Молитва Чудотворцю Миколаю на торгівлю

Молитва Чудотворцю Миколаю на торгівлю

Серед великої кількості святі найбільш шанованим і улюбленим в народі вважається Микола Чудотворець. Ще з часів Русі його ім’я не сходить з вуст православних вірян, прославлених ео велич заступництво і швидку допомогу. Завдяки своїх добрих діянь святий отримав чудотворну силу і з тих пір він допомагає всім нужденним. До нього звертаються з проханнями про що в тому числі і за допомогою в бізнесі і торгівлі. Вважається що молитва Миколаю Чудотворцю для торгівлі на залучення клієнтів дуже сильна. Тому до лику святого приходять не тільки прості торговці, а й знатні бізнесмени.

Житіє святого

За своїм походженням Микола Чудотворець є греком. Він народився в досить забезпеченій сім’ї, де батьки славилися богобоязливими людьми. Вони довгий час не мали дітей. У них з’явилася дитина тільки в похилому віці. У них народився хлопчик. З тих пір як жінка народила дитину вона стала неплодной. Це означало що вона більше не зможе мати дітей.

Бог так розпорядився, що Микола був єдиним її сином. Богообраність малюка була помітна ще з народження. Під час проведення таїнства хрещення дитина самостійно простояв три години ніжках. Під час посту в середу і п’ятницю малюк відмовлявся приймати материнське молоко. Ставши трохи старше він цілими днями перебував в храмі. Після того як у Миколи померли батьки він отримав великий спадок, яке він роздавав на добродійність.

Сам же він хотів життя пустельному самоті. Але його бажанням не судилося збутися. Божий голос велів йому повернуться в місто і нести в світ Слово Боже. Повернувшись додому він став допомагати своєму дядькові єпископа Патарського. Одного разу Микола здійснив подорож на Святу Землю. Під час цієї подорожі розбушувалася сильна буря. Але Микола почав благати Всевишнього і сильний морський шторм утих. Завдяки чому екіпаж і пасажири врятувалися. Юнак, який під час шторму впав з судна і розбився на смерть був відроджений завдяки чудодійну силу Миколи.

Після смерті Миколи Угодника його мощі почали виробляти чудеса. Всі, хто приходив до них і схилявся з молитвою про допомогу отримували її.

Молитва Миколи Угодника про торгівлю

Потрібно розуміти, що торгівля має на увазі отримання прибутку. Тому щоб сильна молитва Миколаю Чудотворцю на торгівлю дійсно була почута при зверненні до Святого необхідно думати не тільки про виручені доході. Молиться можна як спеціальної молитвою з молитвослова, так і своїми словами які будуть сказані щиро і від усієї душі. Главное, щоб Святий відчував міцну віру молящего і прохання, яка йде з глибини серця. До Миколи Угодника звертаючись до уваги наступне:

Такі рекомендації гарантовано допоможуть досягти відмінних результатів і висот в бізнесі.

Рекомендації віруючим підприємцям

Якщо ви отиті досягти хороших результатів у своєму бізнесі тоді потрібно не тільки читати сильну молитву Миколі Чудотворцю на торгівлю і на гроші. Також виконуйте наступні рекомендації:

Крім вище описаних рекомендацій не забувайте щодня звертатися до Миколаю Чудотворцю. Адже він є покровителем усіх торговців.

Текст молитви про гарну торгівлі Миколі Чудотворцю:

О, всехвальний і всечесний архієрею, великий чудотворче, святителю Христовий, отче Миколаю, чоловіча Божий, і вірний рабе, чоловікові бажань, посудині обраний, міцний стовпі церковний, світильнику пресвітлий, зірко осіявающая і висвітлює всю всесвіт, ти єси праведник, яко фенікс процветший, насаджений у дворах Господа свого: Живий в Мірех, світом пахнув єси, і миро невисихаюча благодаті Божого істочаеші. Твоїм ходою, Пресвятій отче, море освятили, егда многочудесния твоя мощі шествоваху до міста Барський, від сходу до заходу хвалити ім’я Господнє.

О, преізящний і предивний чудотворче, швидкий помічнику, теплий заступниче, пастирю предобрий, який рятує словесне стадо від усяких бід, тобі прославляємо і тобі величаємо, яко надію всіх християн, джерела чудес, защітітель вірних, премудраго вчителю, спраглих Кормитель, плачуть радість, голих вбрання, болящих лікаря, по морю плаваючих управителя, бранців свободітель, вдів і сиріт живильника і заступника, цнотливості зберігача, немовлят лагідного наказателя, старих зміцнення, Постніков наставника, хто трудиться упокоєння, жебраків і убогих з мулових багатство.

Почуй нас, моляться тобі і вдаються під стріху твій, яви предстательство твоє про нас до Всевишнього і ісходатайствуй твоїми Богопріятнимі молитвами вся корисна для спасіння душ і тілес наших: Заборонено святу обитель цю (або: цей храм), всякий град і весь, і всяку країну християнську, і люди жівущия, від всякого озлоблення поміччю твоєю: знаємо бо, знаємо, яко багато може молитва праведного, поспешествующею на благо: тобі ж праведного по Преблагословенної Діві Марії, предстателя до Всемилостивого Бога імами, і до твого, преблагий отче, теплому заступника йству і заступництва смиренно притікати: ти нас збережи яко бадьорий і добрий пастир, від всяких ворогів, губітельства, боягуза, граду, голоду, потопу, вогню, меча, нашестя чужинців, і якихось бідах і скорботах наших подавай нам руку допомоги і відкрий двері милосердя Божого;

Тим же схиляємо коліна скорботним і смиренним серця нашого до Творця свого, і твого отеческаго заступлення до нього просимо: допоможи нам, угоднику Божий, та не загинемо з беззаконні нашими, визволи нас від усякого зла, і від всіх речей супротивників, управи розум наш, і зміцни серце наше в правій вірі, в ній же твоїм заступництвом і клопотанням, ні ранами, ні докором, ні мором, жодним гнівом від Творця свого приниження будемо, але мирне зде поживемо житіє, і нехай сподобимося бачити благая на землі живих, прославляючи Отця і Сина і Святого Духа, Єдиного в Троїце славімаго і поклоняемаго Бога, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: