Молитва на удачу, 3 найсильніші молитви

Молитва на удачу, 3 найсильніші молитви

Удача — одна з основних важливих складових нашого життєвого шляху. Якщо вона Вам супроводжує, то справи Ваші будуть йти набагато простіше і легше. Але що робити в тому випадку, якщо вона від Вас відвернулася? Тоді Вам допоможуть три сильні молитви на удачу. Регулярне їх читання допоможе зробити везіння і успіх Вашими постійними супутниками.

Молитви на удачу

Молитва — це спеціальний священний текст, який несе дуже великий енергетичний потік. Є 3 найсильніших молитви на удачу в усьому. Кожна молитва має свій спеціальний текст, але їх мета зводиться до одного й того ж — звернення удачі на прохача. Вони адресовані:

Якщо Ви будете регулярно виконувати деякі правила, то удача обов’язково прийде в Ваше життя. Яку з цих молитов вибрати — це Ваше особисте рішення. В даному питанні більше покладайтеся на свій внутрішній голос, інтуїцію і душу. Тільки вони можуть Вам підказати, який зробити правильний вибір. Незалежно від того, на користь якої молитви Ви зробили вибір пам’ятайте, що вимовляти сам текст варто з певним настроєм. Сила такої молитви залежить від сили Вашої віри.

Є також і інші складові, які мають також чималі важливість:

Такі звернення до вищих сил допоможуть знайти віру в свої сили, впевненість, зміцнити свідомість, подарувати надію. Тільки щира молитва, яка йде від самого серця, здатна дійти до Господа. Помисли прохача повинні бути чистими, без користі і злоби, а також егоїзму. Якщо просити Господа про щось і мати погані спонукання, то це може загрожувати гнівом Божим. В такому випадку удача може не тільки відвернутися від Вас, але і залишити на тривалий час. І повернутися лише тоді, коли просить зможе вимолити прощення у вищих сил за свої гріхи.

Молитва Господу

Сильна молитва на удачу і успіх першочергово адресована звичайно Господу. Саме він має величезну силу. Тільки пам’ятайте, що розраховувати на Його допомогу можна лише в разі, якщо молитва не принесе шкоди іншим людям. Читати молитву рекомендують в храмі перед іконою. Хоча якщо немає такої можливості, то можна зробити це і вдома. Перед читанням молитви варто запалити свічку і перехреститься. Після поклониться і прочитати пошепки текст молитви.

«Господи, Спаситель наш, Отець наш милостивий! Так злетить слово моє до Престолом Твоїм, щоб не загубиться воно в моління інших, та не опоганиться воно помислами гріховними! Кожне дитя Своє Ти благословляєш на житіє праведне і радісне. Кожне дитя розкаювана Ти прощаєш і милуєш, любов’ю Своєю зцілюючи та пороки омиваючи з чола грішного. Повсякчас моляться спокій та щастя спокій знаходять біля стоп Твоїх. Даруй мені, Господи, прощення Своє та удачу в справах благочестивих, Тобі угодних. В ім’я Отця, м Сина, і Святого Духа. Амінь!»

Читати її рекомендують перед будь-яким важливою подією.

Молитва Ангелу-Хранителю

Дана молитва входить до переліку сильних молитов на благополуччя і успіх. Ангели-Хранителі є у кожного і основне їх завдання — направити людину на правильний шлях. Він оберігає нас від всякого негативного втручання в наше життя. Якщо Ви хочете звернути Його увагу на Вас, то варто вести благочестивий спосіб життя.

Якщо Ви так не будете робити, то він може відвернутися від Вас і тоді Ви втратите божого заступника. Молитва йому на удачу здатна кардинально змінити Вашу долю. Для того, щоб дана молитва подіяла, її текст варто вимовляти щодня перед сном.

«Ангел Божий, що днесь та повсякчас за моєю спиною стоїш! Ти всяке діяння моє бачиш, слово кожне чуєш, думу всяку читаєш. До тебе моя грішна душа звертається да допомоги просить. Помолися зі мною Господу за гріхи мої, минулі та майбутні. Покажи мені на шлях істинний, до Отця нашого ведучий. Підсоби в справах праведних, захисти від лиха худого. Привніс процвітання в життя моє в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь!»

Молитва Миколі Чудотворцю

Цей святий ніколи не залишає без уваги тих, хто до нього звертається за допомогою, особливо в тих випадках, коли вона їм дійсно потрібна. Бажано читати даний текст в храмі, так як він буде володіти більшою силою. Якщо все-таки робите цю процедуру вдома, то перед іконою і з запаленою свічкою.

«Микола Чудотворець, Угоднічек Божий, святий заступник наш да благодійник! Візьми мене під крило своє благодатне та благослови справи мої молитвою своєю. Затули від підступів гріховних та допоможи душу від пороків очистити, щоб Отця нашого вихваляти і Творця. Направляй руку свою удачу мені на допомогу. Заступництва твого смиренно прошу як в дорозі, так і в безодні морській. Славлю тебе, Микола, та чудеса твої! В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь!».

Дані молитви різні за своїм змістом, але спрямовані на досягнення одного і того ж результату. Вкладайте в них свою душу і моліться від чистого серця і удача обов’язково прийде в Ваше життя.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: