Молитва Ангелу-Хранителю за дітей

Молитва Ангелу-Хранителю за дітей

Для кожного православного віруючого дитина — це найголовніша цінність у житті, яку вони оберігають і захищають від усього поганого. Щоб захист була сильною православні батьки підносять молитву Ангелу-хранителю про дітей. Вона допоможе захистити чадо від багатьох неприємностей і труднощів, які часом трапляються на життєвому шляху, в тому числі і від небажаних захворювань.

В яких випадках прийнято читати молитовне прохання

Як правило про святі люди згадують тільки тоді, коли в їх житті трапляється багато неприємностей і вони не можуть досягти бажаного. Це не правильно. Адже як стверджують священнослужителі щоб молитва була почута потрібно регулярно спілкуватися зі святими і Спасителем через молитву. Тому молитва Ангелу-хранителю дитини — коротка, це прохання, яке буде володіти особливою силою, якщо його читати регулярно.

Ангелів-охоронців приставляє Всевишній кожному хрещеному дитині і дорослому. Він виступає в ролі захисника. Через нього Спаситель посилає знаки долі, випробування і спілкується з кожним. Найчастіше до захисникам звертатися за допомогою в наступних випадках:

Молитву може читати сам дитина, але якщо її буде вимовляти один з батьків, то вона буде мати ще більшою силою. Разом з тим існують спеціальні прохання для матерів і батьків. Вони також творять чудеса. Головне в них вірити і щиро про це просити. І йти до Всевишнього і святим з чистим і відкритим серцем в віру.

Як правильно звертатися до зберігача

Просити про допомогу і заступництво у святих потрібно регулярно і щодня. При цьому священнослужителі рекомендують регулярно відвідувати храм і Божественні Літургії. Обов’язково причащати дітей і читати за них молитовні прохання. Молитву можна читати з молитвослова або промовляти своїми словами. Головне не бути багатослівним, а висловлювати свої бажання коротко і по суті.

Якщо дитинка зовсім маленький в православ’ї існує спеціальна молитва Ангелу-хранителю про здоров’я немовляти. Щоб захист була сильною, візьміть аркуш чистого паперу і розірвіть його на чотири частини. На кожному листочку напишіть своє щире бажання про захист малюка і розкладіть листочки по кутах ліжка. При цьому вимовляєте молитву і своє бажання. Такий метод обов’язково захистить вашу дитину від багатьох негативних впливів.

Так влаштоване життя, що людина дуже часто буває не вдячний за допомогу, яку йому надали, сприймаючи її як належне. Щоб молитовні прохання були почуті і життя ваше і ваших діток була щасливою і максимально безтурботним не забувайте дякувати святих не тільки за конкретну прохання, а за кожен прожитий день. Дотримуючись всіх рекомендацій і традиціями православ`я людина зможе знайти захист святих, удачу, любов і благословення Боже.

Текст молитви про дитину:

Святий Ангеле, Хранителю чада мого (ім’я), покрий його покровом твоїм від стріл демона, від очей спокусника і зберігай серце його в чистоті. Амінь.»

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: