт, що молитва про здоров’я дитини Матрони не повинна вимовлятися тільки тоді, коли він хворіє. І навіть у здоров’ї кожна мати, яка турбуватися про своє чадо, повинна невпинно волати до Господа через святу Матронушка, щоб та оберігала її дитини завжди і відганяла від нього всякі хвороби фізичні і душевні. Це зміцнює здоров’я малюка і надалі допомагає уникнути негативного впливу ззовні.

Велике диво Господа — це молитва про здоров’я дітей. Найсильніша — до святої Матрони Московської. Вже багато років вона допомагає матерям у всьому світі в найскладніших життєвих обставинах, що стосуються здоров’я їхніх дітей, бо несе в собі надію, яка не має кордонів і вселяє в душі і серця головне — неминучу віру в чудеса.

Текст молитви:

Мати наша, Блаженна Матрона, душею Ти на небесах перед Божим Престолом стоїш, тілом же на землі спочиваєш і благодаттю данною всякі чудеса твориш. Молю Тебе, подивися на мене, Божого раба (ім’я), грішного, в горі, хвороби і гріховних спокус. Утеши мене, зціли всі хвороби мої люті. Від Господа Бога нам за гріхи попущаемая, визволи від усіх бід і ворогів. Попроси Господа нехай пробачить нам усі гріхи, гріхопадіння і беззаконня. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: