Молитва про допомогу в грошах Господу Богу

Молитва про допомогу в грошах Господу Богу

Сьогодні багато людей відчувають труднощі з фінансовим становищем. При цьому, щоб вийти з цієї ситуації багато хто йде працювати на кілька робіт або беруть кредити. У таких ситуаціях священнослужителі рекомендують не звертатися до фінансових установ з проханням позичити, а відвідати храм і помолитися Господу про допомогу в грошах. Так як саме молитва є головним діалогом з Всевишнім, який неодмінно допоможе знайти правильний вихід з будь-якої ситуації.

Особливості молитви

Перш за все потрібно відзначити, що не потрібно думати про те, що після прочитання молитовного прохання відразу з’явиться купа грошей. Потрібно розуміти, що таких чудес в принципі не буває. Як уже згадувалося вище, молитва допоможе знайти правильну відповідь на питання як поліпшити своє фінансове становище. Всевишній обов’язково допоможе всім тим, хто цього потребує. Молитва до Господа в грошах читається в наступних випадках:

Також до Господа прийнято звертатися зі всякими життєвими проблемами. Але найчастіше до Господа звертаються з проханням про гроші. Так як ця молитва має особливу силу. Але щоб вона була почута потрібно читати її правильно, дотримуючись усіх рекомендацій священнослужителів.

Молитва про залучення грошей

Перед тим як починати читати молитву християнина потрібно усвідомлювати, що звернення до святого повинно відбуватися у відокремленому місці. Уявляйте гроші і то, навіщо вони потрібні. Якщо віруючий буде думати про те, що він просто хоче розбагатіти, то навряд чи щось вийде. А ось якщо насправді кошти потрібні для найнеобхіднішого, тоді Всевишній обов’язково допоможе.

Молитовні прохання будуть почуті якщо дотримуватися наступних рекомендацій:

Молитву про допомогу в грошах Господу Богу можна також читати і в храмі перед його ликом. Намагайтеся хоча б раз на тиждень відвідувати церкву і залишатися на богослужіння. Не зайвим буде і пройти таїнство сповіді і причастя. Таким чином ви очистите душу і відкриєте свою свідомість для спілкування з Богом. Пам’ятайте, що будуть почуті ті молитви, які вимовлені від чистого серця і з благими намірами. Адже якщо вам знадобляться кошти на щось погане, то святі ніколи не допоможуть.

Текст молитви:

« В руки Твого превелікаго милосердя, о Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради та думки моя, діла мої і вся тіла і душі моєї руху. Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, перебіг і кінець життя мого, день і годину подиху мого, кончина моя, упокоєння душі і тіла мого.

Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами неподоланне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грешнейшаго, прийми в руки защищения Твого і визволи від усякого зла, очисти багато численні провини моїх, подай виправлення злому і окаянному моєму життю і від прийдешніх гріхопадінь лютих завжди захоплювався мене, щоб ні в чемже коли Господь був розгнівався Твоє людинолюбство, імже покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей.

Ворогом видимим і невидимим заборони, керуючись двома врятованим шляхом, доведи до Тебе, пристанища моєму і бажань моїх краю. Даруй мені кончину християнських, бездоганної, мирної, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному Твоєму Суді милостивий рабу Твоєму буди і приєднай ма праворуч благословенним Твоїм вівцям, та з ними Тобі, Творця мого, славлю навіки. Амінь.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: