Молитва до Богородиці за дітей і онуків

Молитва до Богородиці за дітей і онуків

Для батьків діти є найсвятішим, а їхні діти беззастережно вважається найсвятішим подвійно. А саме бажання допомогти своєму дитя збільшується вдвічі, коли у того народжуються власні малюки. А в той момент, коли малюк захворіє, то хочеться зробити все можливе і неможливе щоб полегшити стан дитини. І тому найбільш часто як батьки, так і дідусі з бабусями використовують акафіст Покрову Богородиці за дітей і онуків. У таких молебельних проханнях виражається вся тривога за здоров’я і подальшу долю улюбленого чада. В описаній далі статті ви дізнаєтеся більш детально про те, що являє собою така молитва, як правильно вимовляти і який найкраще використовувати молитовний текст.

Молитва за онуків до Божої Матері

Звернення до Божественним силам через православний молебень є свого роду ритуал, що передається з одного покоління іншому. Адже саме бабусі своїм нащадкам передають таку традицію. Православна молитва за дітей і онуків Богородиці є певним оберегом, завдяки якому турботливі люди похилого віку бажають хоч трохи полегшити життя своїм внучатам. Молебельние прохання в християнській релігії за здоров’я своїх нащадків, як правило, складаються з цілого переліку прохань про них.

Проживши досить довге життя дідуся і бабусі завжди відчувають хвилювання і переживання про свої внучатий і разом з тим всіма силами намагаються настановами і різними порадами надати їм допомогу, однак нинішнє покоління в більшості випадків не сильно прагнути прислухатися до досвіду старичків.

Молитовні слова для здоров’я і для вспоможения внучатам

Якщо ж вникнути в те, що собою являє молитовне прохання, то в цілому це можна охарактеризувати як слово або навіть цілий набір слів, але будь-яке сказане віруючою людиною слово приховує в собі певну силу, і чим більше в сказане буде вкладено любові і переживань, тим більше буде в них і самої молитві сили. Молитва Богородиці про онуків це не просто звичайні слова, а це благання у творця всього живого на землі, яка переповнюється любов’ю, турботою і переживаннями за своє дитя.

Слід зазначити, що молебельное звернення найкраще вимовляти перед чудотворним образом Богоматері «Всім скорботних Радість» і дотримуватися при цьому спеціального православного обряду, який проводиться в такий спосіб:

Текст же самого чудодійного молитовного звернення виглядає наступним чином:

«Матір Божа, Пресвята Богородиця, Господа мого Ісуса Христа, і вся Свята Трійця, прошу, молю — дайте розраду, благословіть онуків моїх на щасливе життя, на довголіття. Молю за них я, грішна і негідна. Не за себе молю, за внучат моїх.

Щоб завжди у них були голівоньку розумні, погляди ясні, ноги жваві, душі чисті. Позбавте їх від біди лихий, як і від життя поганий. Накрийте своїм Святим покровом, захистіть від хвороби великий, від горілки лихий, від ножа зрадницького, від вогню рушничного, від лихого ока, від порчі, від ураз всяких.

Даруйте, врятуйте, збережіть онуків моїх дорогих! Б’ю Вам сто поклонів, прошу сто раз і все про те ж. Амінь!»

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: