Молитва щоб не зраджував чоловік

Молитва щоб не зраджував чоловік

Зрада — страшний гріх, про який йде навіть в Заповідях Господніх. Часто буває, що чоловік може ходити на ліво, але дружина, або его занадто любить, або дорожить сім’єю і дітьми. Тому прощає, але подальших зрад терпіти не збирається. Але що тоді робити, як переконається, що він більше ніколи не буде вам змінювати. В цьому випадку допоможе сильна молитва від зради чоловіка.

Молитва від зради

Якщо ви точно хочете знати, що вам не будуть змінювати, то почніть користуватися такими молитвами. Напевно, багато хто з нас і не замислювалися про існування даного молитви. Найчастіше его плутають зі змовами, або магічними ритуалами. Тому люди, які глибоко вірять в Ісуса Христа, бояться використовувати такі заклинання, щоб не закликати до себе біду. Хочеться вас заспокоїти. Така молитва дійсно існує вже тривалий час, але поширяться початку недавно, завдяки мережі інтернет. На жаль, її дійсно можна запросто переплутати зі змовою, який ні до чого доброго не приведе.

Тому, якщо ви шукаєте молитву проти зради чоловіка в інтернеті, то користуйтеся тільки перевіреними сайтами на християнську тематику. Там вже точно змов не місце.

Якщо вам вдалося знайти потрібний текст не поспішайте его в поспіху читати. Адже цю молитву потрібно читати в голос, та ще так, щоб тебе ніхто не чув. Тому краще кілька разів переконайтеся, що у вас немає зайвих вух, і тільки тоді починайте. Своє прохання можна звертати до будь-яких святих, але часто жінки звертаються до Матері Божої. Її потрібно промовляти кожен день по кілька разів стоячи біля ікони чи свічки.

Правила читання молитви

Молитву про напоумлення чоловіка від зрад потрібно читати правильно, а саме:

Але найголовніше — потрібно самій вірити в ті слова, які промовляти. За таким принципом працюють багато молитви. Тому, якщо ви просто розповіли молитву як віршик, з думками: «Авось пощастить». Те даний метод явно не для вас. Тут головне віра. Також, ви з чоловіком повинні бути хрещеними, а також зарученими перед Богом. Таким чином, він сам буде вам допомагати, щоб не зруйнувати союз, який сам створив. З даною проблемою, також можна звернеться до церкви, піти на сповідь. Але якщо ви рідко буваєте в цьому місці, то для посилення молитви, відвідати її все ж варто. Православна молитва від зради чоловіка виголошена в такому святому місці, не тільки може допомогти, але і додасть вам впевненості в цій справі.

Що не потрібно робити

Якщо у вас щось не виходить, ви або опускаєте руки, або шукаєте нові методи вирішення проблеми. В цьому випадку опустити руки — це здатися, визнати свою поразку, і дозволити родині зруйнується прямо на ваших очах. Хоч і рідко, але таке буває. Найчастіше дружина зі скандалом подає на розлучення, підливаючи ще більше масла у вогонь. Іноді бувають не найрозумніші методи. Це, наприклад, спроби помститися чоловікові его же монетою. Таким самим дією ви не тільки робите великий гріх, а й робите величезний крок до того, щоб вашому сімейному житті настав кінець. Адже після відповідної зради, дружина всіма можливими діями донесе чоловікові це. І все почнеться спочатку.

Але що ж про тих людей, які шукають інший вихід з проблеми. Швидше за все, іншим виходом вони бачать звернення до чорної магії, або змов. Як то кажуть, кожен діє на свій страх і ризик. І в цьому випадку теж. Якщо ви з чоловіком заручені, і звертаєтеся до чорної магії, то це майже 100% відобразиться якщо не на его, так на ваше здоров’я, а може і на подальшому житті. Адже часто бувало, що після використання змов, чоловіки не проживали навіть більше року, і трагічно гинули. Ті, хто незважаючи на магічні дії все ж зміг піти з сім’ї — ставали алкоголіками, або бомжами. Тому, думайте перш ніж щось робити.

До кого молитися

Дійсно, уберегти чоловіка від зрад православної молитвою можна. Але багато хто не знає до кого молиться. Свої прохання слід відправляти:

А ще священнослужителі радять читати просту молитву Всевишньому:

«Боже прошу тебе, нехай всі шляхи-дороги раба твого (ім’я чоловіка, під яким його хрестили) до мене ведуть. Нехай мене тільки бачить, та на інших не дивиться, нехай все чужі огидні йому будуть, тільки я бажання викликом. Нехай буде так. Словом останнім замок проломи, так що іншим словом його не розкрити буде. Амінь».

Іноді буває так, що після необдуманого вчинку чоловік вибачається, але дружина просто не може дати йому вибачення. У цьому випадку використовують молитву щоб пробачити зраду чоловіка. Таким чином вдалося зберегти не мало родин, і ваша може стати наступною.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: