Молитва Миколі Чудотворцю про кохання

Молитва Миколі Чудотворцю про кохання

Напевно, немає в цьому світі такої людини, яка б не шукав свою другу половинку і не хотів би жити в любові і щастя. Сила молитви Миколі Чудотворцю про любов допоможе кожному хто бажає знайти щастя, адже часом нам все щось заважає і встають на шляху перепони.

Молитва про допомогу в любові Миколі Чудотворцю

На жаль, сьогодні поняття про взаємну любов розуміється різними зовнішніми проявами:

Поняття і світогляд сучасності перевернулося. Сьогодні мало хто готовий йти на такі подвиги як будова справжньою спільної сім’ї та виховання спільних дітей. Але як би там не було люди, які щиро хочуть справжніх і нормальних відносин все ж ще є. Але в пошуку другої половинки вони стикаються з несерйозністю і не удачею в любовних відносинах.

У православній релігії досить велика кількість святих образів. З кожним днем ​​за допомогою в побутовому житті до них звертатися християни. Одним з найбільш шанованих і популярних є образ Миколи Угодника. Цей святий покровитель є захисником від багатьох неприємностей і проблем. Він допомагає торговцям, дітям, бездомним і жебракам людям, а також до нього звертаються за допомогою в отриманні гарного чоловіка і міцної родини. Є сильна молитва Миколаю Чудотворцю про допомогу в любові з коханим чоловіком. Якщо її вимовляти щиро і від усього серця, то бажання неодмінно збудеться.

Чудеса молитовного слова

Молитовні слова про пошук кохання і особистого щастя творять чудеса вже кілька століть. І це, незважаючи на те, що Святий більше вважається покровителем мандрівників. Віра в чудеса невипадкова, адже багато хто пам’ятає з чого почалося свято Святого Миколая.

Згідно легенд, на передодні Нового Року, Микола завжди ходив по місту і підкидав бідним сім’ям хорошу їжу. Але одного разу в одній родині було три красиві дочки на виданні. У їх батька не було що їм дати в віддане, тому вони не могли вийти заміж. Батько хотів їх прилаштувати в блуд. Але Микола Угодник в одне зі свят підкинув в бідну сім’ю мішечок з золотом. Незабаром дівчата змогли вийти заміж за гідного і коханого чоловіка. Після цієї історії все дівчата і жінки, які були незаміжні і не могли знайти гідного партнера молилися і проси допомоги у Святого. І до цього дня збереглася традиція читати сильну молитву Миколі на любов чоловіка Миколі Чудотворцю. Її читають щодня ті дівчата, які не просто хочуть вийти вдало заміж, але і прожити довге і щасливе життя. Такий обряд рекомендують проводити протягом 40 днів,

Як молитися

Молиться Святому про взаємну любов потрібно тоді, коли дійсно бажаєте знайти світле і взаємне почуття. У разі якщо ви не готові прийняти це почуття тоді і звертатися до святого не варто.

Якщо ви впевнені в тому, що відчуваєте щире почуття або хочете його знайти, тоді сміливо можете вирушати в храм чи церква. Бажано слова молитви вивчити на изусть. Але перший час її також можна читати з листа.

Читати молитву потрібно виключивши відволікаючі фактори. Бажано домогтися максимального усамітнення і тиші. Зосередьтеся на своєму бажанні і постійно думайте про нього під час молитви. Дівчина або жінка, яка хоче знайти взаємну любов також при зверненні до Миколи Чудотворцю може скористатися наступними рекомендаціями:

Текст молитви Миколі Чудотворцю про допомогу в любовних справах:

C серцем від любові стомленим, звертаюся до тебе, Чудотворець Миколай. Чи не прогневайся на мене за гріховну прохання, але з’єднай долі рабів твоїх (називаєте своє ім’я та ім’я коханого чоловіка) навіки вічні. Пошли мені диво у вигляді взаємної любові та отруєнь все пороки бісівські. Упросив Господа Бога про благословення і Назви нас чоловіком і дружиною. Хай буде воля твоя. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: