Молитва до всіх святих і силам безтілесним небесним

Молитва до всіх святих і силам безтілесним небесним

Коли читати молитву всім святим і безтілесним небесним силам, вирішувати кожному самостійно. Її не можна промовляти як якусь повинність, або методично, кожного дня як тренування. Молитовні слова повинні виходити з душі. І ви самі повинні відчути, коли звернутися до Бога. Але у нас виходить так, що ми можемо щиро помолиться. А коли почнеться така довгоочікувана спокійне життя — забуваємо про тих, хто нам допоміг її досягти.

Для чого моляться силам небесним

У житті кожної людини настають часи, коли починається нескінченна чорна смуга:

Все це призводить до того, що у людини просто опускаються руки, і ні хочеться нічого робити. Багато приймають це як буденність, і бачать тільки верхні причини настання смуги невдач. Ніхто не думає, що такою дією, ми виплачуємо борги за свої гріхи, які є у кожної людини.

Зрозумівши це, багато:

Думають, що цим їм все проститься і воздасться. Але після того, як їхнє життя налагоджується, вони далі веду гріховний спосіб життя, і забувають хто їм в ній допомагав. Незабаром вони знову почнуть відчувати на собі проблеми, і знову побіжать відмолювати свої гріхи. Начебто нічого поганого тут немає, але проблема в тому, що люди роблять все без щирості і віри в душі.

Адже про Бога вони думають тільки тоді, коли читають молитви всіх святих і безтілесним небесним силам. У кожному проханні повинна бути щирість, і не тільки до Всевишнього, а й до простих людей. Не думайте, що якщо ви помолилися просто, щоб отримати від цього вигоду, то вам негайно допоможуть. Бог бачить душу кожного з нас, і знає всі наші дії наперед.

Молитва святих про допомогу

Дійсно, Бог прихильний до тих людей, які несуть світло в своїй душі, але навіть у них, може бути не все так гладко. Це може відбуватися під впливом злих сил, які так і норовлять, щоб ви в своїх бідах відчували муки. Таким людям в житті дуже складно, і сумним фіналом для них, є суїцид. Тут допоможе тільки церква, віра і молитва:

Боже Святий і у святих почіваяй, Трисвяте гласом на небі від ангел оспівується, на землі від людей у ​​святих Своїх хвалений; давий Святим Твоїм Духом комуждо благодать у міру обдарування Христового, і тою поставівий Церкви Твоєї святої ови апостоли, ови пророки, ови ж благовісники, ови пастирі і вчителі, ихже словом проповіді, Тобі Самому чинному вся у всіх, мнози Звершилося святії в коемждо роді і роді, різними чеснотами благоугодівшіі Тебе, і до Тебе, нам образ добрих подвигів своїх оставівше в радості прешедшая, готова, в ньому ж самі спокуси биша, і нам напаствуемим помогати. Цих святих всіх згадуючи і їх богоугодну похвалив житіє, Тобі Самого, в них действовавшаго, хвалю, і онех доброчинність Твоя обдарування бити віруючи, старанно молю Тебе, Святе святих, дай мені грішному Последоват їх вченню, житія, любові, вірі, довготерпіння і їх молитовною поміччю, паче же Твоєю всемогутнім благодаттю, небесні з ними сподобитися слави, хваляще Пресвяте ім’я Твоє, Отця, і Сина, і Святого Духа на віки. Амінь.

Людина — творіння Всевишнього, і звернувшись до нього з благанням, можна просто подякувати, за те, що він дарував нам життя. Тому, на кінець, хочеться закликати всіх залишатися людьми не тільки для окр ужающіх, але і для вищих сил.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: