Молитва про сім’ю до Матрони Московської

Молитва про сім'ю до Матрони Московської

Сім’я для кожної жінки є головною цінністю в житті і в той момент, коли трапляються якісь неприємності, а самі прохання вже не в змозі надати допомогу, православні звертаються за вспоможение до Господа і його Святим. Молитва про збереження сім’ї і любові Матрони є єдиним, а також правильним варіантом для збереження відносин і повернення колишнього благополуччя. У цій статті ви зможете більш детально дізнатися про те яке значення молитви, хто така Стариця і як вона здатна допомогти подружнім парам.

Молитва Матрони про збереження сім’ї і благополуччя

Якщо християнин забуває про висловлення своєї любові до Всевишнього підтверджуючи діяннями, вимовляючи акафісти і молебні про шлюб вимовляючи прохання для отримання від нього вспоможения благословення, то тоді взаємини можуть утворити істотну пролом. У той момент, коли людина в своєму житті не залишає більше місця для Вседержителя і його Богоугодніков, він просто відвертається від заступництва над ним, тим самим підносячи всілякі випробування вашому шлюбу.

Яке значення молитви для отримання, бажаного:

Потрібно пам’ятати, що якщо чоловік і дружина один одного поважають і старанно волають в молебельном проханні про заощадження своїх відносин, то такого шлюбу буде не страшні ніякі заздрісні погляди, підступи ворогів і чаклунське втручання, бо Вищі сили ніколи не залишать без захисту увірував і благочестивих людей.

Молитва Матрони Московської про допомогу в сім’ї

Чудотворний образ Московської стариці є покровителькою від випробувань убогістю і хвороб. Молитовне прохання про благополуччя в сімейному житті перед ликом Святої може здійснити даний диво, як і сама богоугодніца була прикладом дивного дива, свідки якого живі й донині.

Вся значущість її житія полягає в тому віруванні, яке прославляє, виліковує, вершить і вселяє надію будь-якому нужденному в вспоможение. Православні християни велике шанують блаженну старицу, адже все своє праведне житіє вона провела по Господньому веленію. Молітвенное звернення до Святої на складному шляху до творення нового дозволяє знайти сили і рішучість, адже подолати його здатна лише та жінка, яка наділена надзвичайною мудрістю і вірою в те за що відстоюють та сподіваючись на Вищі сили не втрачати свого справжнього вигляду.

Перед проголошенням ж молитви найкраще слідувати таким рекомендаціям:

Молитовні слова блаженної стариці про збереження сімейних уз:

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: