Молитва про прощення гріхів своїх Господу Богу

Молитва про прощення гріхів своїх Господу Богу

Молитва про прощення гріхів своїх Господу Богу має надзвичайну важливість. В принципі суть і весь сенс молитви — це спілкування з Всевишнім, а завдання якого полягає у звільненні душі, причому отримати його зможе лише чиста душа. Тому більшість православних віруючих волають до Спасителя з проханням щоб Він простив усі незліченно звершення греходеянія, греходеянія роду свого і гріхи далеких предків.

Як потрібно вимовляти покаянні молитви

В першу чергу, молитвословие про відпущення греходеяній не може замінити обряду віросповідання.

Якщо людина скоїла негоже вчинок, то для його спокутування необхідно виконати такі дії:

Головне не забувати, що молитвословие має підноситися з чистим серцем і душею благаючи Всевишнього помилувати за знані і забуті власні гріхи, а також своїх близьких.

За які гріхи які хвороби даються Господом

Недуги з’являються, як результат нищівної впливу гріхи на природу людини, причому не тільки духовну, але і тілесну. Досить часто в спіткали людини недугах чітко простежується Господня рука. Всевишній любить православних віруючих, бажає їм захвату в Небесному Царстві, але при всьому при цьому більшість з християн не бажають слідувати шляхом позбавлення, ігнорують заповіт і далі наполегливо грязнут в гріхах. Всі знаки понад такі люди старанно не помічають, а допомога ближнього свого не визнають. Найбільш ефективним засобом від таких хворих людських душ вважаються тяжкі недуги.

Тим, православним, які перебувають в здоров’ї необхідно весь час пам’ятати про те, то людські захворювання, з якими можна зіткнутися переплетені узами життя і через те то й до людей мають відношення. Вседержитель дарує кожному шанс на порятунок за допомогою прояви через справи благосердечності і любові до болящим і нужденним. Жоден мирської житель не винних втрачати такий шанс, який надає сам Спаситель для здобуття звільнення.

Якщо християнина збагнув недуга, то він не повинен намагатися пояснити його якимось певним гредеяніем. Необхідно відчувати совість свою покаянно, аналізуючи все житіє, як минуле, так і сьогодення. Допоможе людині отримати цілющу благодать лише зміни всього житія.

Прощає Господь гріхи

Всевишній здатний пробачити людині звершення будь-якого греходеянія бо Він за визначенням і є любов. І лише одне гріх, як вказував сам Спаситель, може залишитися без помилування — це лихослів’я, виражені по відношенню до Духа Святого. Однак тут слід розуміти, що цим малося на увазі в Святому Письмі чи то пак злісний наклеп фарисеїв на Вседержителя, яко в ньому перебуває злий дух і що той зціляв диявольський силою.

Тобто коли хто-небудь видає Дух Спасителя за злий дух, то самого себе позбавляє Господнього вспоможения і заступництва, тому якщо це греходеяніе не пройде через покаяння, то може закріпитися за людиною назавжди. Від жодного православного Всевишній не відрікається, лише самі люди можуть відректися від Господа.

Що відчуває віруючий після того як була виголошена молитва Господу за свої гріхи? Будь-яка людина, який виголосив молитовне звернення, зможе відчути благодать. Деяким весь час хочеться посміхатися, інші відчувають легкість, а треті ж в буквальному сенсі відчувають, як величезний тягар падає з їх плечей. Християнин сам відчує, коли молебень почне надавати свою дію, бо до її проголошення людина була сором’язливим з поганими помислами, а після став променистим, відкритим і з доброю душею.

Для спокутування своїх греходеяній перед Спасителем можна вимовити таке молитвословие:

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Прости мене за гріхи згадані і за гріхи забуті. Нехай же не в покарання православне мука і не гризи мою душу новими випробуваннями. Свято вірю в тебе і молю про швидке прощення. Хай буде воля твоя і нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: