Молитва про зачаття здорової дитини до Пресвятої Богородиці

Молитва про зачаття здорової дитини до Пресвятої Богородиці

Дитина є продовження роду і свого роду витком життєвої спіралі, завдяки чому практично кожна подружня пара мріє про дітей. Однак далеко не всім відразу дарується пізнати таке щастя. Досить велика кількість людей змушене пройти через ряд обстежень, прийом лікарських препаратів і відвідування різних процедур і при цьому позитивних зрушень може так і не настати. Коли ж традиційна медицина виявляється безсилою, тоді на вспоможение приходить молитва Божої Матері про зачаття дитини. А ось до яких образам Божої Матері можна волати про допомогу, як правильно підносити молитовне прохання і в які свята допоможе розібратися наша стаття.

Молитва Богородиці про зачаття дитини

Якщо ви плануєте народити малюка, але всі ваші спроби виявилися безрезультатними, то тоді можна спробувати звернутися в молитовному проханні до Божественним силам. Ті звернення, які йдуть щиро і з глибини серця, завжди будуть почуті. В одному такому молитвословие може бути зосереджена енергія тисячі тисяч православних віруючих людей, постігнувшей це нещастя і завдяки чому воно легко може піднестися на небеса.

Процес запліднення жінки та народження дитя хоч і є природних процесом, але в деяких випадках він буває нелегким. Зародження нового життя може бути неможливим з багатьох причин, якщо, наприклад, жінка страждає від багатьох захворювань, її гризе невіра і долає страх. Все це знали і розуміли наші предки, і саме вони написали спеціальні молитовні звернення, які надходять жінці на вспоможение і даруючи щастя материнства, а також допомагають без ускладнень виносити і народити здорового і красивого малюка.

Ось кілька прикладів чудотворних образів Пречистої Діви до якої можна звернутися за вспоможение:

Ікона Зачаття

Цей чудотворний образ використовується в якості захисту майбутніх матерів, йому підносять молитви щоб вагітність проходила спокійно, без будь-яких ускладнень, а дитя при цьому з’явилося на світ здоровим. Також до божественного лику волають і в тих випадках, коли у подружніх пар виникають проблеми із зачаттям дитини. Текст молитовного звернення:

«О, пріснославніі Христові праведниці, святії Богоотці Йоакима і Анно, стоячи перед небесному Престолу Великого Царя і велие відвагу до Нього імущих, яко від Преблагословенния Дочки Ваше, Пречистої Богородиці і Приснодіви Марії, втілитись зволив, до вас, яко многомощной передміхурова і старанним про нас молитовник, вдаємося ми, грішні і недостойні. Моліть благість Його, яко і нехай Він відверне від нас гнів Свій, по справою нашим праведно на ни рухомий, і так незліченні гріхи наша знехтувавши, зверне нас на шлях покаяння і на ниві заповідей Своїх нехай виконає нас.

Таже молитвами вашими в світі живіт наш збережіть і у всіх благих благе поспешеніем випросіть, вся яже до живота і благочестя потрібна нам від Бога дарующе, від всяких напастей і бід і наглої смерті заступництвом вашим нас ізбавляюще, і від усіх ворогів видимих ​​і невидимих ​​защіщающе, яко да тихе і безмовне житіє поживемо у всякому благочесті та чистоті, і тако в світі тимчасове це житіє прешедшая, в вічний досягнемо спокій, ідеже вашим святим умоленіем та сподобилися Небесного Царства Христа Бога нашого, Йому ж з Отцем і Пресвятим Духом під бает всяка слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь»

Ікона Федоровська

Божественний лик Федоровской Богоматері. У православній християнській церкві цей образ є одним з найбільш шанованих. Сам чудотворний лик в Україні з’явився ще в далекому 12 столітті і з тих самих часів не припиняла вселяти радість в серця віруючих людей своїми чудесами, проте найбільшу кількість свідчень збереглося якраз-таки про допомогу отриманої, коли була виголошена молитва Феодорівської Божої Матері про зачаття дитини. Сам же текст молитви виглядає наступним чином:

«До кого закличу, Владичице, до кого вдамся в жалобі своїй, до кого принесу сльози і зітхання моя, аще не до Тебе, Царице неба і землі. Хто врятує ма з твані гріхів і беззаконь, якщо не Ти, про Мати Живота, Заступниці і Прихисток роду людського. Почуй благання моє, утеши ма і помилуй в смутку своїм захисти в бідах і напастей, визволи від озлобленні і скорбот і всяких недуг і хвороб, від ворогів видимих ​​і невидимих, вмираючи ворожнечу стужающіх мені, так позбавлений буду від наклепу і злості людські; такожде від своея ми плоті мерзенних звичаїв свободи мя.

Укрий ма під захистом милості Твоєї, та віднайду спокій і радість і від гріхів очищення. Твого материнського заступництва собі вручаю: буди мені Мати і надія, покрив, і допомога, і заступництво, радість, і втіха, і швидка в усьому Помічниця. Про дивовижна Владичиці! Всяк прітекаяй до Тебе без Твоєї всесильні допомоги не відходить: цього ради і аз недостойний до Тебе вдаюся, та позбавлений буду від внезапния і лютої смерті, скреготу зубнаго і вічної муки. Небесне ж Царство получити сподоблюся і Тобі розчуленим серцем річку: Радій, Мати Божа, Предстательніце і Заступниці наша старанна, на віки віків. Амінь»

Як вимовляти молитви

Підносячи молитвословие про довгоочікуване дитину необхідно:

Якщо молитвословие вимовляється щиро, з вірою і від усього серця, без лицемірства, то по вірі православного, наскільки його гарячність серце, Божественні сили подадуть йому дар. А якщо же серце молящего холодну, лицемірне і в ньому живе маловерие, тим бесполезнее буде його молитовне звернення, від якого Господь може розгніватися. Тому молитва Казанської Божої Матері про зачаття а так само про дарування дітей повинна читатися від щирого серця, щоб її почули і прийшло віруючому вспоможение.

Православні християнські свята присвячені Богоматері

Про довгоочікуваної вагітності жінки можна піднести молитовне прохання, на святкування, які присвячуються Пречистій Діві, адже так звернення знайде велику силу і тим самим ваша благання буде швидше почута. Ось список деяких з найбільш шанованих святкувань:

Також можна підносити молебельное прохання на все святкування, які відносяться до шанованим божественним образам Пресвятої Діви Марії.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: