Молитва про примирення ворогуючих

Молитва про примирення ворогуючих

На земній кулі щомиті відбуваються різні події. Це можуть бути як позитивні ситуації, так і негативні. Але все наголошують на тому, що найбільш частіше відбуваються сварки і скандали. Вони можуть бути як між рідними людьми, так і між незнайомими людьми. Найчастіше люди намагаються відпустити погані емоції і пробачити кривдника, але бувають і такі, які зберігають цей негатив тривалий час, а деколи навіть привести і до смертельного результату. Для того, щоб уникнути негативних наслідків можна скористатися молитвою про примирення ворогуючих сторін.

Примирення подружжя

Сварки між дружиною і чоловіком можуть траплятися досить часто, так як це ті люди, яких пов’язує велику кількість всього. Спори можуть бути на різну тематику:

Якщо помириться з коханою людиною не виходить тривалий час, то у людини можуть почати опускатися руки. Буває навіть таке, що людина починає замислюватися про розставання. Є одна молитва, яка спрямована на примирення подружжя. Її варто читати тричі відразу після сварки. І вже на наступний день знову буде гармонія у взаєминах. Ось її текст:

«Ісуса Христа, допоможи мені світ в сім’ю принести, допоможи мені заради всього святого з чоловіком примиритися, нехай він зі мною погодитися. Дай нам жити в злагоді і любові, нехай все зайве з нашого життя піде, нехай він любить мене сильно і не лається даремно, амінь, амінь, Амінь».

Якщо подружжю не судилося бути разом, то це ніяк не вплине на хід речей. Але є і інша сильна молитва про примирення ворогуючих подружжя. Вона спрямована святим Петру і Февронії. Їх вважали прикладом для наслідування ідеальної подружньої пари. Читати її текст можна як в храмі, так і вдома, вголос або про себе.

«О, великі чудотворці і угодники Божі, святі князь Петро і княгиня Февронія! До вас вдаюся, вам з надією міцним молюся. Вознесіть про мене, грішного, молитви до Господа Бога. Випросіть у благості Його: віру праву, надію благу, любов нелицемірну! Допоможіть мені з моїм улюбленим, рабом Божим (ім’я), разом бути. Амінь»

Молитва від ворожнечі між родичами

Але буває і таке, коли ворогують між собою близькі люди, а точніше родичі. Для вирішення такої проблеми можна скористатися молитвою про примирення ворогуючих родичів.

«Владико Чоловіколюбче, Царю віків і Подателю благих, який зруйнував ворожнечі середостіння і світ подав роду человекескому, даруй і нині світ рабам Твоїм: вкорінилася в них страх Твій, і один до одного любов утверди: згас всяку розбрат, отімі вся розбіжності спокуси. Бо Ти світ наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, І Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь»

Вона допомагає захиститися від зла і іншого негативу. Пам’ятайте про те, що при читанні молитви варто мати чисті помисли і душу. Також варто забути про злості і образі в той момент. Прощення від Господа ми отримаємо тільки тоді, коли пробачимо ближнього свого і ворога. У той момент, коли ми звертаємося до Господа з молитвою, то в думках ворога відбувається усвідомлення всього негативу і він переходить від зла до добра, а далі і до прощення. Не варто упереджено ставиться до даних текстам. Вони здатні привести до позитивного результату за досить короткий час.

Пам’ятайте, що читати тексти даних молитов можуть всі, у кого є необхідність в цьому. Є спеціальні молитви. Якщо Ви не знаєте їх, то знайдіть в молитовнику. Якщо ж немає такої можливості, то просто прочитайте «Отче наш» і попросіть своїми словами. Це допоможе розставити все на свої місця.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: