Молитва про фінансовий і матеріальний добробут Миколі Чудотворцю

Молитва про фінансовий і матеріальний добробут Миколі Чудотворцю

Останнім часом в світі все частіше відбуваються різні кризи, а також непередбачувані зміни. Людина, яка вчора мав свій бізнес і непогані доходи, сьогодні може стати банкрутом. Це стосується всіх: розумних, талановитих, працьовитих. Але бувають і такі ситуації, коли одним гроші приходять легко, а інші важко працюють без відпочинку і ледве зводять кінці з кінцями. Що ж робити в таких ситуаціях? Саме тоді варто почати читати молитву Миколі Чудотворцю про матеріальне благополуччя.

Хто такий Микола Чудотворець і про що його просять

Цей святий один з найбільш шанованих серед інших святих. В основному його вважають покровителем торговців і моряків, хоча відзначається також те, що він дуже любив дітей і протегує їм. Ще за життя він став відомий своїми чудесами. Говорили, що у нього певний зв’язок з Господом. Його молитви не залишаються без уваги. Навіть після його смерті цей зв’язок не була перервана. Найголовніше в зверненні до нього — це чисті помисли і віра в позитивний результат.

Багато хто вважає, що молитви, які спрямовані до нього, несуть неймовірну силу і якщо Ваша віра щира і сильна, то вони обов’язково принесуть бажане.

Найчастіше до нього звертаються:

Але найчастіше в храмах можна почути молитви про грошовому благополуччі Миколі Чудотворцю. Він був народжений в достатку. Його батьки часто допомагали малозабезпеченим і нужденним. Після смерті своїх батьків він віддав гроші на благодійність. При читанні молитви варто пам’ятати про те, що Ваші думки повинні бути спрямовані на те, про що Ви просите. Бажано в цей момент варто думати про гроші і чітко розуміти те, для чого вони Вам необхідні.

Якщо у Вас буде бажання просто розбагатіти, без конкретної мети, то вона навряд чи увінчається успіхом. Але не треба ставити гроші як самоціль для досягнення всього бажаного. Вони лише тільки засіб для задоволення важливих людських потреб.

Чому саме молитви про грошовому добробут спрямовані Миколі Чудотворцю? Ходять перекази про те, що він ще за життя допомагав бідним. Є навіть розповідь про те, що він приносив капшук із золотом під двері трьом бідним дівчатам для того, щоб зібрати їм придане. Саме тому до нього звертаються за даруванням грошового добробуту, так як знають, що їм не відмовлять.

Як просити

Для того, щоб Ваша молитва про благополуччя Миколі Чудотворцю була почута, варто виконувати певні рекомендації:

Як часто необхідно читати молитву

Молитва Миколі Чудотворцю про фінансове благополуччя не принесе швидкого грошового добробуту. Якщо Ви вважаєте, що після тижневого читання гроші почнуть падати на Вас з неба, то Ви помиляєтеся. Вона допомагає тим, хто прагне працювати і заробляти гроші. Бажано читати дані рядка щодня, не залишаючи надій і не втрачаючи віри. Пам’ятайте, що Господь винагороджує віруючих за їх діяння, терпіння, заслуги і надії.

Якщо Ви працюєте, то читайте молитву щодня перед початком роботи. Пам’ятайте, що слова прохання дадуть Вам сили і впевненості в собі.

Ось текст цієї сильної молитви:

«Про добрий наш пастирю і богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколу! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: дивись нас немічних, звідусіль схоплять, всякого блага позбавлених і розумом від малодушності потьмарених. Попильнуйте, угоднику Божий, не залиш нас в гріховних полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших. Моли про нас недостойних Творче нашого і Владику, Емуже ти зі безтілесними лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по Своїй благості віддасть нам.

На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо і до пресвятому образу твоєму припадаючи допомоги просимо: спаси нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитва не обійме нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховність і в багні пристрастей наших.

Моли, святителю Христовий Миколу, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Запам’ятайте, що поєднання міцної віри, молитви і реальних дій здатні привести до отримання прибутку. Найголовніше — це наполегливо йти до чітко поставленої мети.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: