Молитва на удачу на роботі

Молитва на удачу на роботі

Ми часто звертаємося до Господа не тільки з проханням про захист і допомоги, але і для вирішення деяких мирських проблем. Велика кількість таких ситуацій ми старанно бережемо в нашому серці і намагаємося нікому не розповідати. Але пам’ятайте, що всі що нас турбує, ми можемо довірити Господу. Саме тоді, коли ми стикаємося з фінансовими труднощами або труднощами на роботі, то на допомогу прийде молитва на удачу. Особливо необхідна дана складова тим людям, хто пов’язаний з торгівлею. Тому і радять читати щодня молитву на удачу на роботі і в торгівлі.

Молитва перед початком роботи

Ще з давніх часів повелося так, що кожен православний читав молитву перед початком будь-якої справи для досягнення поставленої мети і досягнення завдань. Сильні молитви на удачу, а також везіння в справах допоможе досягти успіху в будь-якому розпочатій справі. Пам’ятайте, що після виконання справи варто обов’язково подякувати Господу і Ангела-Хранителя за турботу і допомогу.

До кого можна звертатися за допомогою в справах:

Як читати молитву на удачу в справах

Читання даних текстів варто проводити на самоті. Бажано молитву на удачу на роботі читати перед сном. Таким чином Ви зможете підвести підсумок минулого дня і налаштуватися на майбутній, зібрати всі свої думки і скласти план дій. Для цього бажано залишитися наодинці в кімнаті. Попередньо візьміть ікону святого, а якщо у Вас в будинку такої немає, то купіть в свічковий лавці. Запаліть свічку і зосереджено попросіть допомоги. Головне, щоб молитва йшла від чистого серця. І пам’ятайте, що після завершення справи варто подякувати святого за допомогу.

Так наприклад, якщо є необхідність у допомозі в торгівлі, то варто попросити про це Серафима Саровського і Миколи Чудотворця. Вони завжди стануть у пригоді тим, хто будь-яким чином пов’язані з продажами. Вони також допоможуть повернути удачу в Вашу сторону, поліпшити продажу, змусять процвітати справу. Часто реалізація товарів і послуг залежить ще від удачі та інших умінь продавця, і для цього не буде зайвим закликати на допомогу вищі сили. Читання молитви на удачу на роботі і спокою допоможе захистити Ваш бізнес від негативу з боку, а також застерегти від бажання нашкодити власнику.

«Про пречудесне отче Серафима, великий Саровський чудотворче! Всім вдаються до Тебе скоропослушний помічнику! За днів земного житія Твого никтоже від Тебе тощь і невтішний отиде, але все в солодкість бисть бачення образу Твого і богоуветлівий глас словес твоїх.

До них бо ж дар зцілень, дар прозріння, дар немічних душ лікування рясний в Тебе явився. Коли ж закликав Тебе Бог від земних турбот до небесного заспокоєнню, николиже любі Твоя перста від нас, і неможливо їсти ісчісліті чудеса Твої, помножити, як зорі небесні:

Се бо за всіма кінця землі нашея людям Божим являешісі і даруєш їм зцілення. Тим же і ми співаємо Тобі, про претихий і лагідний угоднику Божий, сміливий до нього молітвенніче, николиже закликає тя отреваяй!

Вознеси про нас благомгщную Твою молитву до Господа сил, нехай дасть нам вся благопотребная в житті цьому і вся до душевного порятунку корисне, щоб захистить нас від падінь гріховних і істинного покаяння та навчить нас, у ще безпреткновенно ввійти на в вічне Небесне Царство, ідеї ж ти нині в незаходимого сіяші слави, і тамо співати з усіма Святої Живоначальної Трійці на віки віків. Амінь».

Як просити святих про допомогу

Є деякі правила звернення до святих:

  • Рекомендую постійно тримати при собі ікону святого. Це допоможе залучити удачу в торговому справі.
  • При читанні молитви перед образом ставлять свічку і текст читають тричі.
  • Після проголошення молитви варто тричі перехреститися.
  • Добре було б проводити такий обряд в тихому місці. Це можна робити і вдома, не обов’язково для цього відвідувати храм.
  • Читати молитву варто кожен день. Якщо у Вас немає достатньої кількості часу для щоденної молитви, то робіть це хоча б перед майбутніми продажами.
  • Крім загальних молитов, є ще і молитва на удачу на роботі щоб клієнти натовпом ходили:

    «Про Великий наш наставник, Микола! Ти добрий і милосердний, побожний і великодушний. Прошу почути мене, раба твого (ім’я), молюся тобі і сподіваюся на допомогу в справах. Побач моя праця і старання, покірність і вірність Господу Богу. Убережи від поневірянь і падінь, додай розуму і сил. Вимолити у Господа для нас милості, нехай вбереже нас від підступів ворогів та направить на шлях правильний. Так збережи нас від спокус і діянь нечесних. Нехай воздасться нам за страждання наші, за старанність і покірність нашу. Уповаємо на клопотання твоє, просимо про допомогу. Припадаємо до лику твоєму святому з благаннями. Украй крилом своїм від негараздів і напастей, допоможи не пропасти в безодні гріховної і в багні пристрастей наших. Молимо про порятунок наших душ і сподіваємося на велику милість.»

    Молитва дружини про роботу чоловіка

    Коли хлопець і дівчина вирішують з’єднати свої долі, то їм здається, що вони будуть жити як в казці. Але бувають такі життєві ситуації, коли життя вносить свої корективи. Особливо гостро такі проблеми проявляються з негараздами на роботі для чоловіка. Адже як прийнято вважати, що жінка — берегиня вогнища, а чоловік — годувальник, то втрата ним роботи може негативно вплинути на фінансове становище сім’ї.

    Саме дружині варто молиться про роботу чоловіка. Дана молитва навіть сильніше, ніж молитва матері, адже вони тепер повинні працювати як одна команда. Сили чоловікові додає той чоловік, який перебуває з ним поруч. Складно жити чоловікові з тією жінкою, яка сумнівається в його зусиллях. Сильна стать більш вразливий в таких ситуаціях і їм необхідна наша підтримка. Тому не полінуйтеся сказати йому потрібні слова, а також звернутися з проханням до святих. Читаючи молитву не варто намагатися втручатися в перебіг подій. Все повинно йти своєю чергою. Просто просите допомоги і все. А Господу самому відомо, що для нас краще.

    «Господи, я молюся про те, щоб Ти благословив роботу мого чоловіка. Нехай вона приносить йому не тільки успіх і фінансове процвітання, а й величезне задоволення. Якщо що-небудь в його роботі не збігається з твоїм досконалим задумом, відкрий йому це. Покажи йому, в чому він помиляється, і направ його на правильний шлях. Допоможи йому знайти силу, навчитися бачити майбутнє і позбутися від пасивності і ліні. Нехай він ніколи не ухиляється від роботи через страх, егоїзму або боязні відповідальності. Але також покажи йому, що він не повинен надриватися на роботі заради догоджання іншим людям. Нехай ніколи не забажає він понад те, що даровано йому Тобою. Навчи його радіти своїм успіхам і не прагнути досягти більшого. Допоможи йому досягти успіху, але визволи від усякого примусу і тиску на шляху до успіху. Я молюся про те, щоб він все робив разом з Тобою.

    Допоможи йому набути впевненості в тих обдарування, які Ти дав йому, щоб він міг шукати, знаходити і гідно виконувати свою роботу. Відкрий для нього двері майбутнього, які ніхто з людей не зможе закрити. Примножити його професійні навички і допоможи йому удосконалювати їх щороку.

    Покажи мені, ніж я можу бути корисною чоловікові. Я молюся про те, щоб його робота була постійною, цікавою, приємною для нього і гідно оплачувалася. Допоможи йому не згинатися під тиском обставин, але зміцнюватися духом і процвітати. Нехай буде так!»

    Після отримання допомоги від вищих сил, варто подякувати їм за це. Зробити це можна за допомогою спеціальних вдячних молитов або своїми словами. Вони повинні йти від чистого серця.

    Територія жінок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: