Молитва від заздрісників

Молитва від заздрісників

Все наше життя складається з певних подій. Це можуть бути як злети, так і падіння. Також присутні і різні люди. Є ті, хто щиро радітиме Вашій щастя, і сумує про Ваш горе. І ті, хто буде заздрити Вам чорною заздрістю з приводу успіху і тішитися невдачами. Такі «небайдужі» зустрічаються всюди і від цього нікуди не дітися. Але є спосіб, як захистити себе від них — сильна молитва від заздрісників і ворогів.

Суть священних слів

У православ’ї даний порок прирівнюється до смертельного гріха. Позбудеться від нього досить складно. Щоб захиститися від негативу, варто вимовляти ці тексти щодня. Такі звернення не тільки захищають, але і приносять полегшення. З їх допомогою очищаються не тільки тіло, а й думки.

У чому допомагає:

Пам’ятайте про те, що чим сильніше буде Ваша віра і чим щире будуть Ваші молитви, тим швидше буде почуто прохання. Само по собі воно виглядає як короткий звернення і вимовляється кілька разів щодня.

Як захиститися від заздрості молитвою

Є три види християнської молитви проти злоби і заздрості:

  • Оберіг від негативної енергетики в майбутньому.
  • Направлена ​​на людей, які виявляють такі почуття,
  • Рятує від прояву заздрості і злоби.
  • Така сильна молитва захищає сім’ю від заздрісників допоможе зберегти душевну рівновагу всіх членів сім’ї. Пам’ятайте, що чим менше будуть знати оточуючі про Вашого особистого життя, тим краще Ви будете жити. Найбільш часто рекомендують з такою метою використовувати рядки з псалма 90 Біблії. Читати її варто щодня і не менше 12 разів. Крім того після кожного повторення варто перехрещуватися. Ось її текст.

    «Живий у допомозі Вишнього, під покровом Бога Небесного оселиться. Речет Господеві: Заступник мій єси і Прихисток моє, Бог мій, і я надіюся на Нього. Яко Той позбавить тя від мережі спритнішим, і від словес бунтівна. Плещма своїм осінить тебе, і під Кріля Його сподіваєшся. Зброєю обидет тя істина Його, що не бійся від страху нощнаго, від стріли летящи за днів, від речі у темряві минуще, від зустрічайте і біса полуденнаго. Впаде від країни твоєї тисяща, і тьма одесную тобі, до тебе ж таки не наблизиться. Обаче очима Твоїми дивишся, і відплата грішників побачиш. Бо Ти, Господи, моя надія, Вишнього поклав єси Покрова твоя. Чи не прийде до тебе зло, і рана не наблизиться телеси твоєму. Яко Ангелом Своїм заповесть про тебе, зберегтися тя у всіх путях твоїх. На руках обурив тя, та не коли вдарив об камінь ногу твою. На гаспида і василіска наступіші, і попереші лева і змія. Яко на Мя упова, і врятую і; покрию і, яко позна ім’я Моє. Буде кликати Мене, і почую його; з ним есмь в скорботі, ізму його, і прославлю його; довготою днів виконаю його, і він бачити буде спасіння Моє».

    Заздрісники і робота

    Але крім побуту, є ще і робота, де також вистачає людей, з косими поглядами. Когось не будуть влаштовувати Ваші відносини з начальством, хтось буде заздрити просуванню по кар’єрних сходах. Саме в таких випадках і варто використовувати молитву від заздрісників і недоброзичливців на роботі. Вона допоможе викорінити всі недомовки з колегами, умиротворити ворога, а також позбавити його від злих помислів.

    Якщо звернеться до Ісуса Христа з проханням під час труднощів на роботі, то повірте, вона точно буде почута. Найголовніше в цій справі — це щиро вірити в те, що ти просиш і не гнівити Господа непотрібним.

    Є також і слова оберега сильної захисної і оберігає молитви від заздрісників і ворогів. Якщо Ви хочете знайти захисний амулет на роботі, то варто прочитати наступні рядки:

    «Боже, очисти від всякого зла, в душі моїй грішній гніздиться зола. Від пліток визволи і від заздрості чорної, до тебе припадаю з молитвою церковною. Амінь».

    Є також і чудодійні слова, які будуть надійним захистом і допомогою в боротьбі зі злими силами. Вони спрямовані на прохання про заступництво до Богородиці. Основна мета їх спрямована на обдарування благополуччя на роботі. Можна скористатися і молитвою від злого начальника. В даному випадку це допоможе прибрати всі нечестиві думки його в Вашу сторону. У той час, коли Ви розмовляєте з Господом, відбувається зміцнення Вашої віри. Надалі результатом такої бесіди буде набуття Божої благодаті.

    Такі звернення допоможуть відгородиться від заздрісників на роботі, допоможуть уберегтися від усього перерахованого вище:

    «Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Допоможи мені очиститися від злісної заздрості ворожою і не допусти до мене скорботні дні. Вірую в тебе свято і старанно молю про прощення. У гріховних помислах і порочних справах, забуваю про православну віру. Прости мене, Господи, за ці гріхи і не карай шибко. Чи не прогневайся на ворогів моїх, а конче вернеш їм заздрісну сажу, напущені злими людьми. Хай буде воля твоя. Амінь».

    Наступний текст стане надійним захистом від пліток і пристріту в колективі, а також допоможе піднятися вище по кар’єрних сходах. Молитва викорінить все зло, яке йде від людей з поганими помислами. Для цього читайте такі рядки:

    «О, блаженна Стариця Матрона Московська. Попроси у Господа Бога про захист перед ворожими нападками. Очисти мій життєвий шлях від сильної ворожої заздрості і пошли з небес порятунок душі. Нехай буде так. Амінь».

    Пам’ятайте, що перед тим як приступити до прохання чогось, подякуйте вищі сили за те, що Ви вже маєте. Ви зверніть увагу на себе і на те, з чим ви звертаєтеся. Священні тексти є сильним оберегом і помічником православній людині. Саме з ними ми звертаємося до Господа і іншим святим у важких ситуаціях. Просити варто з чистими помислами і з вірою в те, що Ви просите. Тільки в такому випадку Господь допоможе Вам, не відвернеться від Вас і подарує свою благодать.

    Територія жінок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: