Молитва-оберіг допоможе захистити ваших близьких

Молитва-оберіг допоможе захистити ваших близьких

Молитва-оберіг — це найсильніша захист, яка охороняє нас від будь-яких бід, негараздів і страждань. Багато поколінь людей впевнені — за допомогою слів, звернених Богу і святим, можна вберегти себе, захистити своїх близьких від ворогів і заздрісників. Молитва допоможе і в захисті будинку, який теж схильний до негативних впливів.

Зміст:

Молитва-оберіг для дому

Досить часто під ударом опиняємося не тільки ми, а й наше житло. Іноді чорні маги, коли хочуть завдати шкоди людині, наводять порчу на його будинок для того, щоб місце проживання стало проклятим, витягало з людини сили і енергію. Для цього, правда, потрібно серйозно образити чаклуна, адже порчі будинку — складне заняття. Найсильніше подіє прокляття, накладене ще при його будівництві. Але в цьому випадку спочатку доведеться його зняти, а вже після цього ставити оберіг. Найбільш поширена проблема — приворот. Його наслідки також можуть виявитися вельми неприємними.

Щоб не стати жертвою націленої на житло негативної програми, необхідно поставити сильний захист додому. Перш, ніж приступати до створення магічної броні, необхідно провести обряд очищення, щоб позбутися від уже існуючих негативних програм.

Існує багато обрядів, які допоможуть захистити будинок від магічних атак. Перш, ніж провести цей простий обряд, вам необхідно озброїтися особливою свічкою.

Купити її потрібно на Великдень. Після покупки, не виходячи з церкви, запаліть свічку і відразу ж загасити її диханням. Це можна зробити в будь-якій частині храму, головне, щоб ви перебували всередині нього. Після цього в будь-який час ви можете запалити цю свічку вдома і 12 разів обійти весь будинок (квартиру) за годинниковою стрілкою. При цьому хрестіть кожен кут і говорите:

Отче наш, постав Хрест Хрестів від неба до землі. Убережи мій будинок, закрий його від ока чорного. Будинок Христов — Господній покрив. Тут Пречиста Богородиця зі своїми всіма всесильними стражниками і хранителями, охороняйте нас від усіх недругів, супостатів. Амінь. Амінь. Амінь.

Також ви можете скористатися допомогою Святого Іоанна, щоб захистити будинок від проклять і чорної магії. У цьому випадку знадобиться церковна воскова свічка, з якої необхідно тричі обійти всю квартиру за годинниковою стрілкою. На кожен кут читайте так:

Святий Іоанн — воїн, пріклічь своїх воїнів, та на мою садибу, навколо мого будинку, на вікнах і на дверях. Бережи мій будинок і всіх, хто живе в ньому. Амінь.

Молитва для захисту сім’ї

Нерідко чорний маг не просто отруює життя одній людині, а й проклинає його рід. Існують різні причини, за якими злий чаклун може скористатися подібним страшною зброєю. Але навіть такому сильному прокляття, як порча на рід, можна протистояти.

Для цього вам необхідно буде щоранку читати цю просту молитву. Бажано, щоб при проведенні ритуалу вам ніхто не заважав, і ви перебували в кімнаті одні. При читанні молитви можна стояти перед зображенням святих або просто перед вікном.

У море-під океані Є білого Рибиця-Плотиця. Як тій рибі нудно без води на сухому березі, Так нехай нудно буде моєму ворогові. Щоб моя сім’я була міцною-міцна, Цілим-ціла. Хто ту білорибицю з’їсть, Той години не проспить, дня не проживе. Іменем Бога Христа, ніхто моєї родини не розіб’є. Як прилягає луска до риби Від голови до хвоста, Так і моя сім’я будь міцна і ціла. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Сім хрестів

Це молитва по праву вважається однією з найсильніших використовується в якості оберега для всієї родини. Якщо ви робите заговір виключно на себе, то читайте її тричі і скажіть своє ім’я, якщо оберіг робиться для всіх родичів, то читається текст по одному разу на кожного свого родича.

Для проведення обряду озбройтеся сім’ю свічками. Бажано заздалегідь придбати їх в церкві. Як тільки почнеться схід сонця, станьте перед вікном, збудуйте свічки в одну лінію, запаліть їх і прочитайте текст молитви.

Кладу перший хрест від Святого Духа, Другий хрест від Господа Бога, Третій хрест від Ісуса Христа, сина Божого, Четвертий хрест від Ангела-хранителя раба Божого (ім’я), П’ятий хрест від Мати Пресвятої Богородиці, Шостий хрест від заходу до викотився, Сьомий хрест землі до небес. Сім хрестів закриють будинок на сім замків. Перший замок — від лиха-біди всякої, Другий — від бідності-злиднів, Третій — від сліз горючих, Четвертий — від покражі, П’ятий — від витратили, Шостий — від хвороби-немочі, А сьомий — найсильніший, шість замикає, на століття замикає, як дому свого охороняє. Амінь.

Молитва оберіг для вагітних

Для вагітної жінки дуже важливо бути сильною, здоровою, зуміти протистояти будь-яким силам, які можуть перешкодити їй виносити дитину. Тому обов’язково під час вагітності звертайтеся Господу і святим для того, щоб ті допомогли вам виносити і народити здорову дитину.

Зробити це можна за допомогою одного з молитовних текстів. Читається він, як і більшість подібних молитов, вранці. Але якщо ви відчуєте внутрішній порив, який вас підштовхує до того, щоб повторити ці слова кілька разів на добу, не противитися. Запаліть церковну воскову свічку і тричі скажіть текст молитви:

Тіло ростить плід силою Господнього блага, і я прошу Бога підсобити в народженні нового життя і дати мені сили виносити до терміну чадо моє довгоочікуване. Нехай вкриє Господь його від зла, від ока чорного, від думок лихих і не дасть мені небезпечних шляхів, щоб не перешкодити правильному розподілу сил життєвих і розвиток не буде спотворено і порушено, бо Господа рука допоможе мені і в потрібний термін явить в світ того, хто під серцем моїм. Амінь.

Намагайтеся, щоб під час прочитання вам ніхто не заважав. Звертайтеся Богу з чистими намірами, з благими думками. Ви повинні розуміти, що вашому спілкуванню з Всевишнім ніщо не повинно заважати.

Не варто звертатися до святих, якщо ви сильно розсерджені. Краще постарайтеся заспокоїтися, і тільки після цього просите божественної благодаті. В іншому випадку ваші молитви не дійдуть до Бога, так як будуть сказані в пориві гніву.

Заговір-молитва для захисту дитини

Для кожної матері дуже важливо, щоб з чадом все було в порядку. Для того, щоб захистити свою дитину від негативної енергії, ви можете користуватися спеціальними амулетами, захисними обрядами або щодня читати спеціальні молитви. Існують різні заговори, які можна читати в різний час доби. Вранці, як тільки дитина прокинулася, можна прочитати такий молитовний заговір над ним:

Нехай мій Син Божий (ім’я), на віки вічні в здоров’ї прибуде, пройде крізь всі перешкоди, про Господи. Амінь.

Перед сном, над ліжком сина, найкраще читати таку заговір-молитву:

В колиска м’яку лягай, потім на бочок повернись, засни і нічого не бійся. Нехай свята Матір Божа тебе вбереже, а все лихе піде.

Ця молитва допоможе як і малюкові, так і дорослому дитині. Вона захистить від нічних кошмарів, допоможе добре виспатися, набратися сил.

У нас є окрема стаття, яка так і називається Молитва оберіг для сина, радимо прочитати її, там дано кілька варіантів молитви матері за свого сина, так і варіант молитви, яку можна читати сину самостійно.

Третій текст необхідно читати перед важливими моментами в житті вашої дитини. Молитва підійде як маленьким, так і дорослим дітям. Всім потрібна божественна допомога і підтримка матері, тому не лінуйтеся використовувати цю молитву перед будь-якими серйозними випробуваннями, які чекають вашого сина.

Ангел небесні, з народження на його лише збереження. Крилами білими уникнув недругів, всіх тих лиходіїв, лиходіїв і недругів вогнем, та Мечем настрашити, але моє дитя збережіть. О, Господь. Амінь.

Молитви від ворогів

Практично кожній людині доводиться стикатися з недругами. Якщо ви успішна людина, завжди знайдуться люди, які захочуть нанести шкоди. Спеціальні молитви і заговори від ворогів створять захист як від порчі або прокляття, так і від більш матеріальних способів помсти.

Для того, щоб захиститися від недругів, можна попросити допомоги у Богородиці. Вона ніколи не відмовляє тому, хто молиться людині у справедливій прохання. Для того, щоб опинитися під божественним покровом Божої Матері, необхідно вранці читати таку молитву:

Матушка Богородиця рано вставала, Молитву про свого сина Христі читала: «Будь ти, мій коханий синок, Під поглядом Всевишнього Творця, Твого Бога Отця, Усюди врятований, захищений, Від будь-якого лиха до відомого часу оборони». Ангели молитву почули, Господу Богу все слова її передали. Так би і мені, Божій рабі (ім’я), Цю милість пізнати, Щоб біди в своєму будинку уникнути. Господи, благослови, Свята Трійця, допоможи! В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. амінь»

Від ворогів можна читати і молитву до Святого Іоанна. Цей спосіб підійде тільки для захисту від одного конкретного ворога, ім’я якого вам відомо. Пам’ятайте, якщо ви точно знаєте, хто хоче завдати вам шкоди, не варто гніватися і робити зло цій людині, навпаки, потрібно попросити Бога і святих про те, щоб в його серці з’явилася любов, доброта і гармонія. Ця заговір-молитва не має нічого спільного з порчім і заговірми для помсти, це звернення до святого про захист від ворога. Не потрібно боятися наслідків, їх не буде.

Для того, щоб попросити допомоги у Святого Іоанна, слід відправитися в храм. Вам необхідно буде перед службою купити свічку, відстояти службу, після чого поставити свічку біля образу Святого Іоанна зі словами:

Іоанн батюшка, ти підкорив ворожі полки, покори серце ворога мого (ім’я).

Після проголошення молитви низько вклоніться 9 разів.

Оберіг від злих людей

Якщо в силу обставин ви перебуваєте в колективі, де вам можуть заздрити або бажати зла, обов’язково захистіть себе за допомогою молитви. Такий оберіг від злих людей створює сильну захист, яку не проб’є ніяка чорна магія.

Вам необхідно щоранку перед роботою або перед походом на навчання підходити до вікна, хреститися і читати цей текст:

Матушка, Мати Пресвята Богородиця Трехручная, весь народ праведний ти оберігаєш, помолись і за мене перед Богом. Так накрий ж ти своїм покровом чудотворним мене від усіх недругів і злих супостатів. Нехай так буде віднині і довіку. Амінь.

Ця молитва дуже сильна, вона здатна вберегти практично від будь-якого негативного впливу. Для того, щоб її доповнити, ви можете скористатися іншими молитвами оберегами на кожен день. Молитви можна читати без будь-яких обмежень. Пам’ятайте, що з Божою допомогою ви зможете вберегти себе і своїх близьких від будь-якої напасті.

Молитва оберіг — це дійсно найсильніша захист для всіх ваших близьких. Кожна людина в змозі захистити себе, своїх родичів, свій будинок. Тому будьте впевнені у власних силах, звертайтеся до святих і Господу. Моліться щиро, тоді ваші благання будуть почуті, і ви опинитеся під божественним покровом.

Територія жінок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: