Молитва матері про дітей, щоб у них було все добре

Молитва матері про дітей, щоб у них було все добре

Подружжя, які відчували щастя стати батьками відзначають, що це велика радість. Але крім такої приємної новини є і інші клопоти. Це стосується не тільки харчування, догляду, виховання. Найбільш часто батьки мріють про те, щоб у їхніх дітей все в житті склалося. В даному випадку варто використовувати молитва матері про дітей, щоб у них було все добре. Також читати її може і батько, але як відомо, що молитва матері має дуже велику силу, яка здатна подолати будь-які перешкоди.

Про що просять молячись за дітей

Найчастіше така молитва несе в собі інформацію наступного характеру:

Пам’ятайте, що основними правилами поводження є те, щоб не бояться робити це. Господь і святі завжди прийдуть на допомогу тим, хто цього потребує. Головне — це щира молитва, сильна віра і позитивний настрій. Проговаривайте цю молитву регулярно і Вас почують. Не варто також забувати про те, що крім прохань варто читати подячні молитви. Можна використовувати спеціальні тексти або ж просто сказати все своїми словами.

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою (ім’я).Господі, в милості Твоїй владі чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені Твого ради.

Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобой. Господі, настав його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тела. Господі, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від наглої смерті. Господі, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя і здоров’я, целомудрія. Господі, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве деторожденіе. Господі, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі, імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь. Господі, помилуй (12 разів)».

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: