Молитва про сина материнська до Пресвятої Богородиці

Молитва про сина материнська до Пресвятої Богородиці

Найдорожче для матері в цьому житті — це її діти. Вони її гордість, радість, і все її молитви спрямовані тільки на їх благополуччя. Вони готові віддати все, що у них є, тільки за те, щоб захистити своїх чад від всіляких бід. Саме тому молитва про сина чи материнська молитва Пресвятої Богородиці вважається найсильнішою.

Що таке материнська молитва

Це певний текст, який спрямований до Господа, Богоматері або іншим святим, який читають для обдарування благодаті і допомоги у вирішенні проблем. Батьки завжди хочуть своєму малюкові всього найкращого. Такі материнські молитви покликані для здійснення задуманого. Як відомо дарувати благодать може тільки Господь і саме до нього спрямовані всі молитви.

Сильна молитва матері про сина Богородиці здатна не тільки вберегти його від недуг, а й захистити від негативного впливу. Крім того такі прохання можуть допомогти:

Крім того багато хто говорить, що молитва матері, яка вимовляється зі сльозами на очах, здатна створити чудеса. Крім цілющого характеру молитви можуть містити в собі заклики удачі на майбутнє життя або прохання про благополуччя.

Молитва до Пресвятої Богородиці за синів

Така молитва може бути почута в будь-якому місці і в будь-який час. Вимовляти такі слова можна де завгодно, але бажано робити це в намолених місцях: церквах, монастирях, храмах. Але особливого вимоги до цього пункту немає. Добре також і те, якщо діти також розуміють важливість спілкування з Господом і самі звертаються до нього з молитвами.

Робити це необхідно в такий спосіб:

Бажано робити це перед образами святих і споглядаючи полум’я свічок. Крім того, при читанні молитви бажано відкинути всі негативні і сторонні думки і зосередиться на тому, про що просите.

Кому моляться про благополуччя дітей

Найчастіше такі молитви адресовані практично кожному святому, але варто пам’ятати про те, що виконує бажання тільки Господь. Саме тому обов’язково варто просити спочатку у нього, а далі вже у всіх інших. Найчастіше великою популярністю серед матерів користується молитва матері Пресвятої Богородиці про сина. Таке звернення саме до божої матері пов’язано з тим, що вона і сама була мамою і як ніхто інший розуміє всі складнощі і проблеми інших матерів. У тексті даної благання є прохання про захист чада від недуг і інших напастей.

Регулярне повторення молитовних слів матір’ю не змусить довго чекати позитивний результат. Найголовніше в такому ритуалі є те, що слова повинні бути сказані щиро від усього серця.

«Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоім. Матерь Божого, введи мене у образ Твого Небесного материнства. Вилікуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь»

Багато хто відзначає, що материнська молитва здатна гори звернути. Є велика кількість відомостей про те, що дані молитви рятували і навіть витягали синів з різних нехороших ситуацій. Але необхідно пам’ятати про те, що Господь все і завжди чує, а відповідно і потрібно бути дуже акуратними зі своїми словами, побажаннями, проханнями.

Необхідно пам’ятати завжди про те, що крім постійних прохань необхідно і дякувати за те, що нам вже даровано Господом. Є певні подячні молитовні слова, але можна подякувати і просто своїми словами. Мама повинна вкласти всю свою любов і віру в вимовлені слова і тоді Ви помітите, що Ваше прохання не залишиться без уваги.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: