Ефективність заговорів і молитов для схуднення

Молитви українською мовою у ваш пристрій!

Лише самі необхідні, не потребують Інтернету, завжди з вами!

Встановити з Google Play

Іноді для того, щоб схуднути, людині не вистачає сили волі. У таких випадках єдиним виходом з положення стають заговору і молитви для схуднення. Їх ефективність і дієвість доведена не одним десятком дівчат, які не могли повірити в себе і кардинально змінити життя до застосування молитви. Найстрашніше полягає в тому, що багато людей, які усвідомлюють свою проблему, просто не можуть переступити через себе і «вийти з зони комфорту» заради покращення здоров’я.

Зміст:

Ефективність заговорів і молитов для схуднення

Сильні заговори і молитви для схуднення

До того ж, у випадку з зайвою вагою, йдеться не тільки про зовнішній вигляд, але і про один із смертних гріхів. Обжерливість є одним з найбільш поширених і небезпечних плотських звичок. Надмірна вага призводить до того, що організм людини перестає функціонувати, дає збої. В такі моменти мимоволі починаєш перебирати в голові сильні заговори і молитви на швидке схуднення.

Молитви і заговір для схуднення здатні не тільки допомогти нормалізувати ваш вагу, але і сприяють нормалізації обміну речовин, ендокринної системи, функціонування серця, усунення задишки. Чим раніше ви почнете боротьбу із зайвою вагою, тим швидше отримаєте результати. Не варто боятися глянути в очі проблему, тому що нижче зібрані самі кращі і сильні заговори.

Правила прочитання заговори

Перш, ніж приступати до магічної процедури, необхідно ретельно підготуватися до цього. Будь-який новий досвід завжди лякає, проте, розібравшись у деталях, ви зрозумієте, що нічого страшного для вас немає. Для того, щоб заговору для схуднення спрацювали, необхідно виконати декілька елементарних дій.

  • Повірити в себе з максимальною силою. Пам’ятайте, що допомогти вирішенню проблеми можете тільки ви. Ви – самий головний товариш і спільник самому собі. Читайте молитви, вкладаючи в них душу і енергію.
  • Вірте в позитивний результат. Цей фактор не менш важливий. Постарайтеся проводити ритуали тільки з хорошим настроєм і чистими думками.
  • Не діліться ні з ким своїми планами. Магія воліє залишатися «в тіні».
  • В даному випадку з магією погодиться навіть сучасна медицина. Фахівці запевняють, що набір зайвої ваги повністю залежить від зовнішніх подразників і стресу. В розслабленому стані людині легше скидати «запаси», а також реальніше підтримувати себе у формі. Для того, щоб позбавлятися від негативу, дослідники рекомендують практикувати прочитання молитви, медитацію. Чим більш розслаблений організм, тим легше налаштувати його на потрібну «хвилю».

    Особливості заговорів для схуднення

    Найбільш поширеною думкою серед людей є те, що Господь не звертає уваги на прохання про зменшення ваги. Однак, це не є правдою. Як запевняють служителі церкви, якою б не була прохання людини, якщо вона дійсно чиста і бажана, Бог відповість на неї. Для кожної індивідуальної особистості масштаб проблеми може досягати небачених іншій людині розмірів. Священики звертають увагу, що заговору і молитви налаштовують людину на потрібний лад, збагачуючи його спокоєм і впевненістю в собі. Саме цей період ідеальний для позбавлення від зайвої ваги.

    Не варто забувати про те, що ви повинні повністю віддаватися боротьбі з проблемою. Навряд чи вдасться досягти схуднення, якщо після молитви ви поглине кілька пиріжків і кондитерських виробів. Читаючи заговору перед їжею і після, ви повинні подумки налаштовувати себе на зниження апетиту і бажання «наїстися досхочу».

    Вступите в боротьбу зі шкідливою звичкою, і тоді ви очистите не тільки організм, але і омолодите душу. Віра в Бога і в силу думки здатна кардинально змінити і зцілити вас, відновивши бадьорий і здоровий дух.

    Молитви, спрямовані на схуднення

    Молитви – сильні борці проти будь-яких хвороб. Завдяки молитвам, людина, винний перед Богом, просить прощення і очищає душу. За це Бог нагороджує його допомогою. Для того, щоб схуднути, важливо покаятися перед Господом, відмолити всі гріхи. Ефективними і нескладними молитвами для схуднення є нижчими описнные.

  • Молитва перед їжею для людини, яка вміє бачити міру і обмежувати себе. Для початку необхідно прочитати «Отче наш», після чого додати: «Господи, їжу ти мені святу послав, щедрою рукою мене нагородив, так обмеж пориви мої грішні для позбавлення від обжерливості найлютішого».
  • Молитва для тих, хто не вміє себе контролювати самостійно: «Господи, святий, коханий, світлий, чистий, спасибі тобі за дари твої, дякую тобі за твою допомогу, спасибі за турботу велику. Прошу, Господи, навчи мене приймати дари твої по мінімуму, навчи цінувати кожну дитину, навчи цінувати мале, очисти душу від гріховного».
  • Молитва, яку необхідно читати після кожного прийому їжі: «Святий Боже, благослови мене на успішне схуднення, благослови моє тяжке завзяття. Я, раб Божий (ім’я), втомився (-а) терпіти муки тілесні, хочу життя віддати духовному і чистого пізнання. Дякуємо за щедроти твої, прийди на допомогу, допоможи. Амінь».
  • Для тих, хто розчарувався в собі і не вірить у свої сили: «Святий Ісус Христос, всі сили я витратив (-а), тіло своє бачити більше не бажаю, форму свою я подумки покидаю. Прошу навчити мене тіло храмом святим вважати, та шкідливою їжею його припинити наповнювати. Дозволь жити спокійно і не обтяжливо. Амінь».
  • Для тих, хто їсть під час стресу або складнощів у житті: «Господи, прошу наділити мене ясністю розуму і силою мислення. Я, раб Божий (ім’я), не можу зрозуміти, коли голодний, а коли розчарований. Навчи мене жити і світ інакше любити. Прошу сили мої зміцнити і милістю Господньою для схуднення нагородити. Амінь».
  • Для тих, хто вперше читає молитви для здійснення бажаного: «Господи, прости мене Раба Божого (ім’я) за те, що ніколи раніше не звертався до тебе з проханням. Все своє життя я відчував твою присутність в собі, але боявся вийти на контакт з Тобою. Господи, Ти моя єдина опора і підтримка, любов і цінність. Прошу допомогти мені знову полюбити життя. Зайва вага здолав мої будні, я не можу думати про добро, поки мене оточують зайві кілограми. Господи, прошу тебе всім серцем, допоможи мені навчитися контролювати себе і свої бажання. Я зроблю все заради тебе. Амінь».
  • Для залежних від процесу «жування»: «Господь Святий, Ісус Христос, дозволь доторкнутися до твоєї любові, дозволь поскаржитися на помилки. Прошу пробачити мені всі мої гріхи, прошу допомогти мені схуднути, щоб найлютішого ворога – обжерливість здолати. Хочу бути твоїм відображенням: таким же чистим і святим. Жувати я більше не хочу, прошу, повір, адже тільки тебе я люблю».
  • Молитва, підійде будь-якій людині: «Господи, навчи вважати тіло моє другом своїм, а зайві кілограми – найлютішим ворогом. Визволи мою чисту дружбу від ненависного ворога. Навчи виганяти недруга нечистого. Прошу ясністю розуму мене наділити, адже не можу я далі так жити. Амінь».
  • Для швидкого схуднення потрібно обов’язково поєднати прочитання молитов зі зміною способу життя. Нехай, ви будете робити це поступово, але впевнено. Вводите в життя лікувальні голодування, дотримуйтеся Великий Піст, очищайте організм водою. Молитви здатні допомогти тому, хто щирий у своїх спонуканнях.

    Заговір, що сприяють схудненню

    Заговір також можуть бути дієвими для того, щоб зцілити організм і схуднути. Їх схожість з молитвами багаторазовому повторенні і підсвідомому сильному бажанні. Вся «робота» відбувається на самому глибинному інтуїтивному рівні. При читанні необхідно дотримуватися деякі рекомендації:

    Найпоширеніші і прості для виконання заговору розглянемо більш докладно.

  • На воду. Дочекайтеся убуваючого місяця, наберіть тазик води і починайте говорити: «Господи Святий, прошу воду чисту благословити, мене від кілограмів звільнити. Нехай свині будуть жирними, а я пушинкой легкою. Мій жир – мій ворог, моя біда і покарання. Нехай піде він подалі з моєї свідомості. Амінь (тричі)». Схуднення відбуватиметься стрімко, але ви не повинні нікому розповідати свій істинний секрет.
  • Для швидкого і екстремального скидання ваги. Прочитайте тричі опівночі «Отче наш», після сядьте біля вікна і почніть гладити найбільш проблемні місця, примовляючи: «Все, що я чіпаю, нехай швидко йде, все, що бажаю в мріях я, приходить». Повторюйте це 7 разів. Продовжуйте ритуал протягом тижня.
  • Щоб схуднути з мінімальними обмеженнями в їжі. Заговір читається в певні дні. Якщо від зайвої ваги позбавляється чоловік, то його днями будуть понеділок, вівторок, а якщо жінка – середа, субота. Дочекавшись пізнього вечора та старого місяця, почніть читати: «Нехай черевоугодник усмирится, його апетит усыпится, а новий чоловік з нього народиться. Нехай думки будуть тільки світлими, а тіло худе. Нехай в думках їжі не буде, а в голові тільки чисті помисли будуть знаходитися. Допоможи здоров’ям наповнитися силою волі заповнитися. Амінь (тричі)».
  • Заговір від Ванги для того, щоб зміцнити силу волі і душевну силу. Перед початком заговору потрібно прочитати молитву «Отче наш», після чого стиснути кулаки, встати перед вікном, подивитися на місяць і прочитати: «Господи, визволи мене від страждань тривалих, від хвилюючих емоцій. Триматися більше немає сил, прошу, вислухай моє прохання. Силою волі прошу мене нагородити, щоб урок цінний отримати. Від зайвих кілограм бажаю позбутися, хочу оточуючим людям формою подобатися. Твоя воля – моя воля, твоє слово – моє слово. Прошу тебе мене зрозуміти і силу духу знову мені дати. Амінь (тричі)».
  • Заговір, що зупиняє надмірний апетит. Виберіть ті продукти, які викликають у вас сильне бажання поїсти. Їх необхідно розмістити пізньої ночі біля ікони поруч зі свічкою. Дивлячись на ікону і запалену свічку, прочитайте 3 рази «Отче наш». Вранці запаліть ще 3 свічки і почніть говорити: «Їжу хочу заговорити, бажання у раба Божого (ім’я) назавжди відбити. Нехай їжа буде необхідністю, а не великим бажанням. Прошу продукт перетворити нектар, а жир з тіла усунути. Бачити більше ворогів своїх не хочу, обжерливість назавжди усуваю. Самостійно від їжі відвертаюся, бажання усуваю. Про переїданні більше не думаю, тільки малу частку їм. Амінь (тричі)».
  • Розглянувши сильні і дієві молитви і заговір для швидкого схуднення, ви стали на крок ближче до своєї мети. Достатньо вибрати потрібний метод та застосувати його на практиці, щоб помітити результат вже через час. Вірте в себе, вірте в Бога, і тоді магія нагородить вас своєю чудодійною і неймовірною силою.

    Територія жінок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: