Молитва Петру і Февронії

Молитва Петру і Февронії

Безліч молитов є в православ’ї і кожна з них застосовується в певній життєвій ситуації і до певного святому. Є й такі, які можна вважати універсальними. Їх читають перед будь-іконою і будь-якого святому. Також як і зі святими, є шановані, а є просто ті, хто прожили все своє життя в любові до Господа і шанування Його. До таких відносять Петра і Февронію. Їх вважають покровителями любові, шлюбу і сім’ї. Саме молитва Петру і Февронії про кохання і заміжжя допоможе знайти бажане тим, дівчатам, які так цього бажають, але ніяк не отримують. Адже ще з самого дитинства кожна дівчина мріє про весілля, про любов, про те почуття від якого холоне в жилах кров і завмирає серце.

Досить таки часто в нашому житті трапляються такі ситуації, коли у нас є відносини і вони ні до чого не приводять, або ми шукаємо другу половинку, але не можемо ніяк знайти. У такому випадку саме молитва даними святим допоможе вирішити дану проблему.

Святі чудотворці Муромське

Особливо багато інформації про дані людей немає. Відомо те, що в народі дане сімейство ще називали Муромський. Днем шанування цієї сімейної пари вважають 8 липня. З різних джерел дійшли такі відомості про них, що Петро був князем Муромським. Йому дуже сподобалася проста дівчина на ім’я Февронія. Даний факт дуже розлютив бояр і вони ополчилися проти князя.

Йому довелося покинути своє рідне місто, а також відректися від княжого престолу. Безліч бід довелося їм пережити, поки Господь не виявив до них свою благодать. За час відсутності князя бояри зрозуміли, що через свою впертість зробили велику помилку. Розкаявшись вони стали благати їх повернутися назад. Петро і Февронія вирішили прийняти чернецтво. За свою вірність один перед одним, вони були вшановані можливості почити в один і той же день.

Також відомо те, що дане сімейство мало княжий статус і трьох дітей. Життя святих відносять до 13 століття. За церковними канонами заборонено ховати людей в одній труні. Але для цього сімейства зробили виняток. Петра і Февронію поховали в одній труні.

У церковному світі цих людей не вважають ні великомучениками, ні сповідниками, ні божими угодниками. Всі біди, які випали на їхні голови тільки через те, що взаємно любили один одного, а також зберігали вірність. Багато що їм довелося пережити, але саме про їх життя можна сказати словами з казки «Жили вони довго і щасливо і померли в один день». Днями шанування цієї пари прийнято вважати 8 липня.

На честь цього в багатьох храмах правлять службу. Є повір’я, що якщо молода пара вирішить одружитися саме в цей день, то святі будуть оберігати їх сімейне життя від негативу, бід і інших негараздів. Також завжди буде отримано позитивну відповідь на молитву про сім’ю і шлюб Петру і Февронії.

Про що просять

До даних святим звертаються з різними проханнями і в різних ситуаціях. Найчастіше ним звертаються про таке:

Найголовніше — це те, щоб молитва йшла від чистого серця і була щирою.

Молитва про сім’ю і шлюб

Наскільки приємно дивитися на щасливі сім’ї. Але буває таке, що все абсолютно не так як нам здається. На перший погляд щаслива подружня пара може бути на межі розриву. Причини цього можуть бути різні. Але не варто забувати про те, що якщо у Вас є бажання зберегти сім’ю, то варто докласти максимум зусиль. Не завадить тут читання молитви святим Петру і Февронії про збереження сім’ї, про сімейне благополуччя. Вона володіє особливою силою і можливостями.

Господь говорив про те, що не варто вдаватися до допомоги чорної магії і різних змов. У важку хвилину варто звертатися за допомогою до Господа і йому відкривати своє серце і душу. Багато представниць жіночої статі відразу після розставання починають шукати «помічника», «бабку», яка допоможе їм. Вони починають робити різні привороти, але як показує практика, ні до чого хорошого це не призводить.

Крім того, такі магічні ритуали мають зворотну негативну дію і можуть викликати нещастя на того, хто це робить. Саме тому найбезпечнішим методом збереження сім’ї є читання молитви даними святим.

Після її прочитання налагоджуються сімейні відносини і йдуть образи. Починається процес примирення душ і возз’єднання сім’ї. Але для того, щоб зберегти сімейне вогнище, варто берегти сімейні відносини і дякувати Петра і Февронію.

«Звертаюся до тебе я всім серцем, княгиня, благаю тебе я, всевидюче князь. Для мене ти як раніше — свята Богиня, допоможи мені відвадити бісівський бруд. Нехай в сім’ї моєї буде любов і надія, в міцному здоров’ї діти і благо в душі. Коли холод — нехай тепла буде одяг і Господь не залишить коли пізно вже. Петро Муромський — ти допомагаєш скорботним. Не покинь і сім’ю мою в страшній біді. Оживи тих, хто корчиться в муках хворих і йди з нами поруч по життю всюди. Амінь»

Молитва про дарування дітей

З молитвою про зачаття дітей звертаються до даних святим. Подружжя, які тривалий час не можуть зачати дитину, йдуть на різні способи, щоб тільки досягти поставленої мети. В даному випадку Вам може допомогти молитва Петру і Февронії про дітей і про зачаття дитини. Так як вони вважаються покровителями сімейного вогнища, то можуть допомогти і в тому випадку, якщо сім’я бажає народити дитину.

Про велиціи угодники Божі і предивні чудотворці, благовірні княже Петра і княгині Февронії, граду Мурома заступнику і зберігачем, і про всіх нас старанніше до Господа молитвеники!

До вас вдаємося і вам зі сподіванням міцним молимося: піднесіть про нас, грішних, святої молитви ваша до Господа Бога, і випросіть у благості Його вся благопотребная душам і тілам нашим: віру праву, надію благу, любов нелицемірну, благочестя непохитне, в добрих ділах успіх, світу уміреніе, землі плодоносити, повітря благорастворение, тілеса здоров’я і душам спасіння. Ісходатайствуйте у Царя Небесного Церкви Святей і всієї державі Россійстей світ, тишу і благоустроение, і всім нам житіє благополучне і добру християнську кончину.

Захистіть Отечество ваше і вся гради російських від усякого зла; і вся правоверния люди, до вас пріходяща і святим мощем вашим поклоняються, восени благодатним дійством богопріятних молитов ваших, і вся прохання їх на благо виконаєте. Їй, чудотворці святі!

Чи не погорджувати молитов наших, з розчуленням вам днесь підносяться, але будите про нас присниться предстатель до Господа, і сподоби нас поміччю вашою вічне спасіння улучіті і Царство Небесне унаследоваті: так славословимо невимовне людинолюбство Отця і Сина і Святого Духа, в Троїце покланяемаго Бога, у віки віків. Амінь.

Молитва про повернення чоловіка

Коли з родини йде чоловік, то жінка намагається знайти будь-який спосіб, щоб його повернути. Її долає горе, відчай. Так як Петро і Февронія були зразком подружньої вірності, то вирішити цю проблему Вам може допомогти молитва Петру і Февронії про повернення коханого чоловіка. Не зайве буде читати її і тим сім’ям, які переживають кризу відносин. Так як ці святі почитали сімейні узи, то вони допомагають при втраті другій половинці, сварках і розбіжності.

«Святі Петро та Февронія, які творять на землі чудеса, людям допомагають, прийшла до Вас з поклоном і прошу про допомогу. Молюся несамовито на милосердя Ваше сподіваючись. Помоліться до Господа про милість до мене, рабу Божу (ім’я) і улюбленому моєму, рабі Божому (ім’я), не покиньте нашу любов. Амінь.»

Правила читання молитов

Незалежно від того, яку молитву Ви будете використовувати, є певні правила їх читання:

Пам’ятайте, що не буде зайвим подякувати святих за допомогу у вирішенні Вашої проблеми.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: